- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Aaay seninki yine teyzesiymiş benim kaynanamın teyzesi kendini birşey sandı bizi ayırmaya çalıştı bir akraba olarak iki teyze görmüşler onlarda birbirinden yılan eşim gitsin görüşsün isterse hiç evlerinden çıkmasın ama ben ölmediğim sürece o kadınlar bu eve giremez.Ben de başka şehre gelin geldim hemen üst üste 2 bebeğim oldu biri bilerek biri bilmeden. Annemin tek kızıyım çok acı çekti ben uzaktayım diye. Her oraya gittiğimde dönerken sanki cenaze evi gibi oluyor annem çok kötü ağlıyor ben de o duyguyu her seferinde hissediyorum. Burda eşimin annesi ve eşimin teyzesi yılan gibi davrandı sanki içlerine düşman gelmiş gibi davrandı. Oğlu 1 mahalle ötede ayrılmak zor gelmiş ağladı bizi yalnız bırakmadı 1 gün bile. Balayı cicim ayı filan olmadı hep 3 kişiydik. Davranışları çok anormaldi. Teyzesi de çok laf soktu diliyle eziyet verdi. En sonunda teyzeyle kavga ettim ipleri kopardım evime gelmesin ben de gitmem dedim. Çok rahat ettim. 2 yıl oldu sürekli yanaşmaya çalışıyor eşime sorup duruyor ne zamana kadar benle konuşmucak, biz hiç konuşmucaz mı? Hiç istemiyorum düşünmüyorum. Her fırsatta mesaj atıyor çocuğum hastaysa vs. Cevap vermiyorum ama bana ilk geldiğimde aylarca hep kötü muamele yaptı pis pis bakışları vardı bağıra çağıra konuşurdu. Evimde kavga etti gitti artistlendi. Şimdi diyorum kendi kendime at gibi giden it gibi geri döner. Annesiyle bağımı koparmadım ama çok zayıf o bağ diyim sizemümkün olduğunca muhabbete girmiyorum başka odada mutfakta iş yapıyorum, ararsa nerdeyse hiç açmıyorum. Ama yine de sizin içinizin rahat olması için elinizden geldiği kadar söylediği kötü sözleri yok sayın bi şey olmamış gibi düşünün kendi huzurunuz için