Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet neredeyse yarı yarıyabanada soğuk aküyle verdi eczane.
bu arada yunanistan da uygunmu
Geçirilmesinde sorun olmazmı 2 mg alırım 8 bünlirayada gezmiş olurumEvet neredeyse yarı yarıya
Yolculuklarını araba ile yaptılar hiçbir sıkıntı olmadı.soğuk zinciri sağlayabiliyorsanız başka sıkıntı olmaz.millet Almanya'dan falan getiriyor arkadaşlarına uçakla . Reçete yazdırın bir aile hekimine ne olur olmaz diye sorarlarsa kullanıyorum reçetem bu diye gösterirsinizGeçirilmesinde sorun olmazmı 2 mg alırım 8 bünlirayada gezmiş olurum
Şuan işten ayrıldım evdeyim yarından itibaren protein ağırlıklı tek öğün beslenecegımkızlar siz 3 öğün mü iki öğünmü besleniyosunuz
Boy kiloMerhaba bende bugün 0,25 dozla başladım
Boy ve 1,60 kilom malesef 100Boy kilo
Umarım veririzBoy ve 1,60 kilom malesef 100
İnşallahUmarım veririz
Maşallahkızlar bu hafta 1 kilo vermişim ama adet öncesi şişliğim var
ilk hafta oldu ama rahatsız edici derecede değildi bu hafta normaldiYan etkisi ishal yaşayanların kaç gümde düzeldi
Teşekkür ederimilk hafta oldu ama rahatsız edici derecede değildi bu hafta normaldi
YEME DÜZENİN NASILDIMerhaba 2.dozumu bugün yaptım.Bir haftada 1.700 gr vermişim
Aralıklı oruç yaptımYEME DÜZENİN NASILDI
nasıl gidiyoŞuan işten ayrıldım evdeyim yarından itibaren protein ağırlıklı tek öğün beslenecegım
Iyı gıdıyor kilom sabit 99 takılı kaldı tek öğün ve protein ağırlıklı beslenme yapıyorum fırsat buldukça yürüyorum 10binnasıl gidiyo