Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Nüfuslarına geçiriyorlar ya ailenin doblosu sanıyorlar gelinlerini. Ne sıkıcı ya, kızı düşündüğünden değil he ailesi kızar niye evde tek bıraktın diye.
Evlenmek için sadece sevmek koşulunu arıyoruz ama yetistirilme tarzı uymayinca öyle büyük sorunlar çıkıyor ki. Bu bir alarm bence. İleride daha tuhaf istekleri olacak.

Allah'ım ne güzel bir evlilik. Bebekler var, gece dışarı çıkıyorsunuz ve eşiniz bebeklere bakıyor. Süper ortam

Pişmanım çok pişmanım. Ama geri donebilecegim arkamda duran bi ailem yok ne yazık ki.tek basima kendim ayaklarimin uzerinde duruyum desem izin vermezlernapcam bilmiyorum
Kendiniz olmanızı engelleyen herkesten kaçın! Sizi kendi kafasına göre şekillendirmeye çalışan adamlardan, benliğinize, düşüncelerinize saygı duymayan adamlardan ve her fırsatta kapı orada istemiyorsan git diyen adamlardan uzak durun. Bu hayat böyle geçmez. Bugün olmazsa yarın zaten gideceksiniz. Çocuk olmasa bari.

Bugün bunu isteyecek yarın başka bir şey. Zamanla tükeneceksiniz hatta kim olduğunuzu unutacaksınız. Çok yazık...

Univ.mezunuyum diş teknikeriyim. 24 yasindayim ozelde calisiyodum evlenince ciktim cocugum yok
Durum buysa boşayın bu ayıyı. Gencecik kızsınız, 24 yaş o kadar küçük ki. Çoluk çocukta yok, olmadan arkanıza bakmadan kaçın kurtarın kendinizi

O sırada eşimi annesine yollayıp 2 gün evde tek kalan ben
Eşim asla karışamaz böyle bir şeye evde bazen tek olmak kadar güzel bir şey var mı yahu

Ben evde tv izlemek kahve keyfi yapmAK istiyorum deyin..

Ee siz de gidiyor musunuz? Neden?

Okumuş meslek sahibi kadınsınız. Evlenebildiğinize göre kendi kararlarınızı da verebilecek erişkinliktesiniz.

Tamamen sizi ilgilendiren bir konuda bile karar veremiyorsanız bu evlilikte tam olarak hangi konuda irade sahibisiniz acaba?

Saçmalıyor eşiniz.Ucuncu kişiler evliliğe karışmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…