Çok saçma geldi bana dur bi dk d ne demek.Merhabalar. Ben dort yillik evliyim. Benden uc yas buyuk ablam var. O da uc yillik evli. Simdi sorun degil asla bunu biliyorum ama size bir sorum var.
Biz esimle cocuk dusunuyoruz bu ara. Yani uzun suredir dusunuyoruz ama ancak isleri yoluna koyduk sayilir.
Ben ogrendim ki ablam hamile. Cok sevindim ama tam idrak da edemedim henuz cok yeni.
Ara ara ablamla konusurduk. O benim isimi tamamen yoluna koymam gerektigini soylerdi cocuk yapmam icin.
Haberi aldigimda uzun uzun konustuk. Biz de dusunuyoruz ne zaman nasip olur bilmiyorum ama belki birlikte buyuturuz dedim.
Dur bi ben doguruyum da ondan sonra. Her asamada yanimda olman gerek. Once ben bi atlatiyim da dedi.
Simdi ben cocuk yapsam ozenti mi olacagim ailemin gozunde. Zaten karar vermistik. Yani alakasi yok ozenmekle ama ben soyledigimde insallah filan demedi. Kesin olarak dur bi dedi. Daha once cocuk dusundugunu soylediginde biz de dusunuyoruz dedigimde de ayni sekilde dur bi isin duzene girsin oyle diyordu.
Ben bu kadar guzel bir konuda ozenti durumuna dusmek istemiyorum.
Bencillik yapıor ablaniz tam anlamıyla.