Özellikle İki cocuklu bayanlar yardım eder misiniz?

7.5 ,6 ve 1 yasindalar
ailem yok benim burda gidecek
piknik havuz kermes kadinlar matinesi akliniza ne gelirse gittim gecen yil :)
yagmur camur olmadigi surece her gunde parka çikariz
yaz gelsede çiksam bunaldim iyice soguklardaa

Masallah ne guzel :) az kaldi bahar geliyor insallah :)

Sunu soyleyim biz surekli gideriz parka dolasmaya filan oyle cok zor oluyor kizim yasindayken kardesi oldu bebek arabasini surerken oburunun elini tutmak zaptetmek cok zor oluyor helede karsiya filan gecerken..benim tavsiyem ikiz bebek arabasi alin ama sakin yanyana olandan almayin arka arkaya oturulan daha kullanisli hem kardesine zarar vermez istemeden..onlu arkali otururlar hem surmeside cok rahat olur

İkiz bebek kullanmak özellikle benimki gibiyse tam bir eziyet kkendi agirligi zaten çok fazla birde bebeği koyunca sürmesi çok zor oluyor...oğlun uç yasinda olmuş Alsan en fazla alto ay kullanabilirsin bence lüzum yok onun yerine bebeği slinge yada kanguruya koyarsin oğlunu da arabaya sonbahara kadar idare edersin boyle ismini vermek uygun olurmuş bilmem momfort adinda kangurudan çok memnun her kez kullanimi çok rahatmis bir arastir edin istersen...

Bebek arabamın önünde bir aparat vardı,büyük oglum onun üstünde duruyordu önümde,kücügü ise arabanın icinde normal. Simdi azcık büyüdüler
Kendi bisikletimin arkasına iki kişilik özel bisiklet arkası cocuk arabalarından aldım.Acayip rahat,onlar arkada otururken bisikletimi sürüyorum

O ilk dedigimin resmini bulursam yüklerim.
Buldum, bundan vardı bende, cok rahat etmiştim.Öneririm.

Bence bebek doğmadan kreşe verin, yoksa gündüzleri çok zorlanırsınız. Benim tanıdığım dedi ki büyük kızımı kreşe vermeseydim kafayı yerdim evde. Siz bebeğin altını değiştirmek isteyeceksiniz ona bile evde fırtına estirecek benimle ilgilen diye. Lohusa depresyonunda bir de hareketli oğlunuza ve bebeğinize yetişmek sizi çıldırtır. Eylülü beklemeyin derim, zaten gayet uygun bir yaş. Gündüzleri bebek uyuyunca siz de 1-2 saat dinlenirsiniz, aksi halde o nimeti de bulamazsınız. Bir de oğlunuzu arabaya bindirmeden dışarı çıkmayın, annem diyor ki abin benim yüreğime indirirdi, koşar kaybolurdu, bir de sen elimde köşe bucak abini arardım. Bir de bebeğinizi önünüze asın dışarı çıkınca oğlunuzun elinden tutun, kanguru mu diyorlar ona bilmiyorum.

Ön koltukta oto koltuğu mu takılı? Bunun ne kadar tehlikeli birşey olduğunu araştırmadınız mı?

Benim iki küçük kızım var büyük mayısta 3 yaşında olacak küçük nisanda iki yaşına girecek son iki yıldır tek başına biryere hiç çıkmadım bu yaz ikiz bebek arabası aldım fakat ikisinin kilosunu taşımadı tekerler.
eğer ikiz bebek arabası alırsan mutlaka araştır çünkü genelde max 25 kilo oluyor onun dışında tavsiyem bu bebek arabasının arkasına takılan bi aparat var büyük çocuk onun üzerine biniyor ayakta fakat kaldırımda inerken sorun oluyor ben Onuda bir kaç kez kullana bildim çünkü büyük kızım istemedi hiç onun üstünde durmayı

Küçüğü kanguruya,buyugu bebek arabasina kemeri bagli sekilde oturtmak en mantiklisi.
Kizim 4 yasinda.Bu sene hic binmek istemedi bebek arabasina,yurumeyi tercih ediyor.

Buyuk bebek arabasinda kucuk silingmi yaziliyo tam emin degilim onlarda dursa sonucta saatlerce yol gitmezsiniz park falandir gideceginiz yerler.

Buggy board diye bir aparat var yani almanyada böyle biliyorum isim olarak arabaya takiyorsun benim kizim üstüne biner hem kardesini görüyor böylece mizmizida olmuyor yoruldum diye:)

Canım benım dayımların oyle ıkı tane arasında o kadar var onlar yurtdısında yasıyolar yazın buraya geldıklerınde gordum bebek arabasının arkasına boyle basamak gıbı hem oturup hem ayakta durmak ıcın tekerleklı bısey takıyolardı cok kullanıslı bebek onde ablası arkasnda oturarak yada tutunarak duruyodu ıkız bebek arabası snı bıraz zorlayabılır otobus vb bınerken yada bı yerlere ınıp cıkarken kı zaten 3yasındaymıs oyle baglanıp oturmak ıstemeyebılr

Oglum 2.5 yasindaydi cok rahat bi kanguru aldim. Kucuk kanguruda buyuk arabada ciktim.
Simdi de arabanin arkasina takilan aparatlar var oglum ayakta biniyor kizim onde.
Ama Turkiye'de yollar kaldirimlar falan bayagi duzensiz yasadiginiz yer duzlukse aparatlara bakin derim. Benimki lascal maxi.

Oglun uyuyorsa mutlaka kanguru + araba kombinasyonuyla cik.
Kanguru icin ergo baby 360 tavsiye ederim3

Bence de ikiz arabası en iyisi arka arkaya olanlardan ama büyük kolaylık sağlar benim kizim yaza 6 aylık olur oğlum da 3 yaşında ben de ancak bu şekilde çıkabilirim galiba

Ablam da 2 çocuklu, ve 2 yaş var aralarında.
Çok şükür ilk zamanlarda babayla bir yere giderlerdi, sonra biri pusette biri yanında yürüyerek gidiyorlar.
Hİç sıkıntı olmuyor yani. Çocuklar dışada arabalardan daha çok korkuyorlar ve annelerinin elini bırakmıyorlar
Kesinlikle ikiz arabasına gerek yok. Yaza çocuk 3,5 yaşında olacak kocaman çocuk pusette gitmek istemez

benim ikiz kızlrım var ve 10 aylıklar ben nbe diyeyim :))))))))) kardes arabası alın veya iikiz arabası 3 yasta olsa o da bebek dikkat edin.

Ben de ikinci bebegimi bekliyorum.aralarinda 2 yas olacak. Buyuk oglum sokakta yurumez hep kosar ben de arkasindan tabii.Bebek arabasiyla onu zaptedemeyecegim icin kardesini kanguruya koymayi dusunuyorum.buyuk oglumu ise yurutmeyi. Kucugu arabaya koyarsam buyugunu kosarken zaptedemem,ya da pesinden gidemem. Ben boyle bi cozum dusunuyorum.

tehlikeli olabilir ikiz arabasıda tehlikeli olabilir bence çocuğunuzu şimdiden alıştırın kardeşin olacak ona beraber bakıcaz bir yere giderken elimi hiç bırakma olur mu gibi gibi...

Arkadaslar sagolun önerileriniz icin. İkiz arabası almaktan vazgectim cünkü cok zor olucak gercekten. Bu yaz bebegi kanguruya koyup oglumu arabaya oturtup oyle cikarim diye dusunuyorum. Zaten hergun cikicak degilim. Yada cok uzaga gidecek degilim. Sonra oglumu yavas yavas alistirmaya calisirim insallah biraz büyür ve akıllanır. Sonrada ogluma kreş yolu gözükücek gibi. Herkes nasıl idare ediyorsa bizde ederiz insallah. Tekerlekli aparata bakıcam o hosuma gitti oglumda sever oyle kaykay tarzı seyleri :)

Ben annemle ve kaynanamla aynı semtte oturuyorum yürüme mesafesiyle 5-6 dakkalik uzaklıktalar. O yuzden iki cocukla nasıl yürücem diye dusunuom baska bi yere giderken eşim olur arabayla gideriz zaten..
bebeği kanguruya koyacaksınız,diğer çocuğunuzun da elinden tuatacaksınız.
3 yaşındaki çocuk elinde tutup yürür rahatlıkla.şu anda yapıyor musunuz bunu? yani 2. olduktan sonraki endişeniz bu şekidle devam eder mi mi anlayamadım tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…