- 14 Nisan 2025
- 30
- 4
- 1
- 31
Çok tuhaf bir tat bırakırdı ağzımda hatta ona “ozempic tadı” adını vermiştim. Bol su için doz arttıkça tat da ağırlaşıyorozempic kullanan arkadaslar ağzınızda tuhaf bir tat var mı? Boyle tat alamıyormussunuz gibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tuhaf bir tat bırakırdı ağzımda hatta ona “ozempic tadı” adını vermiştim. Bol su için doz arttıkça tat da ağırlaşıyorozempic kullanan arkadaslar ağzınızda tuhaf bir tat var mı? Boyle tat alamıyormussunuz gibi?
Çok teşekkür ederimİğneyi endokrin doktoru kan sonuçlarınızda problem yoksa önerebilir. Reçete edilmiyor 8 bin tl civarında bir aylık iğneyi alıyorsunuz. Haftada bir yapılıyor
Bence cok ıyı ayda 4 kg yapar az mı senceSelam kızlar bugün 2. Dozumu uyguladım, bir haftada 1 kg vermişim. Sizce nasıl, bana biraz az geldi![]()
Merhaba, gecen hafta 0.25 ile basladim. Ilk 5gun istah azaltti ama 6. Ve 7. Gun istahim artti.. Yarin 0.50doz yapicam.. Siz nasil ayarladiniz dozlari ve istahiniz nasildi?2 doz uyguladım daha, 0.25 le başladım 15 kg vermeyi hedefliyorum 70 le başladım. Aralıklı oruç ve kalori hesabı yapıyorum 2 hafta bitecek pazartesi günü ve 1.700 gram verebildim spor da 4-5 kere yaptım iki haftada benim gözüme az geldi bu kg kaybı ama pms im umarım ödemdir. Bende herhangi bi yan etki yapmadı bulantı kusma ishal kabız. Bol su için ve spor kalori açığı yapın. Protein alımınıza dikkat edin ve spor yapın ki kaslarınız erimesin. Tiroit sorunu olanlar bence kullanmamalı ondan dolayı önce bi kanlarınıza baktırın ben kendim hemşireyim ondan kontrollü hareket ediyorum bu şekilde merak eden olursa güncellerim
Merhaba, gceen hafta basladim.. Nasil gidiyor sizinBende bugun basladım baska kullanan var mı kızlar
Doktorunuz mu dedıMerhaba, gecen hafta 0.25 ile basladim. Ilk 5gun istah azaltti ama 6. Ve 7. Gun istahim artti.. Yarin 0.50doz yapicam.. Siz nasil ayarladiniz dozlari ve istahiniz nasildi?