Selam kızlar, bugün itibariyle ozempic serüvenim başladı. Gelişmeleri gün gün yazacağım. Öncelikle şu konuya değineyim; kendi başıma aldığım bir karar değildi. Tamamen doktor kontrolü altında ilerleyen bir süreç. Ozempic serüvenime başlamadan önce çok çaba gösterdim. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve bu süreçte 15 kilo aldım. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz için buna bir dur demeye karar verdim ve tedavim başladı. Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı ama bu kadar değildi. pcos ve insülin direnciyle savaşıyordum zaten. Bunlara ek olarak Tiroidlerimin yavaş çalışması da eklendi ve geçen gün detaylı doktor kontrolü vs. ile testosteron hormonumun da çok yüksek olduğunu öğrendim. Endokrin dr ve kadın doğum ile beraber ilerliyoruz. Haliyle Düzensiz adet görüyorum 2 ayda bir vs. Bunun için doktorum inositol önerdi (pembe renk şase) ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ilk defa günü gününe adet oldum. Gelelim ozempic konusuna, doktorum hamile kalmak istediğimi bildiği için kilo verme sürecini hızlandırmak adı altında ozempic verdi. Bunun yanında magnezyum,d vitamini kullanıyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum.. Velhasıl bu sürece bugün başladım güncel kilom 90,40
gelişmeleri gün gün paylaşacağım. Sizde benim gibi bu süreçten geçiyorsanız gelin birlikte sohbet edelim ve bilgi paylaşımı yapalım