Büyük çocuğu kreşe verebilirseniz hem eğitim hemde sizin için kolaylık olabilir. .
buyuk kizim tam 3 yasinda kucuk.kizimda 5 aylik simdi sen sorunca farkettim kizlarimla yalniz hic disari cikmamisim yani yuruyerek gitmemisim bir yerlere hep arabayla buyuk arkada oto koktugunda kucukte yanimda on koltukta oto koltugunda oluyor genelde zaten kisa mesafelere gidiyorum avm lere falanda esimle gideriz genelde bizim ayri ayri 2 bebek arabamız var pek yardimci olamadim sanirim
2 küçük çocukla tek başınıza zor çıkarsınız zaten.Yanınızda biri olması gerekir.3 yaşındayken arabaya binmek istemez ki zaten.
kuçugu kanguruya koy buyugu pusete koy
bu yaz idare eder seni kisa kadar sigar içine iki numara
onumuzdeki yaza Alalh kerim buyuk olan biraz daha akillanir belki ( Allah tan umut kesilmez ) :)
benim uç çocukla tek basima gittiigm yerleri bi bilseniz :)))))
iki çocuk var diye kendinize kistlamayin korkmayin
ne guzelde yazada biarz toparlanir atin kendinizi disari buyuk olan kuçuge tebelles olmasin arkadaslariyla oynasin parkda
kiskanmaya zaman kalmasin :))
Ama hem küçük bebeğinizle ilgilenip,hem parkta oğlunuzla aynı anda ilgilenemezsiniz ki?Aynen herkes oyle soyluyor ne işin var iki cocukla cıkcan evde oturursun diye.. Ama tam yazın sıcagında iki cocukla evde napıcam patlarım sıkıntıdan heralde.. Ozellikle oglum durmaz gibi.. Oglum arabaya biniyor bi sıkıntı cıkarmıyor özelikle oglenleri cktigimda muhakkak uyuyor arabada..
çikarsin ya niye çikamiycanAynen herkes oyle soyluyor ne işin var iki cocukla cıkcan evde oturursun diye.. Ama tam yazın sıcagında iki cocukla evde napıcam patlarım sıkıntıdan heralde.. Ozellikle oglum durmaz gibi.. Oglum arabaya biniyor bi sıkıntı cıkarmıyor özelikle oglenleri cktigimda muhakkak uyuyor arabada..
İkiz bebek arabası sürmek çok zorya heleki büyük 4e girecek diyosun ağır olur yani,kaldırımda yer kaplar ne bilim ben kimi görsem memnun değil.ya arabanın arkasına tekerlekli bi aparat var ondan al derim yada yürümeye alıştır biraz büyüğü sonuçta 4yaş küçük değil.İkiz araba bence mantıklı değil ama sen bilirsin
7.5 ,6 ve 1 yasindalarAynen kanguru fikrini cok dusundum ztn.. 40 ım cıkana kadar evde oluruz sonra yavas yavas dısarı cıkarım bebegi kanguruya koyup büyügü arabaya oturup bu yaz idare ederim diyorum bebek 4-5 aylık olana kadar.. Oglumda biraz akıllansa eylülde yarım gün kreşe vermek istiyorum. Öyle öyle idare edicem olmazsa.. :)) sizin cocuklar kac yaslarında peki?
Ama hem küçük bebeğinizle ilgilenip,hem parkta oğlunuzla aynı anda ilgilenemezsiniz ki?Parkta sabit durmuyor ki çocuklar,peşinden koşturmak gerekiyor.
çikarsin ya niye çikamiycan
seytanin bacagini bi kirdinmi gerisi gelir :)
ilk disari çikma maceraniz biraz seni strese sokar sadece
benimkilerin arasi 19bay di , ben kuçuk kirki çikmadan atmistim kendimi disari mayis ayinda
buuyuk olan da SIKILIYOR evde, benim kizim apt da baska kapi açilinca bizim kapiya kosardi bizim kapi açildi zannedip
çocuk despresyona girecekdi rssmen
bende kullanilmis bi ikiz puset buldum attim içine
gittiigim yerdede parkda fln kuçuk hep kanguruda dururdu uyurdu :)
ikiz puset alirsanda yeni alma bence ikinci el bisey bulmaya çalis
yazik çunku fazla kullanamazsin, seneye oturmaz buyuk onun içine 4 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?