bebeği kanguruya koyacaksınız,diğer çocuğunuzun da elinden tuatacaksınız.
3 yaşındaki çocuk elinde tutup yürür rahatlıkla.şu anda yapıyor musunuz bunu? yani 2. olduktan sonraki endişeniz bu şekidle devam eder mi mi anlayamadım tam olarak.
İkiz bebek arabası alın derim
Ben 2 çocuklu bir anne olarak tavsiye etmiyorum biryere tek çıkmayı hatta mümkünse hiç çıkmayın
Ben eşimle çıkıyorum her 2 'sinide zaptedemiyoruz,tamamen zor
Benimkiler aşırı haraketli özellikle oğlum ile aralarında 2 yaş var
Bir alışverişe çıksak eşimle ne alacağımı unutuyorum o derece
Bende cıkmıcam tek basıma galiba bu gidisle cocuklar biraz büyüyene kadar :)) benim büyük oglumda cok hareketli hic durmuyor yerinde neyse saglıklı olsunlar da cıkmayız napalım idare edicez bi sekilde.. Bizim aramız tam üc yaş olcak..
bastonlu bebek aramaları varya onlardan alacaksın onlu arkalılar cok hantalİkiz bebek arabası arkalı önlü olana baktık. Şöyle bi sorun var eve gelince arabayı apartmanda kitliyorum ikiz bebek arabalarının iki puseti var onları cıkarmam gerek eve. Arabada bırakırsam calınması yüksek ihtimal. Simdi ben bir bebek bir cocuk iki puset ve cantayla nasıl üc kat evime cikarim. Cogunda bu yuzden ikiz bebek arabasından vazgectim..
İyi aksamlar arkadaslar. Size bisey sorucam. Oglum martta tam 3 yasını dolduracak. Suan hamileyim ikinci bebegimde mayısta dogacak insalllah. Simdi bebek dogduktan sonra onu bebek arabasına koyup oglumu arabanın kenarından tutturup dısarı cıkabilir miyim diye düsünüyorum. Ama şöyle bisey var oglum cok hareketli bi cocuk. Disarda yururken arabayı bırakıp yola fırlar mı diye cok korkuyorum. Her zmn yanımda biri olmucak mecbur iki cocukla disari cikmam gerekecek.. Eşimde ikiz bebek arabası alalım diyor ikisinide oturturuz diye. Ama ben kararsızım. Siz özellikle iki cocuklu bayanlar nasıl alıstırdınız büyük cocugunuzu? Vede yaş aralıgı benimki gibi 3 yaş olucaksa... Tesekkürler simdiden..
ona koşabileiceği ve elinizi tutması gerekn yerleri öğretin.ben öyle yapmıştım.böyle yaparsa daha sık yürüyüşe çıakcağınızı söyleyin.ödül yönetmi işe yarıyor.mesela güzergahı o şekilde ayarlıyordum.sevdiği yerlere doğru mesela,kurallara uygun davranırsa ,yol üzerinde küçük bir şeyler alıyordum.Bebeği ilk zamanlar kanguruya koyup büyük oglumu bebek arabasına oturturum diye düsünüyorum. Bebek büyüyünce onu arabaya koyup oglumu arabanın kenarından tutturmam lazım yürürken. Yola falan fırlarmı diye korkuyorum biraz hareketli yaramaz bi cocuk. Suan oglumu hep bebek arabasına koyup cıkıyorum arada yürütüyorum oda zor oluyor elimi bırakıp koşmak istiyor yolda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?