• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic'e Başlıyorum..

uzaymira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
15
3
1
34
Merhaba arkadaşlar ben bugun aldığım bır karar ile Ozempıc iğnesine başlıyorum. Linçlemeyin ama doktora gitmedim ve 0,5 ile başlama kararı aldım.
Boyum 163, Kilom 89 şuan.
Sabah uyanmak istememek, saatler süren ağlama krizleri ile yaşayamıyorum artık.
Hayalet gibiyim kimse tarafından görülmüyorum, date çıksam devamı gelmiyor..
Yüzüm çok güzel ama fiziğim değil dolayısıyla psikolojik bir mücadele veriyorum. Crop giymek istiyorum ben...
Süreci merak eden olursa buraya yazıcam ara ara soru gelirse cevaplarım hatta yazmazsam unutursam siz yazın cevap vereyim :)
Böyle bir atılıma giren varsa yaşadığı süreci benimle de paylaşırsa sevinirim..

yapma çökersin doktorsuzda kullanılmaz bu bıle bıle cidden intahar gıbı birşey geri döndürelemez sonuçları oluyor bi doktora görün gerekırse o verıyor zaten kuzenım başladı spor ve diyetle ama doktor önerdi çünkü şekeri var sonra bıraktı yüzü çöktü tekrar kilo aldı spora devam ediyor

Merhaba arkadaşlar ben bugun aldığım bır karar ile Ozempıc iğnesine başlıyorum. Linçlemeyin ama doktora gitmedim ve 0,5 ile başlama kararı aldım.
Boyum 163, Kilom 89 şuan.
Sabah uyanmak istememek, saatler süren ağlama krizleri ile yaşayamıyorum artık.
Hayalet gibiyim kimse tarafından görülmüyorum, date çıksam devamı gelmiyor..
Yüzüm çok güzel ama fiziğim değil dolayısıyla psikolojik bir mücadele veriyorum. Crop giymek istiyorum ben...
Süreci merak eden olursa buraya yazıcam ara ara soru gelirse cevaplarım hatta yazmazsam unutursam siz yazın cevap vereyim :)
Böyle bir atılıma giren varsa yaşadığı süreci benimle de paylaşırsa sevinirim..
merhaba son durum nedir bende başladım5 gün oldu

Ben ozempicle çok güzel 12 kg verdim ne çöktüm ne midem bulandı çok hafif baş dönmesi yaptı . Bence devam .

en azından doz konusunda bir doktor tavsiyesi alsan iyi olur kafasına göre çok kullanan var ama herkesin bünyesi bir değil

doktor kontrolünde başladım 96 ile ilk haftam bitti 3 kilo vermişim
ilk hafta açlık iştah kesildi ama halsiz hissettim

yapma çökersin doktorsuzda kullanılmaz bu bıle bıle cidden intahar gıbı birşey geri döndürelemez sonuçları oluyor bi doktora görün gerekırse o verıyor zaten kuzenım başladı spor ve diyetle ama doktor önerdi çünkü şekeri var sonra bıraktı yüzü çöktü tekrar kilo aldı spora devam ediyor
şükür ki intihar gibi olmadı, başlarken bende korkmustum :) ilk günler mide bulantısı yaptı 3 gün kusarak uyandım geceleri şuan 9. gündeyim

Doktora danismadan kendi basina dozu karar verip baslamak tamamen delilik
doğru bu bir delilik ama bazen o noktaya gelebiliyorsun ve kaybedecek hiçbir şey kalmıyor. Psikolojik anlamda yıprandım ''görünmez'' olmaktan, umarım benden baska kımse bu cümleyi kurmaz ama hayatımdan başka kaybedecek birşeyim yok.

Back
X