- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
- Konu Sahibi mordolunay
-
tanışmadılar işte...zaten babama söyleyemedimde anneme söylemiştim annemde görmedim duymadım bilmiyorum ayrıl dedi
büyük bir önyargı var.ama sevgilime güveniyorum çok beyefendidir.zaten başkasıyla yapamazdım.annemin babamın bu kadar tutucu olmasına rağmen oda bunlara benimle beraber katlanabiliyorsa vardır bir hayır dedim
babam oturur ağlarbence babanıza anlatın, hani bben şu yaşıma geldim bunlar normal şeyler artık böyle olsun istiyorum falan..
benim annem de öyleydianneme ve babama birini kabul ettirmek gerçekten çok zor 35 ime gelsem neden evlenmiyorsun kızım demezler yani o derece.
sadece sevdiğim adamla beraber olmak değilki özentim.yeni bir hayat benim evim benim kurallarım olsun istiyorum.
Anne babalar asla buyuduklerine inanmadiklari icin evlatlari onlarin gozunde hep bebe:)Belki de böyle bi duruma daha hazır değildir anneniz.Evlenmenizi istemediği gayet açık.
Benim annemde seninkinin aynisi..
Anne ben karar verdim omur billah evlenmicem kuruyup kalmaya karar verdim desem yeminle kalkar gobek atar..
Hadi onu gectim anneme sorsalar piskKoya en uygun evlenme yasi nezaman diye 30 yas ve uzeri der direk hic dusunmeden...
Annem kusura bakmasin ama bu da artikk bencillikten baska birsey degil..
Arkadaslarim coluk cocuga karisti benim annem amaaann evlencemde napcan edasinda ve eminim al hayatimi yonet desem hic bir doneminde ne evlilik nede cocuk sahibi olmak olmicakkk..
Anne babalar asla buyuduklerine inanmadiklari icin evlatlari onlarin gozunde hep bebe:)
halamlar artık yaşın geldi diyorlar bana annemde yok canım daha çok var diyor kapatıyor konuyu bende halamlara kendime göre turşu kabı bakıyorum diyorumAnnenize turşu bidonu hediye edelim :)
Damadı beğenmiyor olmalı ...
Ben yeni annelerdenim ve yasim 24.inanin anne olmadan anlayamazsnz.annenin bence sizden ayrilmak istemiyor.evt bir gun yuvadan ucup gideceginizi biliyor fakat size konduramiyorz cunku siz onun minik kizisiniz.ben bile smdiden kizimin evlendigi gunu dusunemiyorm.dusunmek bile istemiyorm
hevesini kırdığının farkında değildir büyük ihtimalle. Daha da özenme diye konuyu değiştiriyodur belki.
Tek kızıymışsın gözünde hala küçüksündür falan filan bilirsin işte annelik duyguları. Haklısın ona diyecek lafım yok ama anne işte zamanla alışacaktır bence üzülme
zamanla alışmasını beklerken hayatımda gözümün önünde akıp gidiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?