Ozellikle çalışmayan kadınlar

Eşimin maaşını biliyorum, bir şey soracak olsam söyler, gösterir iletişime açıktır o konufa.
Birikim benim üzerime olan bir hesapta, onun haricinde ekstra bir masraf çıkmasıyla ne yapiyor pek sorgulamam açıkçası. Bu calismadigim dönemde de böyleydi. Şimdi çalışıyorum yine aynı, evin giderlerinin büyük kismi,birikim eşimde.

onlar bizen mutlu inan ..sürünüyo ama yetiyor

Hehh şöyle en ideali ve eşitlikçisi sizinki.koca forum erkeğin hesabına atıyormuş.nedense atılacak hesap hiçbir zaman kadının hesabı olmuyor.
Valla o dışarıda çalışıyorsa bende şuan evde çalışıyorum. Ev kadını olmak kolay değil gerçekten. Çalışırken ev kadınlığı kolay sanardım tam aksiymiş. Ayrıca çalıştığım dönem de eşimin hesabına atmadım bence çok saçma bu. Tabii ki o zaman giderleri ortak ödüyorduk. Onun dışında herkesin emeğinin karşılığı kendinedir bence. Güzel yorumun için de teşekkür ederim, umarım bugün olmasa bile bir gün kadınlarımız eşleri tarafından kendilerine eşit görülür...

Ben ne maaşını bilirdim ne nereye ne kadar borcu olduğunu, sormazdım o da anlatmazdı
Ama her şeyi kuruşu kuruşuna kadar bilen arkadaşlarım var
Şimdiki aklım olsa bende aynısını yapardım sanırım

Tamam da çalışırken ev işi yapmıyor muydun?

onlar bizen mutlu inan ..sürünüyo ama yetiyor
Bakış açısı herşey bu dünyada bunu bilir bunu söylerim.burada bazı üyeler kocalarını da ballandıra ballandıra anlatıyor ya.aman da muhteşem bir ilişkimiz var, aman şöyle merhametli aman, böyle cömert, aman böyle cinsellikte iyi.... ertesi günkü konusu eşim bana tekme tokat girişti, ne yapmalıyim .ilk paragraf muhteşem aşk, şahane ilişki.ikinci paragraf tekme tokat dayak
Daha geçen bir konu vardı eşim çok merhametlidir yazmış, sonra da tekme tokat girişti yazmış.hatırlayanlar olacaktır.yazık saf salak kızlarımız da bunlara bakıp, ben neden birini bulamıyorum diye kahrolup duruyor.hee arada ben de kıskanıyordum ama baktım kazın ayağı hiç öyle değil, içimden dalga geçiyorum artık.hıı hıı kesin öyledir diye.

Bizde tam tersi bir dönem oldu eşim 2 yıl kadar işsiz kalmıştı. O dönem kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı onu psikolojik olarak rahatlatmisti fakat ne alırsak birlikte karar verdik. En fazla söylemediğim şeyler onu incitmeden ona aldığım ürünler olmuştu geçen yıl ben sağlık sorunları yaşarken yine aynı düzen vardı konuşmadan olur mu hiç?

Siz kocanla ev arkadaşı gibi olmak istemiyormuydunuz ?

Dünyadan haberdarsan ne geldi ne gitti az çok tahmin edersin. Elektirik su kira varsa vs. Zaten bunlar ortadadır. Market ve pazar fiyatlarini da az çok biliyorsundur. Kocanın mesleğini de biliyorsundur. Garantici insanım derken ne demek istiyorsun onu anlamadım aksattigi şeyler var mı yoksa birikim mi yapalım diyorsun. Tek maaşla çocuklu evde birikim çok kolay değil yalnız.

Konuya geleyim, böyle evlilik mi olur, evlilik hayatı paylaşmaktır insan nasıl eşi ne kazanıyor bilmezSöylemiyorsa da tabi ki adam acaip .. çalışıp çalışmamak neden fark ediyor anlayamadım, çalışmayan kadınlar insan değil mi, adam yerine konmayı hak etmiyor mu? Nasıl oluyor tam olarak bunun parası var biz buna saygı duyalım mi diyor erkekler, ya da aaaa parası yok eşşek yerine koyalım mı deniyor????

Tamam da çalışırken ev işi yapmıyor muydun?
Ay tam yazacaktım ya, Ben anlamıyorum bu ev hanımı olmak daha zor işini, çalışırken biri eve bakıyorsa yardımcı varsa eyvallah da sonuçta çalışırken de eve gelip aynı işleri yapmıyor muyuz? Çalışanların evini ayıptır söylemesi b* k mu götürüyor anlamıyorum

Yıllar yılı ben de anlamam.yardımcı geliyor olsa hergün mü gelecek sanki ?

Adam yerine koymayacaksa, madem adam yerine koyup evlenmeseymiş de.evlendiğine göre saygı duymak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…