Özellikle İki cocuklu bayanlar yardım eder misiniz?

İkiz bebek arabası alın derim

Ben 2 çocuklu bir anne olarak tavsiye etmiyorum biryere tek çıkmayı hatta mümkünse hiç çıkmayın
Ben eşimle çıkıyorum her 2 'sinide zaptedemiyoruz,tamamen zor
Benimkiler aşırı haraketli özellikle oğlum ile aralarında 2 yaş var
Bir alışverişe çıksak eşimle ne alacağımı unutuyorum o derece

Bebeği ilk zamanlar kanguruya koyup büyük oglumu bebek arabasına oturturum diye düsünüyorum. Bebek büyüyünce onu arabaya koyup oglumu arabanın kenarından tutturmam lazım yürürken. Yola falan fırlarmı diye korkuyorum biraz hareketli yaramaz bi cocuk. Suan oglumu hep bebek arabasına koyup cıkıyorum arada yürütüyorum oda zor oluyor elimi bırakıp koşmak istiyor yolda..

İkiz bebek arabası alın derim

İkiz bebek arabası arkalı önlü olana baktık. Şöyle bi sorun var eve gelince arabayı apartmanda kitliyorum ikiz bebek arabalarının iki puseti var onları cıkarmam gerek eve. Arabada bırakırsam calınması yüksek ihtimal. Simdi ben bir bebek bir cocuk iki puset ve cantayla nasıl üc kat evime cikarim. Cogunda bu yuzden ikiz bebek arabasından vazgectim..

Bende cıkmıcam tek basıma galiba bu gidisle cocuklar biraz büyüyene kadar :)) benim büyük oglumda cok hareketli hic durmuyor yerinde neyse saglıklı olsunlar da cıkmayız napalım idare edicez bi sekilde.. Bizim aramız tam üc yaş olcak..

Ozamn daha şanslısınız kolaylıklar dilerim

bastonlu bebek aramaları varya onlardan alacaksın onlu arkalılar cok hantal

Valla benim disariya tek basina cikmam imkansz cünkü biri 16 aylik digeri 4 aylik :)
Iki ayri bebek arabamiz var malum birini baskasinin sürmesi gerekiyor.
O yüzden esim ve annem falan olmadan evden cikma imkanim 0

ona koşabileiceği ve elinizi tutması gerekn yerleri öğretin.ben öyle yapmıştım.böyle yaparsa daha sık yürüyüşe çıakcağınızı söyleyin.ödül yönetmi işe yarıyor.mesela güzergahı o şekilde ayarlıyordum.sevdiği yerlere doğru mesela,kurallara uygun davranırsa ,yol üzerinde küçük bir şeyler alıyordum.
bence ilk seçenek pek mantıklı değil,o artık abi olacak,kendisi arabada olursa bunu kavrayamaz gibi geliyor bana.abi oalrak el tutarak yürümesi gerektiği,kardeşinin arabya ihtiyacı olduğu gibi.

Benim iki oğlumun arası 2,5 yaş, heryerede götürürdüm, çocuk arabasının arkasına buggyboard takmıştık büyüğü onun üzerine dikiliyordu çokta zevk alıyordu.

oğlum 11 aylık ve hala dışarı çıkarken kanguruya koyuyorum,kızımında elinden tutuyorum(kızım gerçi büyük ama)hele bugün tam superman gibiydim.oğlum kucağımda, bir kolumda kızımın okul çantası (oğlumdan daha ağır min. 10 kg) birkolumda kendi koca çantam 10 dk boyunca yürüdüm ahhh nasıl yürüdüm bir de bana sor.neyse bugün yaşadığım bu berbat durumdan sizin derdinizi unuttum.bence küçüğünü 1 yaşına kadar kanguruda taşıyın seneyede büyüğü akıllanır artık ,biri arabada diğeri elinizden tutarak gidersiniz.

Ayni yaslarda cocuklarimiz neredeyse:)biz esimle gezmek icin ikiz bebek arabasi aldik,ama su yanyana olanlardan degil de arka arkaya olanlardan.onlarda dediginiz pusetlerden de yok.cocuklari oturtup ciktik hep,bi sorun olmadi.ama eger buyuk olan cocugunuz arabaya binmeyi seviyorsa alin derim obur turlu bosa para vermis olursunuz.yalnizken hic arabayla cikmadik,kucugu kucagima aldim.buyuk de yanimda geldi.hatta eger tembihler ogretirseniz kaldirimdan disari cikmiyor zaten.cocuklar kurallari severler,onun alaninin kaldirim oldugunu ve olur da ayrilirsa sizi uzecegini anlatin.gercekten anliyorlar.herkes ne merakli anneleri bebekleriyle eve kapatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…