- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Evet bizde konuşuruz,tabiki kuruş kuruş olmasa da birikim harcama vs beraber karar veririzÇok merak ediyorum hanımlar.
Özellikle kendi çalışmayip sadece eşi çalışanlar
Mesela eseinz ne kadar maaş alıyor.
Şuraya buraya ne kadar ödüyorsunuz bunları konuşuyor musunuz.
Benim ki hiç hoşlanmıyor
Yada konuyu açsan geçiştiriyor.
Yani oturup hesap kitap yapıyor musunuz.
Ben mesela çok garanti ci bir insanım.
Ne seviyede deyiş bilmek isterim ama o hiç yanaşmıyor
Sizde durumlar nasıl
Ama belki de ucu ucuna yetiştiriyor yada yetiştiremiyorsa da açıklama yapmak istemiyor olabilirÇok merak ediyorum hanımlar.
Benim ki hiç hoşlanmıyor
Sizde durumlar nasıl
Benimknde birikim yok hep eksiEşim ben çalışmadan önce asla bunları konuşmazdı sadece çok nadir ay ortasında maaş bitince ben sinirlenirdim ne yaptn o kadar parayı diye o zmn tek tek sayardı onun dışında 7-8 ay sonunda mesela ben şu kadar biriktirdim deyip bana söylerdi
Çok merak ediyorum hanımlar.
Benim ki hiç hoşlanmıyor
Sizde durumlar nasıl
Normal şartlarda kenarı ataması lazım fazla her sorduğumda ekşi deyim diyorAma belki de ucu ucuna yetiştiriyor yada yetiştiremiyorsa da açıklama yapmak istemiyor olabilir
Belki de haklıdır arkadaşım her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor bu zamanda yetiştirmek çok zor,Normal şartlarda kenarı ataması lazım fazla her sorduğumda ekşi deyim diyor
Belki ailesine falan yardım ediyordur,siz de az çok market alışverişi, taksitleri bilirsiniz gerçiNormal şartlarda kenarı ataması lazım fazla her sorduğumda ekşi deyim diyor
Normaldir kısmıyor esirgemiyorsa varsın tüm parasınında hesabını vernesin vermek istememesinide gayet normal buldumYo bizd el yok.yani yoktu.Ben çalışırken ki uzun süre calistim sadece kızıma ve kendine harcar üstüne eşim harçlık atardı yetmez size diye ama .Onun parasını sorayım istemez
Sizden kısmıyorsa bosverin çok da üstünde durmayın.Ya bizimki de hiç bir şeyden kismaz ama ne alır ne gider konuşmak istemiyor
Kumar vs olabilirmi acaba?Benimknde birikim yok hep eksi
Yok diyor.Kumar vs olabilirmi acaba?
İnternet bankacılığını kontrol etmeye çalışınYok diyor.
Ama bilemiyorum inşallah yoktur
Yok diyor.Kumar vs olabilirmi acaba?
Ya şöyle aslında bizden asla kismaz ama.Normaldir kısmıyor esirgemiyorsa varsın tüm parasınında hesabını vernesin vermek istememesinide gayet normal buldum
Bir ara bakıyordum aslında geçmişte bir şeyini yakaladım oradan şifresini degistirmisİnternet bankacılığını kontrol etmeye çalışın
İsteseniz söylemezmiBir ara bakıyordum aslında geçmişte bir şeyini yakaladım oradan şifresini degistirmis
Söylemez.Ne yapican der .İsteseniz söylemezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?