Özenti Arkadaş

Keleback_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
34
13
8
31
merhaba kızlar size aşırı sinir oldugum bir konudan bahsetmek istiyorum, yakın bir arkadaşım var ben kendisi bir senelik evliyken , ben yeni evlendim ve bir ay sonra bi baktım bütün mobilyalarını resmen benimkinin aynısına benzetmeye calışmış, ben ne alsam aynısını alıyordu hayır kocamın bana aldıgı hediylerin bile aynısını kocasına aldırıyor , kac kere suratınada vurdum ayrıca arkasından konuşmaktansa direk diyim dedim hayır alsın tabiki aynısını ama kombinleme fikride mi aynı be arkadaş, kocalarım cok iyi arkadaş anlamıyorım kocası nasıl farketmiyor bu durumu , dün yine gittik bi baktım halıma benzer halı aşırı sinir oldum vallah söylememek icin kendimi zor tutuyorum bu seferde kendisi bir b*k sanmasin diyorum , kac kere artik konusmucam diyorum sma illaki arkadas gruplarindan dolayi bir araya geliyoruz malesef öylesine bi icimi dökmwk istedim nasil basediyorsunuz böyle insanlarla -,-

Zaten sorunda orda bana asla aldigim seylere güzel demez , yorum yapmaz ben normalde cok severim hediye bile ederim ayni esyalari ama bunun yaptigi asiri sinir bozucu
Aa bende görüp beğenmemiştin aynı dekoru yapmışsın demek o kadar beğenmemişsin ki evin benim evime benzemiş asffhjk derdim

Valla ben de çevremde sürekli bir şeyler araştırıp en farklısını ve cazibini bulmamla ünlüyümdür hatta en ufak şeyi bile günlerce araştırır alırım :rolleyes: çevremde birisi bir şey almadan önce bana sorar sen bilirsin sen nasıl aldın vs diye hatta genelde ben almışsam araştırıp almışımdır diye güvenerekten aynısını alırlar. Bundan zerrece rahatsız olmam hatta sevinirim bile, bana güvenmiş bende görüp beğenmiş almış diye :KK71: bence arkadaşınıza kızmadan önce siz bi kendinizi sorgulayın, neden rahatsız oluyorum, neden bunu sorun ediyorum diye...

Derdini seveyim butonu istiyorum :)

Allah aşkına dedikodu etmemiş, hak yememiş.
Zevkinize güvenip taklit ediyor diye mi bunca sinir?

Vay arkadaş!:bicak:

Öff sanki her şey size özel tasarlanıyor geçin bu tripleri artık beğeniyor demekki zevkinizi kıskanmayın yaa

Demek ki başkalarının hayatına özenecek kadar kendini geliştirememis. Ama buna bu kadar sinirlenmeye gerek yok. Bu kadar rahatsız oluyorsanız ilişkiyi kesin (konuşsaniz "evet sana özeniyorum" demez çünkü))

merhaba kızlar size aşırı sinir oldugum bir konudan bahsetmek istiyorum, yakın bir arkadaşım var ben kendisi bir senelik evliyken , ben yeni evlendim ve bir ay sonra bi baktım bütün mobilyalarını resmen benimkinin aynısına benzetmeye calışmış, ben ne alsam aynısını alıyordu hayır kocamın bana aldıgı hediylerin bile aynısını kocasına aldırıyor , kac kere suratınada vurdum ayrıca arkasından konuşmaktansa direk diyim dedim hayır alsın tabiki aynısını ama kombinleme fikride mi aynı be arkadaş, kocalarım cok iyi arkadaş anlamıyorım kocası nasıl farketmiyor bu durumu , dün yine gittik bi baktım halıma benzer halı aşırı sinir oldum vallah söylememek icin kendimi zor tutuyorum bu seferde kendisi bir b*k sanmasin diyorum , kac kere artik konusmucam diyorum sma illaki arkadas gruplarindan dolayi bir araya geliyoruz malesef öylesine bi icimi dökmwk istedim nasil basediyorsunuz böyle insanlarla -,-
Ne var ki bunda . Tarzinizi begeniyor demek ki ;)

Öff sanki her şey size özel tasarlanıyor geçin bu tripleri artık beğeniyor demekki zevkinizi kıskanmayın yaa
Zaten yeni nesil eşyaların yarısı pembe diğer yarısı da mint yeşili farklı eşya bulana aşk olsun:olamaz:

Aynısını değil benzerini alıyor. Belki onun zevkine o.

Nereden biliyorsunuz eşine aldirdigini , yakın arkadaslarmis eşler, belki beraber alıyorlar ya da fikir veriyorlar birbirlerine.

Dert etkeniz çok gereksiz.

Ayrıca yakın arkadaş diye başlayıp , " kendini ... sanmasın demeniz de çok tezat.

Ben bir şey beğenip aldığımda , eğer memnun kalırsam herkesin almasını isterim. Söylerim, tavsiye ederim.

Sanki müze eşyaları var evinizde gibi davranmayın.

Insanlar bile Kızılay dağıtmış gibi aynı saç kıyafetlerle dolaşıyor, eşya da aynı oluversin ne olacak. :)

Back
X