7.5 ,6 ve 1 yasindalar
ailem yok benim burda gidecek
piknik havuz kermes kadinlar matinesi akliniza ne gelirse gittim gecen yil :)
yagmur camur olmadigi surece her gunde parka çikariz
yaz gelsede çiksam bunaldim iyice soguklardaa
Ön koltukta oto koltuğu mu takılı? Bunun ne kadar tehlikeli birşey olduğunu araştırmadınız mı?buyuk kizim tam 3 yasinda kucuk.kizimda 5 aylik simdi sen sorunca farkettim kizlarimla yalniz hic disari cikmamisim yani yuruyerek gitmemisim bir yerlere hep arabayla buyuk arkada oto koktugunda kucukte yanimda on koltukta oto koltugunda oluyor genelde zaten kisa mesafelere gidiyorum avm lere falanda esimle gideriz genelde bizim ayri ayri 2 bebek arabamız var pek yardimci olamadim sanirim
Buyuk bebek arabasinda kucuk silingmi yaziliyo tam emin degilim onlarda dursa sonucta saatlerce yol gitmezsiniz park falandir gideceginiz yerler.İyi aksamlar arkadaslar. Size bisey sorucam. Oglum martta tam 3 yasını dolduracak. Suan hamileyim ikinci bebegimde mayısta dogacak insalllah. Simdi bebek dogduktan sonra onu bebek arabasına koyup oglumu arabanın kenarından tutturup dısarı cıkabilir miyim diye düsünüyorum. Ama şöyle bisey var oglum cok hareketli bi cocuk. Disarda yururken arabayı bırakıp yola fırlar mı diye cok korkuyorum. Her zmn yanımda biri olmucak mecbur iki cocukla disari cikmam gerekecek.. Eşimde ikiz bebek arabası alalım diyor ikisinide oturturuz diye. Ama ben kararsızım. Siz özellikle iki cocuklu bayanlar nasıl alıstırdınız büyük cocugunuzu? Vede yaş aralıgı benimki gibi 3 yaş olucaksa... Tesekkürler simdiden..
bebeği kanguruya koyacaksınız,diğer çocuğunuzun da elinden tuatacaksınız.Ben annemle ve kaynanamla aynı semtte oturuyorum yürüme mesafesiyle 5-6 dakkalik uzaklıktalar. O yuzden iki cocukla nasıl yürücem diye dusunuom baska bi yere giderken eşim olur arabayla gideriz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?