• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic'e Başlıyorum..

Arkadaşlar herşeyi şeffaf bir biçimde paylaşmaya çalışıyorum, iyisiyle kötüsüyle. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Lakin bu işe artık girdim ve geri dönüşü hedefime ulaşana kadar ve maddi imkanlar el verdiği sürece devam edecek.
En azından 5 ay kullanmayı düşünüyorum tabi bırakınca ne olur bilemem,
Bu güne kadar ilk başladığımda 3 gece kusma ile uyandım ve gün içerisinde ara ara midem bulandı, reflüm azdı yanma yaptı mide koruyucu kullandım.
Gunde 1 ögün beslendım genellıkle ancak yeme alıskanlıgımı tamemen bı kenara bırakmak ıstemedım o yuzden aksamları proteın tozu takvıyesı aldım.
Canım istedi cips te yedim alkl de tükttim pizza da yedım ama bunların hpsını dozunda azar azar tutmaya calıstım, bitirmek isteyipte bitiremediğim çok şey oldu.
Hiç açlık çekmedim lakin duygusal açlığım hala devam ediyor elım bıseylere gıdıyor yemeye baslıyorum midem kabul etmıyor bitiremiyorum.
Güçsüzlük halsizlik şeker düşmesi vs şükür yaşamadım, sadece 1 kez baş ağrım oldu o kdar.
Hedeflediğim kilo 64 yani 25 kg vermek ıstıyorum. Bunu da tahminime göre 5 ayda felan veririrm diye düşünüyorum.
9 gunun sadece 3 gununde spor yaptım 1 saat cıvarlarında yuruyus ve bıraz agırlık olacak sekılde.. Aklıma gelenler sımdılık bu kadar deneyenler varsa yorumlarda benımle sureclerını paylaşırlarsa sevinirim.

güzel vermişsiniz az zamanda yüksek kilo, tebrık ederım peki siz doktor ıle mı basladınız? ne kadar sure kullanmayı dusunuyorsunz ?
Merhaba ben endokrin doktoru ile başladım sadece 1 ay kullandim daha sonra araya baya yoğun bir dönem geldi ilgilenemedim. Ozempicten bir zarar asla görmedim bilakis acligimi güzel bastirip beni sakinleştirdi .

Merhaba ben endokrin doktoru ile başladım sadece 1 ay kullandim daha sonra araya baya yoğun bir dönem geldi ilgilenemedim. Ozempicten bir zarar asla görmedim bilakis acligimi güzel bastirip beni sakinleştirdi .
Bunu duyduguma sevındım, pekı bırakınca aclık duygunuz geri geldi mi?
Ben mide küçüleceği için aşırı yemek isteğimin bırakınca da olmayacağını düşünüyorum, o yuzden merak ettım.

Bunu duyduguma sevındım, pekı bırakınca aclık duygunuz geri geldi mi?
Ben mide küçüleceği için aşırı yemek isteğimin bırakınca da olmayacağını düşünüyorum, o yuzden merak ettım.
Ozempic bildiğim kadarıyla şekeri ve dolayısıyla açlığı bastıran bir ilaç. E tabi bırakınca iştah geri geldi . Tüm diyet süreçleri böyledir ama ucunu birakirsanjz eskiye dönersiniz . Ben ozempicten memnun kaldım burda anlatılanlar gibi kusma ayilma bayılma vs hiç olmadi sadece biraz baş dönmesi oldu o da doktorumun dediği miktarı yanlış vurduğum içinmiş. Baya baya tok geziyordum ozempicle şuan ek bir bütçe ayırmak istemiyorum o nedenle kullanmıyorum yoksa kullanırım kesinlikle tekrardan

Ozempic bildiğim kadarıyla şekeri ve dolayısıyla açlığı bastıran bir ilaç. E tabi bırakınca iştah geri geldi . Tüm diyet süreçleri böyledir ama ucunu birakirsanjz eskiye dönersiniz . Ben ozempicten memnun kaldım burda anlatılanlar gibi kusma ayilma bayılma vs hiç olmadi sadece biraz baş dönmesi oldu o da doktorumun dediği miktarı yanlış vurduğum içinmiş. Baya baya tok geziyordum ozempicle şuan ek bir bütçe ayırmak istemiyorum o nedenle kullanmıyorum yoksa kullanırım kesinlikle tekrardan
evet bütçe konusu gerçekten sıkıntılı bende sporu hayatıma sokup diyet ile devam etmeyı dusunuyorum 2 ay sonra. Yine fiyat artışı olmuş çünkü

02.09.2025 Güncelleme 3.Doz Vuruldum
Kilo: 85.3
Geçtiğimiz hafta sabah kalkınca açlık hissettim ilk defa 2 minik baget ekmek tost yaptım kendime ama 1 tanesini anca yedim doydum.
Yine de açlık hissi olması kafamda soru işareti oluşturdu, uzun vadede etkisi geçecek gibi bir his uyandırdı.
Diz kapaklarımda bir boşluk varmış gibi hissizlik durumu yaşadım 2 gün sonarsında geçti sanırım yemek yiyemediğim için enerjim düştü.
Alk.lü haftada 2 ye ındrdım gecen hafta ( ılk hafta 4 tü ) azalttım yani
Kahve ihtiyacım arttı, şuan bana en keyif veren şey diyebilirim. Birde churchil (tuz-lımon-soda)
Mide yanması şikayetim devam ediyor özellıkle sabahları. ( Rennie haric bişey kullanmıyorum ama düzenli kullansam biterdi belki)
1.2 kg az gibi geldi gözüme ama desteksiz bunu da veremiyordun diyerek kendimi avutuyorum şuan :)

Ben ozempicle çok güzel 12 kg verdim ne çöktüm ne midem bulandı çok hafif baş dönmesi yaptı . Bence devam .
Reçetesiz mi aldınız ne kadara aldınız ben çok yoğun çalıştığım için doktor eandevusu bulamıyorum ilaca başlamak istiyorum reçetesiz eczaneden alabilir miyim fiyat bilgisi verebilir misini?

Reçetesiz mi aldınız ne kadara aldınız ben çok yoğun çalıştığım için doktor eandevusu bulamıyorum ilaca başlamak istiyorum reçetesiz eczaneden alabilir miyim fiyat bilgisi verebilir misini?
Bana doktorum reçete etti ama arkadaşım reçetesiz aldı o zaman 4bin kusurdu (yaklaşık bir seneden fazla zamandan bahsediyorum ) ama mutlaka en azından eczacidan kullanım bilgisi edinin . Bana doktorum izah ettiği halde ben dinlemedim ve fazla doz kullanıp erken bitirdim😁 ona rağmen güzel kilo verdim bir sorunda yaşamadım.

Arkadaşlar herşeyi şeffaf bir biçimde paylaşmaya çalışıyorum, iyisiyle kötüsüyle. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Lakin bu işe artık girdim ve geri dönüşü hedefime ulaşana kadar ve maddi imkanlar el verdiği sürece devam edecek.
En azından 5 ay kullanmayı düşünüyorum tabi bırakınca ne olur bilemem,
Bu güne kadar ilk başladığımda 3 gece kusma ile uyandım ve gün içerisinde ara ara midem bulandı, reflüm azdı yanma yaptı mide koruyucu kullandım.
Gunde 1 ögün beslendım genellıkle ancak yeme alıskanlıgımı tamemen bı kenara bırakmak ıstemedım o yuzden aksamları proteın tozu takvıyesı aldım.
Canım istedi cips te yedim alkl de tükttim pizza da yedım ama bunların hpsını dozunda azar azar tutmaya calıstım, bitirmek isteyipte bitiremediğim çok şey oldu.
Hiç açlık çekmedim lakin duygusal açlığım hala devam ediyor elım bıseylere gıdıyor yemeye baslıyorum midem kabul etmıyor bitiremiyorum.
Güçsüzlük halsizlik şeker düşmesi vs şükür yaşamadım, sadece 1 kez baş ağrım oldu o kdar.
Hedeflediğim kilo 64 yani 25 kg vermek ıstıyorum. Bunu da tahminime göre 5 ayda felan veririrm diye düşünüyorum.
9 gunun sadece 3 gununde spor yaptım 1 saat cıvarlarında yuruyus ve bıraz agırlık olacak sekılde.. Aklıma gelenler sımdılık bu kadar deneyenler varsa yorumlarda benımle sureclerını paylaşırlarsa sevinirim.
Sizi çok iyi anlayabiliyorum, annem bu iğnenin farklı bir muadili sayesinde hayata geri döndü. Doktor kontrolünde 70 kilo verdirdik iğne ve hapla. Buradan tavsiye edemeyeceğim ancak özelden yazarsanız size kullandığı diğer bitkisel hapın adını verebilirim. Tek tavsiyem 15 günde bir yada ayda 1 mutlaka hormon, tiroid ve karaciğer enzimlerinize baktırın bu iğneyi kullanırken. En azından aile hekiminiz görsün sizi. Bolca su için ve protein ağırlıklı beslenin. 25 kilo vermeniz gerekiyormuş çok değil aslında, bence 5 ay sürmez vermeniz. Umarım psikolojinizde bu süreçte iyileşir...

Merhabalar bende 09.09 Salı günü 16.00da ilk dozunu vurularak başladım. Tam 7922.90 tl aldım. Ozempic 0,5cc vuruldu. İlk gün aşırı bulantı kusma oldu. 48 saat hiçbir şey yiyip içemedim kusmamdan dolayı fakat bunu sorun etmiyorum yıllardır kilo veremiyorum tiroit ve insülin direnciden kaynaklı. Bundan üç farklı şeker ilacı kullandım hiçbir işe yaramadı. Şu an tiroit ilacı da kullanıyorum ve bu insülin iğnesini kullanıyorum. Umarım çok iyi yerlere geliriz. Bu Salı dozunu vurulamayacağım çünkü kimsem yok ve bebegimle tek başımayım diğer hafta eşim gelince diğer dozu da vurulacağım. Başlangıç kilom:121,7 boy:168

Merhaba ben de yarın itibariyle başlıyor olacağım. 0,25 doz ile. Umudum çok yüksek. Normalde aşırı karbonhidrat ve şeker düşünürüm. Üstüne tüm gün masa başı bir işim var. Ilac ile birlikte latin danslarina baslamayi ve coktandir birakmaktan korktugum sigarayi da birakmayi planliyorum. 158 boyun 82 kilom var. 20 kg vermek istiyorum. Umarım beklentilerimizin gerçekleştiğini yazıyor oluruz ilerleyen günlerde...

Malesef ben ilk dozdan sonra devamını getirmedim. İnanılmaz derecede kusma ve hastalık yaptı bende. Şimdi düşük dozda devam edeceğim. Sizde durumlar nasıl?

Back
X