- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Eşiniz her gittiği yeri anasına babasına mı bildiriyor ki, sizin evde yalnız kaldığınızı biliyorlar?Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce
Gitmeyin, saçınızdan mı sürükleyecek?Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce
Aynen bende cok severim. Maalesef ailesine bağımlı. Mücadele ediyorum sürekliEşiniz her gittiği yeri anasına babasına mı bildiriyor ki, sizin evde yalnız kaldığınızı biliyorlar?
Ben çok severim evde yalnız kalmayı. Oooohhh mis uzat ayakları, al çayını kahveni, tadını çıkar
Yok ya ihtimal bile vermiyorum böyle bişeye ailesinden korktuğundan yapiyo hep. Daha hala ailesine bağımlı. Kendisi birey olamamış ondan uğraşıyoruz işteBir tek benim mi aklıma sizi evden gönderip, kendisinin eve birilerini atacağı geldi acaba.. Onun yerini yapıyor olmasın ? Erkekler konusunda son derece uçuk hikayeler gördüğüm ve duyduğum için en kötüsünü düşündüm.
Öyle yapcam artıkGitmeyin, saçınızdan mı sürükleyecek?
şuna bak ya, ne dediğinin, dediği şeyin nereye çekileceğinin farkında mı acaba kocanız_
ne olacak o gece çıkar çıkmaz başınızda namusunuza kefil olacak biri olmazsa eve birini mi atacakmışsınız?
Kusur bakmayın açık yazdım ama söylediklerinin altındaki anlam bu.
Siz en iyisi "sevgili kocacığım, bir tane bundan alalım. gece dışarı çıkacağın zaman sen de rahat et ben de" deyin.
Eki Görüntüle 3293905
Ya da daha iyisi ben olsam "sen evde yalnız kalamazsın" dediği zaman cümlesini tamamlamasına kalmadan kafasına bir şey fırlatırdım.
Hak ettiği bu, başka bir şey değil.
Univ.mezunuyum diş teknikeriyim. 24 yasindayim ozelde calisiyodum evlenince ciktim cocugum yokEğitiminiz, mesleğiniz var mı? Kaç yaşındasınız?
Yok ya öyle tehlikeli bir yer degil kapımı kilitler otururum sanki.ne var ama cahil cahilll laf anlamıyo nasil değişir bu düşüncesi yaa keşke elimden bisey gelseTekinsiz bi mahallede falan oturuyorsaniz anlayabilirim bunu obur turlu cidden cok cahilce. Bu huy nasil degisir bilmiyorum.
Nerdeee ben çıkmıyorum bir yere komşularımla bile samimi olmama izin vermiyo ailecek böyle zihniyetteler ya napabilirim bi eltim var yaşi bana yakın iyi birisi ama o da onlara uyuyo onlara uyum sağlıyo ben ne yapabilirimSiz arkadaşlarla çıkabiliyor musunuz yoksa babasıgil ona da kızıyor mu? Evde sizi tek bırakamıyorsa, gitmeyecek o zaman...
Geçmiş olsun bunlar değişmez kaç kurtar kendini mesleğin falan varmışNerdeee ben çıkmıyorum bir yere komşularımla bile samimi olmama izin vermiyo ailecek böyle zihniyetteler ya napabilirim bi eltim var yaşi bana yakın iyi birisi ama o da onlara uyuyo onlara uyum sağlıyo ben ne yapabilirim
Tahsilli, meslek sahibi, hem de özelde mis gibi işi olan biri neden evlenince işinden ayrılır?Univ.mezunuyum diş teknikeriyim. 24 yasindayim ozelde calisiyodum evlenince ciktim cocugum yok
O zaman ortak arkadaşlarınızla çıkın hep birlikteCanımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Madem başına bişey gelir korkusu var kendiside dışarı cikmicak. Sanki anası babası senin bakıcın. Ne itici bı adam.Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?