Özellikle evliler yazabilir mi?

Ben evlendiğime hiç pişman olmadım şükür. Sıkıldığım da yok. Özgürüm evliliğimde. Ama eşimi özlediğim de çok oluyor. Bugün nöbetçi. Ağır hastası var. Daha hala eve gelemedi mesela. Ama kendini hazır hissetmiyorsan sakın evlenme. Kendin bir kenara mutsuz olsan karsidakine de yazık

Ya aslında şöyle ben annemlerle yaşarken çalışmama rağmen sömüren bi ailem olduğu için ne ekonomik bağımsızlığım vardı ne özgürlüğüm,evlendim arkadaşlarımla tatile de gidiyorum ,paramın kontrolü de ben de,istediğim kıyafeti de alıyorum gece dışarda da takılabiliyorum yani ciddi anlamda yaşadığımı hissettim. Ayrıca tüm bunlar olurken hayatı da paylaştığım biri var bu bağlamda bekarlığım cehennem olduğu için evliliğim cennet geliyor olabilir bilemedim😅

Bu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.
Farkeden birşey olmayacak çünkü bekarlikta hep yanlizsin zaman zaman yanında biri olsun herşeyi beraber yasayalim istersin. Evlenincede hep iki kişisin buna alisiyorsun fakat ara ara yanliz kalmak istiyorsun. Sonuç aynı aslında arada ki tek fark evliliğin ekstra getirdiği minik bir sen daha oluyor 😉☺☺ Doğru kişiyi bulursanız evlilik mukemmel birşey. Ayaklarım kışın isinmiyordu çünkü tektim ve şimdi resmen bir klimam var yatagin için 😂😂😂😂😂 kışlar beni korkutmuyor artık 😎

Masallah benim için evlilik çok eglenceli. Hiç pişman olmadım. Yine olsa yine evkenirim

Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
dogru ınsansa gercekten guzel ama sadece sevmek yetmıyor sevgıden daha cok saygı duyuyor mu ona bakın
ve hemen cocuk yapmayın en az 2 sene dolsun mutlaka :)

Avukatla evleneceksen mutlu olursun
Ama doktor ya da eczacıyla evlensen mutlu olamazdın
Sağlık sektörü evlilikte vasat
Hukuka yönel :işsiz:
Ne alaka arkadaşım yaa değişiksin:KK51:

Bunların hepsi kocaya bağlı , ben memnunum , mutluyum , seviyorum , rahatım , özgürüm , pişman değilim .

Avukatla evleneceksen mutlu olursun
Ama doktor ya da eczacıyla evlensen mutlu olamazdın
Sağlık sektörü evlilikte vasat
Hukuka yönel :işsiz:
Ne alaka arkadaşım yaa değişiksin:KK51:
Burada demek istediğim işi gücü olan durumu iyi olan ve bana karşı iyi olan biriyle iliskim olduğuydu. Böyle sorunsuz olursa evlilikten keyif alır mıyım demek istedim ama açıkça yazmam gerekiyor herhalde ki anlayın😊

Evlilik güzel. Ekonomik sıkıntınız yoksa, ikinizde çalışıyorsanız, aile problemleriniz yoksa. Ama özgürlük tabi ki özleniyor. İşten 7 de çıktım. Canım bira patates isterken evde beni bekleyen 2 bızdık vardı. Atladım arabaya doğru ev. Hayaller bira patates hayatlar etli patates sulusu. Şu an birini uyutmaya çalışıyorum. Kısaca doğru kişi ise çok güzel evlilik, çocuk yapmak

Doğru insanı bulmak onemli olan o bütün gün iste yanlız sıkılıyorum gelsin diye 4 gözle bekliyorum 2 senelik evliyim ailem başka sehirde onları cok ozluyorum ama esimi cok seviyorum iyiki evlenmişim diyorum

Bence evlilikte mutlu olabilmek karsindaki insana bagli.Evlilik ozgurlugumun kisitlanmasi degil tam tersi oldu benim icin her anlamda.İstedigim gibi geziyorum harciyorum bir seyi canim isterse yapiyorum hersey nasil istiyorsam oyle.herkesten ve herseyden cok cabuk sıkılan bir insan olarak esim ve cocuklarimdan asla sıkılmam.esim olmadan da huzurlu uyuyamiyorum hirsiz fobimden dolayi.yani ben hic pisman olmadim evlendigime.

Evet evlilik cok eglencelı. Sıkılmaya hıc vaktin yok sevısıyosun kalkıyorsun, Bı kahve ıcıyosun bornozunla sonra Bı daha sevisıyosun sonra bı da. Sevısme onu arkasında aileden biri kapıya dayanıyor, birını yerıyor bırını gerıyorlar. Gerilen taraf genelde bız oluyoruz.

Sonra iste coluk cocuk olursa kadın kılo alıyo, veremiyor cocugun gazı var cıkmıyor bu sırada koca halı saha ve spora gitmeye gıdıyo gelıyo. Ha sevısemıyosun bu ara oyle bisi gelıverıyo.

Sonra iste manıkur lu eller, boyalı fonlu saclar salas bir modele burunuyor. Hep bı hizmet sektoru bu ya, valla bak inan bana. En son sıra sana gelıyo genelde o sıra uykun gelıyo.

Neyse neyse saka yapıyorum. Evlilik mucadele diyebilirim. Ben evlendıgıme memnunum, esımle ıyı anlasıyoruz. Bana ait ozel zamanlar kalıyo illa ki ıs icabı karsışıklı, bu defa da yokluğunu arıyorsun. Eger denk gelirsen ki aile cok onemlı dır ama oncelıkler degısıyor. Benim once esim ve cocuklarım, sonra anacım babacım. Degısık, sans, kumar gıbı bısey evlilik

Bekarken it kici yemks gibi gezdim
Yalniz kalip kitap okuyup yatmaktan cok zevk alirim
Evlendim isi biraktim artik bunlari yaoamiyorum ama yinede mutluyum cunku esim istedigim gibi bi adam. Suan ne istedigini bildigini dusunmuyorum evlenmis olmak icin evlenilmez

Evlilik berbat ama çocuk sahibi olmak şahane bir şey.
9 yıl önceye dönsem asla evlenmezdim, yurtdışına gider bir daha gelmez belki bir yabancıyla evlenir daha mutlu olurdum.

Ben mantık evliliği yaptım. Aşk yok ,heyecan yok ,tutku yok ,seks yok, özlemek yok. Adeta dedemle evlenmiş gibiyim.

Boşanmayı dört gözle bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Rahat insanlara göre değil, sorumluluk alanı genişlediğinden zor oluyor. Böyle iyiyseniz boşverin, bekarlık sultanlıktır.

Her zaman söylerim hep de söyleyeceğim. Evlilik kaderdir. Kimine imtihan kimine de ödüldür. Kaderci olup dua et. Kendine değer ver.

Buna burda cevap bulamazsin ki. 8 bilinmeyenli denklem. Asgari musterekte bulusup,birbirinizden keyif aliyorsaniz, yaslariniz , aile yapilariniz, maddi sartlariniz denkse, fiziki.cekim varsa aranizda bi deneyin diyim, sen dusun:))

Tamamen mutluluk mükemmellik yok.
Eksileri var artıları var.
Sorumlulukların artıyor. Eskiden tek başına bir evde de kalsan yemek yapmaya bilirsin mesela ama bir çocuğun da olunca amaan boşver ekmek peynir yerim diyemiyorsun.
Eskiden tek kendinden sorumluyken evlenince iki, çocukla üç kişinin sorumluluğunu alıyorsun. Aynı şekilde erkekler de eşinin sorumluluğunu alıyor. Beni bırakıp bize geçmek var işin içinde.
Ben yalnızlık seven biri değilim ondan biriyle yaşamak, yaşlanmak bana güzel geliyor. Pişman değilim. İyi ki evlenmişim.
Ama bir grip olunca doya doya yatmayı, hesapsız dolaşıp kasmadan grzip dolaşıp yemek pişirmeden aç aç uyumayı fa özlüyorum. O 20 yaş serseriliklerimi özlüyorum.
Ama bir insanla hayatı paylaşacak olmak güzel. Birini iyi tanımak, birine güvenmek güzel. Ben monotonluğu, standartı severim. Yarın ne olacak az çok kestirebilmek güzel bence.
Ama memnun muyum? Evet, çok. Tatile eşle gitmek gezmek bile eskisine göre daha keyifli geliyor bana en azından

Back
X