- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
arkadaşlar 36 haftalık hamileyim bu zamana kadarki dönem benim için zor geçti . boş gebelik Bulantı kusma ile başladı ailemin yanına gittim orda bebeğimin 3lü tarama riski yüksek çıktı gurbette yaşıyorum annemin yanında 1 bucuk ay kaldım memleketime o kadar alıştımki eve dönüş zamanı geldiğinde istanbulu cok yadırgadım benim burda ne işim var diyorum huzursuz hissediyorum evime eşime 6 senelik sokağıma karşı yabancılaştım , korkular korkuları doğurdu cocugum var 5 yasında ona bakamıcam dogacak bebeğime bakamıcam gibi kaygılar sonra internette okudugum herkorkunc olay benim başıma gelirse bende öyle olursam falan diye düşünüp düşünüp korkmalar birde kanıtlar bulup cevaplar veriyorum ben öyle biri olmam sonra tekrar aklıma geliyor korkuyorum izlediğim filmlere bile boş boş bakıyordum sonra pskytrise gittim depresif bozukluk ve anksiyete dedi s..a 25 mg ilaç yazdı bana üzülerek başladım gebeyken bunları yaşamak ve bu ilacı içmek istemezdim suan kaygıyla oluşan tiremelerim aşırı panik havam yok kaygılandığım olayların çoğu gitti virüs olayından dolayı bir gelecek kaygısı ve hayatı sorgulama oluyor bu hayat çok korkunç nasıl yaşanır falan diyorum birde tuhaf birşekilde hayalimde canlanan anılara kaygı hissediyorum böyle oluncada kafayı yiyorum heralde diyorum delircem diye düşünüyorum ben ne yaşıyorum böyle ve sakinken hepsi saçma geliyor bu yaşadıklarımın düşündüklerimin hislerime ve düşüncelerimin beni böyle rahatsız etmesi tuhaf gebelikdenmi acaba ya halimden hiç memnun değilim 1 kızım ve bebeğim olucak eşimi seviyorum lütfen bişiler yazın öneriler tavsiyeler ne yaşıyorum ben böyle