Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

Çevre edinmiş ona güveniyor.sevmeyler var ama karısmak istwmiyorlar
Ne cevresi edinmis ya.aile apartmanina tasinmis kiraci gibi gormeyin kendinizi.
Oda veli sizde.
Kendini okulun mulki amiri ilan etmis milletede oyle empoze etmeye calisan bir tip anladigim kadariyla.
Sinifin duzenini ogretmen saglar muhetemelen o kadinada gereken cevabi verir.vermezsede siz toplantida dile getirin rahatsizliginizi.
Bekleyin bir daha yaparsa haddini asacak davranis hayirdir muhatabimiz sizmisiniz ogretmenmi diye tersleyin.

Kendini ögretmene temize çıkarmak icin yanındakilere güveniyor.oy potansiyeli olarak öndeyim cevrem kalabalık diyerek bunları yapma çesaretinde bulunuyor zaten.

Gözlemlerime göre yeni bir sınıfta kimin sınıf annesi olacağını söyleyebilirim.
Kim sivriliyor yırtık meraklı, onu seçiyorlar haksızda sayılmazlar lafını sözünü geçirecek insan istiyorlar doğal olarak.
Siz de velisiniz öğrenci değilsiniz ona göre davranın.
Öğretmenle probleminiz yok sizin. Bu tür problemlere aşinadır zaten ilk defa sizden dıymayacaktır.

Hanginizden baslasak ki. Velilere biri dur demeli. Onun ya da sizin sinifta ne işiniz var? Okul neden yasaklamiyor bu tutumunuzu? Ogretmeninizle cikista görüşün, sinifa her aklina esen ki bahsettiginiz gibi manyak kadinlar giriyorsa ve bu daima bu serbestlikteyse nasil cocuklarinizi koruyabilirsiniz? Ogretmenleriniz fazla yüz vermis. Biz okulumuzda veli girisini yasakladik ki istanbul gibi bi yerde buna mecburuz kim manyak kim sapik belli degil. Siz de okulunuz icin öncülük edin. Ve okula ogretmenden baska kisilerin girmesinin yasaklanmasi icin cabalayin. Emin olun muhtesem oluyor.

Okulda yasak var ama uyan yok.

Bunuda bildigim icin söyleyip söylememekte kararsızım zaten.ögretmen sıkılmıstır böyle mevzulardan ama gelde dayan.

Bozardım kadini kesinlikle
İlkokuldaki sinif annecigimizi bozmuslugum var.
Ögretmen yalakaligindan baska bisi degil tavirlar..

Sınıf öğretmeni değilim. Ancak kızınızı kaldırmasına müsade etmemeliydiniz. Özel bir durumu varsa öğretmeniyle konuşun ve uygun yerde otursun kızınız. Kadın istediği gibi konuşsun. Çok takılmayın. Sevinsin oyun oynasın ama yetkisi olmadığı durumlara da burnunu sokarsa siz uyarın ya da öğretmene söyleyin.

Siz biraz daha sabırlı olun, elinizde yeterli done yok şimdi, kıskanıyor gibi anlaşılmasın işin bu tarafı var bir de.
Sabrederim sabrederim sonra bir ters hareketinde dayanamıyıp patlarım diye korkuyorum.bu sefer haklıyken haksız duruma düsmek istemiyorum.ögretmene önce söylersem şu avantajim olur ögretmen bazı şeylerin bilincinde olduğu icin beni yalnıs anlamaz.

Ahahah aklıma şey geldi düğün dernekte tüpçü fikret güvenlik görevlisine, ooo memur bey nasılsınız?
Kızıma ordan kalk oraya otur dicek öyle mi?
Evinden aldırırım o kadını

Okula velilerin girisi yasak ve kimse bu yasaga uymuyor. Ama ogretmen bu konuda birsey soylemiyor diyorsunuz. Aceba ogretmen kendisimi biraz pasif yada o bayana boyun egmis durumda?
Birde okulun bahcesinde grupca oturup sigara icmeleri hic hos degil. Yasak degilmi bu? Yasak degilse bunuda bir görüsün bence. Yasaksa ve hala yapiliyorsa demekki gevsek bi okul.

Canım öğretmen taviz vermesin eşit davransın kadının havasını indirsin bi zahmet ben de de geçen veli toplantısında öle bi veli vardı havasını aldım veliler de ben de rahatladık :)

Öğretmenin arada kalması pasif ve profesyonel olmadığını gösterir ne demek çocuğu yerinden kaldırmak karşımda öle bişey olsa büyük konuşmayımda sen benim öğrencime o şekilde davranamazsın derim

Yasak arkadaşım uymuyorlar.anca bahcede sigara icip lak lak yapıyorlar.birde çeneleri bir düsükki.hiç düşünmüyorlar icerde cocuklar ders çalışıyorlar sesten rahatsız olurlar diye.kapıdan kovulsalar bacadan giriyorlar.

Biz de de kendini müdür sanan bi hoca var hep yönetimin iyi olmamasından bunlar

Ögretmenin suan hiçbirseyden haberi yok.söylersem haberi olacak.

Sıraya oturma mevzusunu hocaya iletin. Başka ne yapıyorsa yapsın sizi ciddi anlamda bağlamıyorsa sallayın kendi çapında eğlensin.
Ha sizi bağlayan rahatsız edici hareketleri olursa tabiki ağzının payını verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…