- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede artık ne yiyeceğimi düşünme sorunu varBende bugun mıde bulantısından kahvaltı yapamadım ıs yerınde öğleyin 1 kase yogurt corbası ıcınde bırsey yoktu yogurt ve nane sonra mıde bulantısı ıcın bır avuc leblebi yedim aksamda kavurma,peynir domates ve salatalık sımdıde cay ıcıyorum
85 kg ile başladım . günde 2 kere yeşil çay içmeyi ve 3 lt su içmeyi atlamadım. canım hiç bir şey yemek istemediğinden sadece öğlenleri protein olarak beslendim ama gercekten canım hiç bir şey istemedi öyle bir his vardıKaç kilo ile başladınız
tebrik ederim85 kg ile başladım . günde 2 kere yeşil çay içmeyi ve 3 lt su içmeyi atlamadım. canım hiç bir şey yemek istemediğinden sadece öğlenleri protein olarak beslendim ama gercekten canım hiç bir şey istemedi öyle bir his vardı
teşekkür ederim, aç kalmadan enerji bitmeden kg vermek harika bir his cidden. böyle devam eder inşallahtebrik ederim![]()
Bende de aynı canımbendede artık ne yiyeceğimi düşünme sorunu var
Aynen tebrikler masallah sizeteşekkür ederim, aç kalmadan enerji bitmeden kg vermek harika bir his cidden. böyle devam eder inşallah
teşekkür ederim, aç kalmadan enerji bitmeden kg vermek harika bir his cidden. böyle devam eder inşalla
tartıldım kızlar 3 kilo vermişimBende de aynı canım
Ya süpersiniz tebrik ederim suan güncel kılonuz kactartıldım kızlar 3 kilo vermişim
93 kg düsmüşün harikasıntartıldım kızlar 3 kilo vermişim
Aferin sana! Böyle devam ettartıldım kızlar 3 kilo vermişim
Ben hiç veremiyordum inslin direncim var troidim var metabolizmam yavaşBu ünlüleri eriyip bitiren iğne değil mi? Ama çokda bir erkisi olmamış sanki sizde neden acaba?
Aynı durum bende var zaten önemli olan yavaş vermeniz çünkü kas degıl yag kaybediyoruzBen hiç veremiyordum inslin direncim var troidim var metabolizmam yavaş
banada soğuk aküyle verdi eczane.Kızlar ben bu iğneyi kayınpedere Yunanistan'dan aldırmıştım o da öylece almış gelmiş eczacı da uyarmamış ben de bilmiyordum aylardır çekmecede bekliyordu normal diyet yapıp veremediğim noktada kullanmaya başlayacaktım ancak soğukta bekletilmesi gerekiyormuş büyük ihtimalle etkisini göremeyeceğim ama yine de deneyeceğim.benim gibi soğukta tutmayıp kullanan oldu mu?
Annem de pek veremedi. Bu alanda özel çalışan bir doktorla irtibata geçtim herkesin bünyesinin bu iğneye uygun olmadığını, metabolizması olumsuz etkilenirse iğneden sonra daha kötü olabileceğini söyledi :/ annem bıraktı bu yüzden 2-3 ayda anca 3-4 kg verebilmişti.Bu ünlüleri eriyip bitiren iğne değil mi? Ama çokda bir erkisi olmamış sanki sizde neden acaba?
beslenmesi nasıldı kullanırkenAnnem de pek veremedi. Bu alanda özel çalışan bir doktorla irtibata geçtim herkesin bünyesinin bu iğneye uygun olmadığını, metabolizması olumsuz etkilenirse iğneden sonra daha kötü olabileceğini söyledi :/ annem bıraktı bu yüzden 2-3 ayda anca 3-4 kg verebilmişti.
Mesela pazartesi iğneyi olunca ilk 3 gün neredeyse hiçbir şey yiyemiyordu mide bulantısından biraz kahvaltıda salata bir dilim ekmek az peynir falan. 3 günden sonra da az yemeye başlıyordu. Düzgün beslenme olmayınca metabolizma hasar görüyormuş ve iğneyi bırakınca daha da yavaşlıyormuş :/beslenmesi nasıldı kullanırken