- 8 Mart 2023
- 1.317
- 116
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
O zaman dışarı çıkmayacak. Annesi babası kızacak diye hareket eden adam... Ayh senin yerine ben gerildim.Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce
Işte o kadar cahillik var ki hem kendisinde hem ailesinde. Çok sinir bozucu kendi aileme anlatiyorum durumu babam bile diyoki öyle saçmalik mi olur. Eşim de bana dayatma yapıyo bize uyum sağlamak zorundasın diyo biz ne diyosak onu yapcan diyo ben iyice sinirleniyorum. Ben dedim ortalık malimiyim senin canin istediginde ordan oraya. Ne yapsam da akli başına gelseBu ne be? Kendi arkadaşlarıyla takılacak, eğlenecek beni de zorla misafirliğe mi gönderecek?
Ayrıca neden gelin yalnız bırakılmıyor? Gelin dediğimiz kişi bakıma falan mı muhtaç?
Artıköyle yapcam ben evimde durcam dicem sen bilirsin ister git gidemiyosan da kalO zaman cevap net o da çıkamaz bu kadar basit. Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle dünya
Millet benim bakıcım mi? Asla kabul etmem
Pardon neden hep kadın uyum sağlıyor anlamıyorum, eşiniz size uyum sağlasın.Işte o kadar cahillik var ki hem kendisinde hem ailesinde. Çok sinir bozucu kendi aileme anlatiyorum durumu babam bile diyoki öyle saçmalik mi olur. Eşim de bana dayatma yapıyo bize uyum sağlamak zorundasın diyo biz ne diyosak onu yapcan diyo ben iyice sinirleniyorum. Ben dedim ortalık malimiyim senin canin istediginde ordan oraya. Ne yapsam da akli başına gelse
Pişmanım çok pişmanım. Ama geri donebilecegim arkamda duran bi ailem yok ne yazık ki.tek basima kendim ayaklarimin uzerinde duruyum desem izin vermezlernapcam bilmiyorumNerden buldun bu hanzo adamı ya
Gerçekten aynen böyle yapcamPardon neden hep kadın uyum sağlıyor anlamıyorum, eşiniz size uyum sağlasın.
Evlenince kadının tapusunu almış gibi davranmak nedir ya?
Açık açık konuşun, kırılır mı diye falan da düşünmeyin. Yetişkin bir kadınsınız, canınız isterse misafirliğe gidersiniz, istemezse gitmezsiniz. Aynen onun yaptığı gibi
Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyoGitmesin o zaman senle otursun
Yemin ederim kırk yıl oturup düşünsem şu aklıma gelmez, insanlar nasıl bu kadar pisleşebiliyor inanamıyorumPis düşünceden hep. Eve birini atarsın diye dedikodu yapacak kv muhtemelen
Konu yüzünden tansiyonum çıktı, bu lafın üstüne susmadınız umarım?Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Errrrkek YAAAAOyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Ay kusucam.Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?