- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ne cevresi edinmis ya.aile apartmanina tasinmis kiraci gibi gormeyin kendinizi.Çevre edinmiş ona güveniyor.sevmeyler var ama karısmak istwmiyorlar
Kendini ögretmene temize çıkarmak icin yanındakilere güveniyor.oy potansiyeli olarak öndeyim cevrem kalabalık diyerek bunları yapma çesaretinde bulunuyor zaten.Ne cevresi edinmis ya.aile apartmanina tasinmis kiraci gibi gormeyin kendinizi.
Oda veli sizde.
Kendini okulun mulki amiri ilan etmis milletede oyle empoze etmeye calisan bir tip anladigim kadariyla.
Sinifin duzenini ogretmen saglar muhetemelen o kadinada gereken cevabi verir.vermezsede siz toplantida dile getirin rahatsizliginizi.
Bekleyin bir daha yaparsa haddini asacak davranis hayirdir muhatabimiz sizmisiniz ogretmenmi diye tersleyin.
Okulda yasak var ama uyan yok.Hanginizden baslasak ki. Velilere biri dur demeli. Onun ya da sizin sinifta ne işiniz var? Okul neden yasaklamiyor bu tutumunuzu? Ogretmeninizle cikista görüşün, sinifa her aklina esen ki bahsettiginiz gibi manyak kadinlar giriyorsa ve bu daima bu serbestlikteyse nasil cocuklarinizi koruyabilirsiniz? Ogretmenleriniz fazla yüz vermis. Biz okulumuzda veli girisini yasakladik ki istanbul gibi bi yerde buna mecburuz kim manyak kim sapik belli degil. Siz de okulunuz icin öncülük edin. Ve okula ogretmenden baska kisilerin girmesinin yasaklanmasi icin cabalayin. Emin olun muhtesem oluyor.
Bunuda bildigim icin söyleyip söylememekte kararsızım zaten.ögretmen sıkılmıstır böyle mevzulardan ama gelde dayan.Gözlemlerime göre yeni bir sınıfta kimin sınıf annesi olacağını söyleyebilirim.
Kim sivriliyor yırtık meraklı, onu seçiyorlar haksızda sayılmazlar lafını sözünü geçirecek insan istiyorlar doğal olarak.
Siz de velisiniz öğrenci değilsiniz ona göre davranın.
Öğretmenle probleminiz yok sizin. Bu tür problemlere aşinadır zaten ilk defa sizden dıymayacaktır.
İste bazıları böyle hakediyorBozardım kadini kesinlikle
İlkokuldaki sinif annecigimizi bozmuslugum var.
Ögretmen yalakaligindan baska bisi degil tavirlar..
Siz biraz daha sabırlı olun, elinizde yeterli done yok şimdi, kıskanıyor gibi anlaşılmasın işin bu tarafı var bir de.Bunuda bildigim icin söyleyip söylememekte kararsızım zaten.ögretmen sıkılmıstır böyle mevzulardan ama gelde dayan.
Sabrederim sabrederim sonra bir ters hareketinde dayanamıyıp patlarım diye korkuyorum.bu sefer haklıyken haksız duruma düsmek istemiyorum.ögretmene önce söylersem şu avantajim olur ögretmen bazı şeylerin bilincinde olduğu icin beni yalnıs anlamaz.Siz biraz daha sabırlı olun, elinizde yeterli done yok şimdi, kıskanıyor gibi anlaşılmasın işin bu tarafı var bir de.
Ahahah aklıma şey geldi düğün dernekte tüpçü fikret güvenlik görevlisine, ooo memur bey nasılsınız?
Kızıma ordan kalk oraya otur dicek öyle mi?
Evinden aldırırım o kadını
Yasak arkadaşım uymuyorlar.anca bahcede sigara icip lak lak yapıyorlar.birde çeneleri bir düsükki.hiç düşünmüyorlar icerde cocuklar ders çalışıyorlar sesten rahatsız olurlar diye.kapıdan kovulsalar bacadan giriyorlar.Okula velilerin girisi yasak ve kimse bu yasaga uymuyor. Ama ogretmen bu konuda birsey soylemiyor diyorsunuz. Aceba ogretmen kendisimi biraz pasif yada o bayana boyun egmis durumda?
Birde okulun bahcesinde grupca oturup sigara icmeleri hic hos degil. Yasak degilmi bu? Yasak degilse bunuda bir görüsün bence. Yasaksa ve hala yapiliyorsa demekki gevsek bi okul.
Ögretmenin suan hiçbirseyden haberi yok.söylersem haberi olacak.Öğretmenin arada kalması pasif ve profesyonel olmadığını gösterir ne demek çocuğu yerinden kaldırmak karşımda öle bişey olsa büyük konuşmayımda sen benim öğrencime o şekilde davranamazsın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?