Bence kendini rahat hissettiğin bir zamanda sakince babanla konuş. Sen benim için çok kıymetlisin senin sözlerin kalbimi incitiyor o yüzden ağlıyorum gibi sözlerle kendini ifade et . Birbirinizden rahatsız olduğunuz şeyleri ve sınırlarınızı belirleyin . Konuşamam diyorsanız yaşınız kaç bilmem ama Manga’nın bir şarkısı vardı “ Bir kadın çizeceksin “le başlıyordu o şarkıyı bir dinle . Sen de babanın bir bebeğini kuklasını vs yap ona konuş o sana hayalinde cevap versin ağlama noktana gelince kendini bir gözlemle , nefes teknikleri mi işine yarar yoksa adamın komik bir özelliği mi aklına gelir bilmem ama bir şekilde o anın provasını yap .
Mesela benim eski müdür zebani gibi bir adamdı ağzından ateş saçılırdı resmen .Odasına giren ağlayarak çıkardı . Benimle de çok uğraştı ama ben onun sözlerinden çok yüzünün asimetrik oluşunun ne kadar konik olduğunu düşünürdüm . Hatta sakal vs hayal ederdim adamın suratında . Ağlatamadığı tek kadın öğretmen benim

Ama bir gözü diğerine göre daha küçüktü ne yapayım yani . Böyle suratı büzüştük bir köpek türü var ya adını hatırlamadım onun gibi bir şeydi

Ayrıca ağlayadabilirsin yani ne var bunda