- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
evet istemediği kısmını bende anlıyorum ama neden hazır değil onu anlamıyorum işte evde bana yeterince zor günler yaşatıyorlar zaten....Belki de böyle bi duruma daha hazır değildir anneniz.Evlenmenizi istemediği gayet açık.
anneme ve babama birini kabul ettirmek gerçekten çok zor 35 ime gelsem neden evlenmiyorsun kızım demezler yani o derece.Herkes heveslenir bunda sikinti yok .
Daha 2 seneniz varmis hem anneniz Alisir artik..
anneme sevgilim var dedim verdiği cevap"hemen ayrıl duymadım ben böyle bir şeyi" oldu...Neden simdi evlenmiyorsunuz.
24 yas gayet uygun bence
tek kızım.benden 1 yaş küçük erkek kardeşim var.erkek kardeşim evlenmek istesin ona şart koşmazlar ama.Tek kiz misin ya da ablan falan evlendi de evde cocuk olarak tek sen mi kaldin?
evlenmek için çok acele etmiyorum aslında ama sevgilimle görüşemiyoruz bile biraz daha özgürlük istiyorum sadece..Kismet ..
O zamana kadar yavaş yavaş evlilik düşüncesini annenin aklina yerleştir.
Sevgilim var demekle evlenmek istiyorum demek arasında ki farka daha cabuk varir kesinlikle..
sizden ayrılmak istemiyo :)merhaba bayanlar...
birkaç gün önce arkadaşımın nişanına gittik birkaç arkadaşım ve sevgilimle beraber.çok güzeldi gerçekten arkadaşımda çok güzel olmuştu.kıskanmadım değil hani
yeni hayatına attığı adımı çok kıskandım cidden( pek tasvip etmediğim bir evlilik geçirecek gerçi ama )dediğim gibi yeni hayata bir adım özendirdi beni çok.
tabiki bizde sevgilimle evlilik hayalleri kuruyoruz 2sene sonrası için.yaşlar şuanda 24 e evlilik zamanımızda 26 olacak bence durumda bir tuhaflık yok.
neredeyse bütün arkadaşlarım evlendiler.bu ağustos ayında 2-3 günde bir düğünlere gittik mahallede evlenmeyen kalmadı sanırım
gelelim derdime....anneme "hadi bakalım sıra senin kızda" diyenler çok oluyor haliyle ama annem genelde "yok canım mordolunayın daha yapacak çok işi var " diye cevap veriyor...kendisi sevgilim olmasını bile kabul etmiyor.
mesela gittiğimiz düğünlerde gelinliklere yorum yaparım annemle konuşurken , annem hemen konuyu değiştirir.yada bir gelinlikçinin önünden geçerken "aaaa ne hoş ama eteği çok abartılı" derim annem "hadi hadi işimiz var" der halbuki acelemiz yoktur....
anlamıyorumki neden her genç kız gibi özendiğim şeyler için hevesimi kırıyor
anneminde babamında her istediklerini yapıyorum bilmiyorum belkide buyüzden ama kendi evimde bile rahat edemiyorumki artıksizden ayrılmak istemiyo :)
ay sizde haklısınız :/ valla bilemedim şimdi. o kadar iyi olmayın yahu :) şaka bi yana, annenizle konuşun zaman içinde kabullenecektir..anneminde babamında her istediklerini yapıyorum bilmiyorum belkide buyüzden ama kendi evimde bile rahat edemiyorumki artık
mesele evlenmek değilki yanıma kimseyi yakıştıramıyorlaray sizde haklısınız :/ valla bilemedim şimdi. o kadar iyi olmayın yahu :) şaka bi yana, annenizle konuşun zaman içinde kabullenecektir..
hahahh :))mesele evlenmek değilki yanıma kimseyi yakıştıramıyorlar
onlara kalsa bill gates in oğlu gelcek beni istemeye
tanışmadılar işte...zaten babama söyleyemedimde anneme söylemiştim annemde görmedim duymadım bilmiyorum ayrıl dedihahahh :))
sevgilinizle tanıştılarmı yüzyüze??
evet anlayabiliyorum ama memur olsaydım uzak bir yere düşecektim mutlaka ve bu durumu hiç abartmadılar yeterki kazan moduna girdiler.Senden ayrılmak zor geliyordur herkes kolay alışamıyor bu düşünceye kızlarının evlenip evden çıkması başka birbiriyle başka bir hayatı yaşaması bazı ailelere gerçekten çok zor geliyor. ben babamın beni bu kadar çok sevdiğini evlenmek istiyorum dediğimde öğrendim insanın çocuğunu başkalarıyla paylaşacak olması gerçekten bizim anlayamayacağımız kadar zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?