- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Tatlimcok iyisin. Ben enguzelim en iysiiyim harikayim oldu muSenin tedaviye ihtiyacın var canim ciddiyim bir tanidigimiz esimin ve esinin arkadasinin düğünune giderken beyaz payetli bir elbise giymiş ve kuaföre gitmişti ve düğün boyunca resimler çekinmişti sanirsin ki düğün onun
Ve bu kisi kendisini en güzel en şık en hamarat en sansli ilan ediyor sürekli sadece gülüyorum
belki de biz takıntı ediyoruz dur ama çok yapılınca gözümüze batıyorbi arkadaşm vardı yüksek bel pantolon moda olurdu herkes başlardı giymeye "benm gbi olmaya çalışıyorlar "derdi. bi renk son moda olur herkes alır benden görüp o renk aldı dervalla aklıma direk o geldi. komik yani. burdaki eleştreleri hakaret olarak algılamayın sonuçta birbirimzi tanımıyoruz. gerçekten böyle bi takıntınz varsa bi kontrol edin kendiniZi..
Bu insanlar sokaga cikmiyor mu tv izlemiyor mu yahuTatlim onlar modsyken giymedi o pantolonu benim ustumde gorunce giydirlr her bi seyi benim ustumde gorunce ogreniyorlar
Aynen ben de bunu diyorum. Abi begeniyon ki yapiyon o zaman itiraf et begeniyoruz deeKonu sahibi arkadaşınki ne denli bilmiyorum ama benimkiler baya benim kıyafetimi giyipte gidip başkasına üstümdeki benim diyen de olduBunlar heralde daha uç kısımları bu olayın Birde saçımı ilk boyattığımda allahım nasıl yorumlar alıyorum kesin geri dönmelisin eski rengine palyaço gibi olmuşsun işte çok kötü diyenler bir hafta sonra benim saç rengimi yaptıranlardı bu da ayrı ironi
Allah gönül guzelligi versin canim daha 18 yasindasin daha neler yasayip göreceksin bunlari kafaya takarak kendine eziyet etmeTatlimcok iyisin. Ben enguzelim en iysiiyim harikayim oldu mu
Izliyor ama ben de gorunce yapiyorlar. Anlatabiliyor muyum sokakta gorup begendigini yapmıyor ben de gorunce yapiyor. Ben hicbir zaman cok guzelim demem kendimi begenmem bile ama bu durumu buna baglamaniz cok can sikiciydiBu insanlar sokaga cikmiyor mu tv izlemiyor mu yahu
Acaip hem de nasil rahatsızdiyor beni anlatamam :)belki de biz takıntı ediyoruz dur ama çok yapılınca gözümüze batıyor
Bak benim kizkardesim kuzenim gelinimiz yengem ve teyzem ayni renkleri tercih ediyorlar çünkü tum magazalarda ayni renk ve modeller var sonra gorumcem ve ben ayni renj ruj kullanıyoruz çünkü ten rengimizie yakışıyor mesela kv ve annem ayni tarz etek ve bluz giyiyor ama orta yasda o tarz moda :)yani kimse kimseye ozenmiyorIzliyor ama ben de gorunce yapiyorlar. Anlatabiliyor muyum sokakta gorup begendigini yapmıyor ben de gorunce yapiyor. Ben hicbir zaman cok guzelim demem kendimi begenmem bile ama bu durumu buna baglamaniz cok can sikiciydi
Öyle diyorsunuz ama gerçekten bile bile gidip aynı renk kıyafet alıp aynı ortama girer misiniz birimleriyle merak ediyorum ha kıyafetinde iki gün içinde gidip alırmısınBak benim kizkardesim kuzenim gelinimiz yengem ve teyzem ayni renkleri tercih ediyorlar çünkü tum magazalarda ayni renk ve modeller var sonra gorumcem ve ben ayni renj ruj kullanıyoruz çünkü ten rengimizie yakışıyor mesela kv ve annem ayni tarz etek ve bluz giyiyor ama orta yasda o tarz moda :)yani kimse kimseye ozenmiyor
O zaman onlarin tercih etmeyeceği yada giyemecegi seyler giyin
Ben kiz kardesimle cift giyinirim gorumcemlede cift giyinmistik kaynimin dugununde hic takinti etmem yani elbise degil karakter kişilik endam zarafet önemli bence herkes pantolon tişört giyiyor ama herkesde ayni durmuyor demi :)Öyle diyorsunuz ama gerçekten bile bile gidip aynı renk kıyafet alıp aynı ortama girer misiniz birimleriyle merak ediyorum ha kıyafetinde iki gün içinde gidip alırmısın
Ha bunu diyorum işte aynı durmuyor ama yinede alıp yapıyorlar şimdi ikinci örneği verecem yakın zamanda olan bunlar diye kadın geldi bize benim çantanın aynı rengi değişik diyo seninkinin renginden istedim ama yoktu bende bunu aldım ve o çantayı ben 10 TL almıştım çok komik dimi diğer bi olay aynı gün çantacıya gitmişiz başka biriyle o bi çanta almış ben başka ve bize geldi o gün çantama baktı niye ben bunu görmedim dedi ve benide yanında götürüp o çantayı değiştirdi aynısı aldı ben dedim bari farklı bi model al ikiz gibi gezmeyelim bira z değişik olanı aldıBen kiz kardesimle cift giyinirim gorumcemlede cift giyinmistik kaynimin dugununde hic takinti etmem yani elbise degil karakter kişilik endam zarafet önemli bence herkes pantolon tişört giyiyor ama herkesde ayni durmuyor demi :)
Yapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olurHa bunu diyorum işte aynı durmuyor ama yinede alıp yapıyorlar
canım ya kusura bakma devamını da okusanaYapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olur
Ya haklisiniz zor durumda cok insan var allah yardimcilsri olsun. Ama ben de ufak bir gorus almakicin boyle bir konu actim masallah egoist olsun deli oldum bencil oldumYapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olur
Vallaha dert anlamında demiyorum biraz sinir bozucu sadece ve durumum okadarda iyi değil yapanlar benden daha iyiYapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olur
Okudum canim. Dogru soyluyor ben anladim. Ama bazi arkadaslar kirici seyler yaziyor ona uzuldumcanım ya kusura bakma devamını da okusana
Sinir bozucu seyler nedir biliyor musun kardesim hic sevmedigin istemedigin halde sirf ailen icin yuvan icin birileriyle ayni ortamda durmaktir 3 kurus icin koskoca adamin yasitlarindan hatta evladi yaşındakilerden azar yemesidir sinir bozucu olanVallaha dert anlamında demiyorum biraz sinir bozucu sadece
Ya ben bendeki dert demiyorum ki. Konu basligi acip insanlardan fikir almisim. Ayni seyleri soyleyip durmayın sag olunSinir bozucu seyler nedir biliyor musun kardesim hic sevmedigin istemedigin halde sirf ailen icin yuvan icin birileriyle ayni ortamda durmaktir 3 kurus icin koskoca adamin yasitlarindan hatta evladi yaşındakilerden azar yemesidir sinir bozucu olan
kendisi savurganlik ederken sana sende amma kötü annesin ogluna 150 tl verip bir takim alamadin diyenlere karşı la havle deyip kendini sakinlestirmektir. Sinir bozucu olan ne biliyormusun (teyzemin yasadigi birseydi)
Sabah evladinin beslenme cantasina ekmek ve domates koymak icin sabaha kadar dantel yapmaktir. Ne olur birakin su isleri genç nesile cok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?