Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Eşiniz her gittiği yeri anasına babasına mı bildiriyor ki, sizin evde yalnız kaldığınızı biliyorlar?
Ben çok severim evde yalnız kalmayı. Oooohhh mis uzat ayakları, al çayını kahveni, tadını çıkar

Gitmeyin, saçınızdan mı sürükleyecek?

Bir tek benim mi aklıma sizi evden gönderip, kendisinin eve birilerini atacağı geldi acaba.. Onun yerini yapıyor olmasın ? Erkekler konusunda son derece uçuk hikayeler gördüğüm ve duyduğum için en kötüsünü düşündüm.

hala bu dinozor kafalılardan olması sinir zıplatıyor.
oğlu köşe bucak gezerken ayıp değil de gelin evde yalnız kalınca ayıp öyle mi?
hep bilinçaltı bunlar,kendileri yalnız kalınca ne nane yapıyorlarsa karşının da yapacğını düşünüyor pislik herifler.

Aynen bende cok severim. Maalesef ailesine bağımlı. Mücadele ediyorum sürekli

Yok ya ihtimal bile vermiyorum böyle bişeye ailesinden korktuğundan yapiyo hep. Daha hala ailesine bağımlı. Kendisi birey olamamış ondan uğraşıyoruz işte

gerçekten her şeyi konusuyorum anlamıyo birtürlü çok özenti. Kardeşi var evli onlar böyleler onlar napiyosa esimde yapiyo bıktım.bende konusuyorum esimle ama yok inat ediyo ben yalnız bırakamam diyip duruyo cahillik işte laf anlatamazsın

Siz arkadaşlarla çıkabiliyor musunuz yoksa babasıgil ona da kızıyor mu? Evde sizi tek bırakamıyorsa, gitmeyecek o zaman...
Nerdeee ben çıkmıyorum bir yere komşularımla bile samimi olmama izin vermiyo ailecek böyle zihniyetteler ya napabilirim bi eltim var yaşi bana yakın iyi birisi ama o da onlara uyuyo onlara uyum sağlıyo ben ne yapabilirim

Nerdeee ben çıkmıyorum bir yere komşularımla bile samimi olmama izin vermiyo ailecek böyle zihniyetteler ya napabilirim bi eltim var yaşi bana yakın iyi birisi ama o da onlara uyuyo onlara uyum sağlıyo ben ne yapabilirim
Geçmiş olsun bunlar değişmez kaç kurtar kendini mesleğin falan varmış
Bi de neden evlenince işten çıkıyorsunuz ben anlamıyorum
Evlenince para lazım olmuyor mu

O zaman ortak arkadaşlarınızla çıkın hep birlikte

Ben 5 yaş bebeme bile zorla bişey yaptiramiyorum size nasıl bişey yaptırıyorlar çıkma gitme şiddet uygularsa da boşarsın gider kafana silah mı dayanıyor gitme

Üzgünüm ama bir kere kabul ettiyseniz konu kapanmıştır.

Madem başına bişey gelir korkusu var kendiside dışarı cikmicak. Sanki anası babası senin bakıcın. Ne itici bı adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…