Ozentiler

Pembe ruj sürmenin neresi tarz allasen? Bir farklılık yaratsan neyse ne bu havalar bunlar ben ne yapsam yapıyor etkiliyorsun demek onları ama yaptığın tribe bakar mısın?Kesin bir şeyin akımını yaratan modacı ya da ünlüler senin yaptığın tribi yapmıyordur.Aklım hala pembe rujta yalnız.Akım yaratacaksan mavi ruj sür baya da tarz olursun ona cesaret edemezler.

Tatlim ben tarzim demedim. Ama onlar pembe ruju bende gordukten sonra alip suruyor. Ondan once oyle bir dusunceleri yok. Ayy neyse sizin gibilere kendimi anlatmaktan yoruldum

Tatlim ben tarzim demedim. Ama onlar pembe ruju bende gordukten sonra alip suruyor. Ondan once oyle bir dusunceleri yok. Ayy neyse sizin gibilere kendimi anlatmaktan yoruldum
Bu insanlarda at gözlüğü mü var? Senden başka insan görmüyorlar mı? Zira sokakta pembe rujlu, bordo rujlu, rimelli, yelekli, beyaz bulüzlü binlerce kadın var. Sen kimbilir kimde gördün de özendin o zaman... bir arkadaşın da dediği gibi, akım başlatmak, özendirmek veya hatta gerçekten özendirdiğini bilip bilmemek için farklı şeyler yap. Bordo ruj değil, mavi, yeşil sür. Sokağa bikini üstüyle çık. Milyon tane kadının yaptığının aynısını yapıp, kuzeni de aynı görünce " hepsi bana özeniyoo" demek cidden komik.

He

Ben yasadim amcamin kizi ozenip ustumdeki yelegi bile istedi onu bile verdim. Ozenilmek gzldir demekki dikkat cekiyorsun ne giysen yakisiyor :) onlarda acaba onda durdugu gibi bendede dururmu diye dusunuyor :)bendede var ozentilik ama insanlara degil. Benimde ev takintim var. Bi evde gzl birsey gordugum zaman aynisini kendi evime almak istiyorum :)

Dunyanin merkezi gibi davranmaktan vazgec bordo ruj cok kullanılıyor bu dönem ve yelekde moda bu sene ben dahil etrafimda bir cok kişi giyiyor ve eyeliner da çok yaygın yani size ozel değil ben merkezci insanlara üzülüyorum

Offf bende bu tiplerden çok var ya çok gıcık bi durum 3 eltim var üçüde benim kullandığım çantalardan aldılar tabi ayrı zamanlarda mesela sanki başka çanta yok gibi
Ay pardon son eltim beraber dükana girdik NAVLEE ablanın çantasından istiyorum dedi dükkan tanıdıkdı Allahdan o çantayı başka şehirde almıştım seni çok iyi anlıyorum

Size özendiklerinden nasıl bu kadar eminsiniz ? Belki tv'den örnek aldıkları birileri vardır.
Bir gün içinde pembe ruj sürüp,eyeliner çeken hadi bir de beyaz yelek giyen tek insan evladı siz olamazsınız.

Bunun bende fotograflardaki pozlarimdan tutta saç rengime, kaşıma, hareketlerime kadar taklit edeni vardı. Attigim resmin aynisini aksama kadar koyardi mutlakaBütün bağımi kopardım gitmedim düğününe.

Bu seferde nikah şekerini sevgilimle benim aramdaki özel şeyden yaptirmis başka şekil yokmuş gibi bide paylasmis sosyal medyadan göreyim diye

İnsanda bi utanma olur ama yüzsuz çok.
Yeni evlendi bu arada yazsammi icimdekileri diye düşünüyorum bende
Zavalliliktan başka bişey değil hem kiskanip hem taklit etmeleri

Her zaman karşımıza çıkabilecek tipler bunlar ama size mi özenir başkasından mı yapar orasını bilemiycem senden önce de görmüştüm ya da ben zaten biliyordum lafları ağızlarında sakızdır genelde. benim defterlerimde kısa kısa yazılarım vardır kendime ait olan hepsi de güzeldir anlamlıdır. Bir arkadaşım istedi ve okuttum 15 20 dk sonra cümle cümle yazılarımın tweet atıldığını gördüm Bazıları aynı duruyor bazılarını biraz değiştirmiş sağolsun çok trajikti Yapma desen kıskanıyor derler, ilişkini bitirmek istesen değmez ufacık bir sebep. Valla aralarda kalıyoruz böyle

Bence bu durum kızacak , üzülecek değil de sevinilecek bir durum şu yönden:Birileri sizi taklit edip arkanızdan geliyorsa siz öncüsünüz demektir.Birçok ünlü ,moda akımı yaratmak için paralar dökerken senin etrafındakiler seni takip ediyor ,ne güzel.

Bide şöyle bi durum var tamam herkes birilerinden görüp yapıyor alıyor ama çok abartıyorlar

hem moda olan seyleri takip edip hemde yakin cevrede olmamasina calismak bana cok tezat geliyor. eyeliner dediginiz seyin moda olmasi nasil oldu. once bir iki kisi baslar surmeye. sonra ilk begenilmez sonra gordukce birileri denemeye başlar. herkes denedikce ve yakistirdikca cevrede surmeye baslayanlar artar vs. moda dedigimiz sey zaten hep boyle surecten geciyor. herkes birbirinden gorup yapip o seyi populer yapıyor zaten.

hani cok farkli bir tarziniz vardır. ozel dikim falan giyiyorsunuzdur o zaman anlarim da onun dışında benden gördüler benim aldigimi aldilar cumlesini hic anlamadim anlamayacagim da.

o yelekten fabrika en az 10 bin tane uretmistir. 10 bim kisiyle ayni giyiniyorsunuz zaten. kuzen hala yengeyle de ayni olsa ne olur olmasa ne olur

Benim arkadaşlarımın çoğu da bende bişey görünce ay çok güzelmiş der aynısından yaparlar hemen. ya da bi makyaj yaptıysam karşıma oturur ''ben beceremiyorum sendekinin aynısından yap'' derler. ben de aynısından yaparım. hiç özentilik olarak bakmamıştım olaya.

tam tersi içten içe biraz egon tatmin olmalı çünkü sen ilgi çekiyormuşsun ki onlar da öyle yapmak istiyorlar. beğeniliyorsun demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…