Ozentiler

konuyu zaten ego için açmış gibi
Ya bi git allasen size ozenenler tarzinizi begenenler yok diye bizleri kisksnmayin ozenti olmsyin kendiniz olunsekerler

Ne dünyada ilk eye lineri siz çekiyor ne de ilk bordo ruju sürüyorsunuz. Bir şeylerin patenti sizdeymiş gibi davranmayın lütfen, isteyen istediğini alır giyer, sürer.
Ya bi git allasen size ozenenler tarzinizi begenenleer yok diye bizleri kisksnmayin ozenti olmsyin kendiniz olunsekerler

memleket neresi bilmiyorum sizi de hiç tanımıyorum ama ben de sizi taklit ediyorum o zaman. bordo ruj, eyeliner fln:/

memleket neresi bilmiyorum sizi de hiç tanımıyorum ama ben de sizi taklit ediyorum o zaman. bordo ruj, eyeliner fln:/
Ayy ben anlatamiyom ki derdimi uyeteeeeer hayirgsyet de snliyorsunuz konuyu saptirmayin adam bordo ruj suruyorlar amao onlar normalde surmuyo ben de gordukten snra alip suruyor hadi aliyorsun nuye syni marks numsrs . Sizin gibiler oldugu muddrtce bu sıkıntı llar bitmez zsten

düzgün konuş, bu ne biçim bir uslup böyle.dostun muyum, arkadaşın mıyım ben senin?Asıl sana yeter.Açtıysan konuyu cevaplara katlanacaksın.Kural mı öğreticez sana burda? O marka sana mı özel çıkarmış o ruju? bu kadar ego kimsede yoktur valla.He canım he hepsi seni özeniyor.Sen harikasın, sen özenilensin, sen sen sen en ensin, oldu mu, tatmin oldun mu?

ne güzel işte kıskanilan biriymişsin senden güzeli yok herade
ben olsam hoşuma giderdi:)
bi kere halamin kızının düğününde çok güzel eyeliner çekmişim.. makyajimi herşeyimi kendim yaptım. kuzenim eyeliner çekemedi. beceremedi..

Senin icin dusuneim tatlim benimm oyy kiyamam ben de o is yardimci olucsm ssna
Hadi canim sagdan sagdan git senki en guzel en şıksın hatta ben dahil tüm kadinlar seni taklid ediyoruz ay sen olmasan hepimiz çıplak kalacaktik giyinmeyi biz ve etrafindakiler senden öğrendik hatta makyaji vs de
Sen kk nin dunya kadinlarinin ikoncasinin canim
Haydeeeee

Uslup diyorsan seninki benimkinden kotu. Ben en iysiin suoerim diyendusunerek acmadim bu konuyu ama bu tarz yorumlar yazanaa cevabim bu superim ben

Ya sen ne yapiyorsun canim sen yoksa sende benim gibi kiskaniyor musun onu
Birak allah askina canim egonuzu sisirmek icin konu acmis

Ha şöyle tatlim ben kk nin degil sizin gibi dusunen birkac ozentinin ikonuyum tesekkurler tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…