Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Yemin ederim kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçmez. Bu ne kadar kötü niyetli ve iğrenç bir düşünce ya

Siz arkadaşlarla çıkabiliyor musunuz yoksa babasıgil ona da kızıyor mu? Evde sizi tek bırakamıyorsa, gitmeyecek o zaman...

Yok evde başına bişey gelir diyo hırsız falan girer elektriklet gider korkarsin o.anlamda yoksa ne hadlerine kimse öyle namusuma lAf edemez
Elektrik gider hırsız mı girer ? Telefon kullanabilecek yaşta mısınız? Hırsız vb durumlarda polisi arayabilirsiniz değil mi? Eşiniz öyle diyorsa öyle olsun ama söyledikleri şaka gibi, başka düşüncelerini kamufle etmek için uydurulmuş gibi bence.

Evlenmeden önce ne konuşuyorsunuz sevgililerinizle? Bu kafada bir adam sevgiliyken belli eder kendini zaten. Bile bile lades deyip sonra sikayet ediyorsunuz.

Eşiniz haftanın iki günü çıktığında siz de çıkın arkadaşlarınızla.

Hayatımda ilk kez böyle saçma şey duydum. Tek başına çıkamazsın dese klasik hanzo diyeceğim ama bu çok başka bi boyut. Otursun totosunun üstüne o zaman. Paşaya bakın yaa.

Şu adama kocam demek için bile ekstra özveri lazım.
Yani ne demek istiyor,tek kalırsan eve adam mı alır missin ?
Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Ayrıca Şu yukarıdaki alıntıyı gordukten sonra ; bu adamla aynı yataga girmek için bile üzerinize ekstradan bir kova libido dokulmesi lazım.

Tekinsiz bi mahallede falan oturuyorsaniz anlayabilirim bunu obur turlu cidden cok cahilce. Bu huy nasil degisir bilmiyorum.

şuna bak ya, ne dediğinin, dediği şeyin nereye çekileceğinin farkında mı acaba kocanız_
ne olacak o gece çıkar çıkmaz başınızda namusunuza kefil olacak biri olmazsa eve birini mi atacakmışsınız?
Kusur bakmayın açık yazdım ama söylediklerinin altındaki anlam bu.
Siz en iyisi "sevgili kocacığım, bir tane bundan alalım. gece dışarı çıkacağın zaman sen de rahat et ben de" deyin.

Ya da daha iyisi ben olsam "sen evde yalnız kalamazsın" dediği zaman cümlesini tamamlamasına kalmadan kafasına bir şey fırlatırdım.
Hak ettiği bu, başka bir şey değil.

Çocuk yapmadın inşallah bununla
Boşan başka ne olabilir
Bu kafada olan biri kız çocuklarının okumasınada karşıdır

Çok mu aradınız bu adamı? Böyle bir saçmalık olabilir mi ya ne demek bize uyum sağlamak zorundasın ben kırk kere kapıya koymuştum hadi ordan deyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…