- 13 Nisan 2007
- 34.107
- 104.494
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Kedi bile kalıyor evde tek. Bu nasıl mantıksız bir kafa böyle kelimelerim kifayetsiz.Kedi gibi sizi oradan oraya taşiyacagina evinde otursun madem. Ne kadar garip garip kurallarınız varmış.
Kedi bile kalıyor evde tek. Bu nasıl mantıksız bir kafa böyle kelimelerim kifayetsiz.
Işte o kadar cahillik var ki hem kendisinde hem ailesinde. Çok sinir bozucu kendi aileme anlatiyorum durumu babam bile diyoki öyle saçmalik mi olur. Eşim de bana dayatma yapıyo bize uyum sağlamak zorundasın diyo biz ne diyosak onu yapcan diyo ben iyice sinirleniyorum. Ben dedim ortalık malimiyim senin canin istediginde ordan oraya. Ne yapsam da akli başına gelse
Bak sıkıntı burda başlıyor..Demek ki neymiş o da çıkmayacakmış..Eşiniz sosyal olacak diye siz cefasını mı çekeceksiniz? Sende gitme o zaman konu kapandı deyiniz geçiniz...Onun özgürlüğü sizin cezanız olamaz bu adalet değil..Korkuyorsa "babasıgilden" otursun oturduğu yerdeKendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar.
Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
O zaman beni rahat bırak evimde göbek büyütmek istiyorum diyeceksiniz, ne demek kadın evde bırakılmaz? Gerçekten çok özür dilerim ama ya babamlara gideceksin ya abimlere gideceksin lafı her yere çekilir, babasının ağzıyla karısına dolaylı yoldan da olsa evde kalırsan ahlaksızlık yaparsın diyen adamla evlilik yürümez.Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Bu adama yapılacak birşey yok. Sanayiye götürün tornadan geçirsinler.Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Yani bazı dengesiz hareketleri vardi ama o zamanlar bunlarin böyle problem olacağını göremedimErrrrkek YAAAAzihniyetinin böyle olduğunu daha önceden görmediniz mi yoksa evlenince mı değişti? Benim kocamin bana şu cümleyi kurabilmesi için kırk fırın yürek yemesi lazım mesela
Yok evde başına bişey gelir diyo hırsız falan girer elektriklet gider korkarsin o.anlamda yoksa ne hadlerine kimse öyle namusuma lAf edemezO zaman beni rahat bırak evimde göbek büyütmek istiyorum diyeceksiniz, ne demek kadın evde bırakılmaz? Gerçekten çok özür dilerim ama ya babamlara gideceksin ya abimlere gideceksin lafı her yere çekilir, babasının ağzıyla karısına dolaylı yoldan da olsa evde kalırsan ahlaksızlık yaparsın diyen adamla evlilik yürümez.
defol git dedimKonu yüzünden tansiyonum çıktı, bu lafın üstüne susmadınız umarım?
Elektrik neyse de ya su giderseElektrik gider korkarsın mı?
Su en fenası, aklım çıkardıElektrik neyse de ya su giderse
Bu adamlar bir günde böyle olmuyor, nişanlılık dönemi biraz da bu yüzden var. Aileyi tanımak için, adamı tartmak için.defol git dedim
Çok doğru hatamın farkındayim keske hemen ayrilabilsemBen boyle adamlara hic kizmiyorum. Sorun esinizde degil, sorun bu adami kendinize es yapan sizde.
Offf bizim buralarda da var bu görüş.. kadın evde tek kalınca napar kim bilir diye çok da düşündüklerinden değil yaniBu ne be? Kendi arkadaşlarıyla takılacak, eğlenecek beni de zorla misafirliğe mi gönderecek?
Ayrıca neden gelin yalnız bırakılmıyor? Gelin dediğimiz kişi bakıma falan mı muhtaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?