Ozentiler

Tatlimcok iyisin. Ben enguzelim en iysiiyim harikayim oldu mu

belki de biz takıntı ediyoruz dur ama çok yapılınca gözümüze batıyor

Aynen ben de bunu diyorum. Abi begeniyon ki yapiyon o zaman itiraf et begeniyoruz dee

Izliyor ama ben de gorunce yapiyorlar. Anlatabiliyor muyum sokakta gorup begendigini yapmıyor ben de gorunce yapiyor. Ben hicbir zaman cok guzelim demem kendimi begenmem bile ama bu durumu buna baglamaniz cok can sikiciydi
Bak benim kizkardesim kuzenim gelinimiz yengem ve teyzem ayni renkleri tercih ediyorlar çünkü tum magazalarda ayni renk ve modeller var sonra gorumcem ve ben ayni renj ruj kullanıyoruz çünkü ten rengimizie yakışıyor mesela kv ve annem ayni tarz etek ve bluz giyiyor ama orta yasda o tarz moda :)yani kimse kimseye ozenmiyor

O zaman onlarin tercih etmeyeceği yada giyemecegi seyler giyin

Yinede sana tavsiyem gidip sakayla karısık bile olsa söyleme gidip bişey her türlü kendileri haklı çıkar rezil olduğun gibi kalırsın

Öyle diyorsunuz ama gerçekten bile bile gidip aynı renk kıyafet alıp aynı ortama girer misiniz birimleriyle merak ediyorum ha kıyafetinde iki gün içinde gidip alırmısın

Öyle diyorsunuz ama gerçekten bile bile gidip aynı renk kıyafet alıp aynı ortama girer misiniz birimleriyle merak ediyorum ha kıyafetinde iki gün içinde gidip alırmısın
Ben kiz kardesimle cift giyinirim gorumcemlede cift giyinmistik kaynimin dugununde hic takinti etmem yani elbise degil karakter kişilik endam zarafet önemli bence herkes pantolon tişört giyiyor ama herkesde ayni durmuyor demi :)

Yarın elinize bi kagit kalem alin bir yere oturun ve ayni ruj ayni tarz giyinenleri işaretleyin. Bakalim sonuc ne cikacak bakin çok gencsiniz bunlari takinti yapmak sadece size zarar verir

Ben kiz kardesimle cift giyinirim gorumcemlede cift giyinmistik kaynimin dugununde hic takinti etmem yani elbise degil karakter kişilik endam zarafet önemli bence herkes pantolon tişört giyiyor ama herkesde ayni durmuyor demi :)
Ha bunu diyorum işte aynı durmuyor ama yinede alıp yapıyorlar şimdi ikinci örneği verecem yakın zamanda olan bunlar diye kadın geldi bize benim çantanın aynı rengi değişik diyo seninkinin renginden istedim ama yoktu bende bunu aldım ve o çantayı ben 10 TL almıştım çok komik dimi diğer bi olay aynı gün çantacıya gitmişiz başka biriyle o bi çanta almış ben başka ve bize geldi o gün çantama baktı niye ben bunu görmedim dedi ve benide yanında götürüp o çantayı değiştirdi aynısı aldı ben dedim bari farklı bi model al ikiz gibi gezmeyelim bira z değişik olanı aldı
Çanta maceramda bitmiyor:))

Son düzenleme:
Ha bunu diyorum işte aynı durmuyor ama yinede alıp yapıyorlar
Yapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olur

canım ya kusura bakma devamını da okusana

Ya haklisiniz zor durumda cok insan var allah yardimcilsri olsun. Ama ben de ufak bir gorus almakicin boyle bir konu actim masallah egoist olsun deli oldum bencil oldum

Vallaha dert anlamında demiyorum biraz sinir bozucu sadece ve durumum okadarda iyi değil yapanlar benden daha iyi

Vallaha dert anlamında demiyorum biraz sinir bozucu sadece
Sinir bozucu seyler nedir biliyor musun kardesim hic sevmedigin istemedigin halde sirf ailen icin yuvan icin birileriyle ayni ortamda durmaktir 3 kurus icin koskoca adamin yasitlarindan hatta evladi yaşındakilerden azar yemesidir sinir bozucu olan
kendisi savurganlik ederken sana sende amma kötü annesin ogluna 150 tl verip bir takim alamadin diyenlere karşı la havle deyip kendini sakinlestirmektir. Sinir bozucu olan ne biliyormusun (teyzemin yasadigi birseydi)
Sabah evladinin beslenme cantasina ekmek ve domates koymak icin sabaha kadar dantel yapmaktir. Ne olur birakin su isleri genç nesile cok üzülüyorum

Ya ben bendeki dert demiyorum ki. Konu basligi acip insanlardan fikir almisim. Ayni seyleri soyleyip durmayın sag olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…