- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Pozitif olucam ya hakkaten hayat cekilmiyor oburturluAynen öyle düşün :) Pozitif ol pozitif :)))
Tatlim ben tarzim demedim. Ama onlar pembe ruju bende gordukten sonra alip suruyor. Ondan once oyle bir dusunceleri yok. Ayy neyse sizin gibilere kendimi anlatmaktan yoruldumPembe ruj sürmenin neresi tarz allasen? Bir farklılık yaratsan neyse ne bu havalar bunlar ben ne yapsam yapıyor etkiliyorsun demek onları ama yaptığın tribe bakar mısın?Kesin bir şeyin akımını yaratan modacı ya da ünlüler senin yaptığın tribi yapmıyordur.Aklım hala pembe rujta yalnız.Akım yaratacaksan mavi ruj sür baya da tarz olursun ona cesaret edemezler.
Bu insanlarda at gözlüğü mü var? Senden başka insan görmüyorlar mı? Zira sokakta pembe rujlu, bordo rujlu, rimelli, yelekli, beyaz bulüzlü binlerce kadın var. Sen kimbilir kimde gördün de özendin o zaman... bir arkadaşın da dediği gibi, akım başlatmak, özendirmek veya hatta gerçekten özendirdiğini bilip bilmemek için farklı şeyler yap. Bordo ruj değil, mavi, yeşil sür. Sokağa bikini üstüyle çık. Milyon tane kadının yaptığının aynısını yapıp, kuzeni de aynı görünce " hepsi bana özeniyoo" demek cidden komik.Tatlim ben tarzim demedim. Ama onlar pembe ruju bende gordukten sonra alip suruyor. Ondan once oyle bir dusunceleri yok. Ayy neyse sizin gibilere kendimi anlatmaktan yoruldum
HeBu insanlarda at gözlüğü mü var? Senden başka insan görmüyorlar mı? Zira sokakta pembe rujlu, bordo rujlu, rimelli, yelekli, beyaz bulüzlü binlerce kadın var. Sen kimbilir kimde gördün de özendin o zaman... bir arkadaşın da dediği gibi, akım başlatmak, özendirmek veya hatta gerçekten özendirdiğini bilip bilmemek için farklı şeyler yap. Bordo ruj değil, mavi, yeşil sür. Sokağa bikini üstüyle çık. Milyon tane kadının yaptığının aynısını yapıp, kuzeni de aynı görünce " hepsi bana özeniyoo" demek cidden komik.
Kizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Dunyanin merkezi gibi davranmaktan vazgec bordo ruj cok kullanılıyor bu dönem ve yelekde moda bu sene ben dahil etrafimda bir cok kişi giyiyor ve eyeliner da çok yaygın yani size ozel değil ben merkezci insanlara üzülüyorumKizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Benim etrafimda da var 2 tanebazı insanlarda takıntı var. dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. herkes sana özeniyor herkes sen gibi olmaya çalışıyor dmi.. sanırım sende onlardansın.. tedavi ol
İyide sizin şu yaptıklarınızı her normal insan zaten yapıyor. Bi etrafa baksanıza... Herkes sizi mi taklit ediyor yani şimdi
Bunun bende fotograflardaki pozlarimdan tutta saç rengime, kaşıma, hareketlerime kadar taklit edeni vardı. Attigim resmin aynisini aksama kadar koyardi mutlakaKizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Bide şöyle bi durum var tamam herkes birilerinden görüp yapıyor alıyor ama çok abartıyorlarHer zaman karşımıza çıkabilecek tipler bunlar ama size mi özenir başkasından mı yapar orasını bilemiycem senden önce de görmüştüm ya da ben zaten biliyordum lafları ağızlarında sakızdır genelde. benim defterlerimde kısa kısa yazılarım vardır kendime ait olan hepsi de güzeldir anlamlıdır. Bir arkadaşım istedi ve okuttum 15 20 dk sonra cümle cümle yazılarımın tweet atıldığını gördümBazıları aynı duruyor bazılarını biraz değiştirmiş sağolsun çok trajikti Yapma desen kıskanıyor derler, ilişkini bitirmek istesen değmez ufacık bir sebep. Valla aralarda kalıyoruz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?