- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Siz demiyorum konu sahibine de demiyorum bu tarz gencler cok o yuzden yaziyorumYa ben bendeki dert demiyorum ki. Konu basligi acip insanlardan fikir almisim. Ayni seyleri soyleyip durmayın sag olun
Anladim. Haklisiniz yeni nesil biraz daha akilli gibi gorunse dde daha cocuk gibilerSiz demiyorum konu sahibine de demiyorum bu tarz gencler cok o yuzden yaziyorum
Bunları yazarak haklımı oldunuz şimdi dert anlatsaydım burada o yazdıklarının alasını yazardımSinir bozucu seyler nedir biliyor musun kardesim hic sevmedigin istemedigin halde sirf ailen icin yuvan icin birileriyle ayni ortamda durmaktir 3 kurus icin koskoca adamin yasitlarindan hatta evladi yaşındakilerden azar yemesidir sinir bozucu olan
kendisi savurganlik ederken sana sende amma kötü annesin ogluna 150 tl verip bir takim alamadin diyenlere karşı la havle deyip kendini sakinlestirmektir. Sinir bozucu olan ne biliyormusun (teyzemin yasadigi birseydi)
Sabah evladinin beslenme cantasina ekmek ve domates koymak icin sabaha kadar dantel yapmaktir. Ne olur birakin su isleri genç nesile cok üzülüyorum
Saydiklarinizla bu cok farkli konular ama...Birkac seyinizin begebilmesi ayri hareketlerinize, sac renginjze, kas seklinize fotigraflariniza kadar birebir taklit edilmek rahatsizlik vericiYapsınlar ne olacak birşeyiniz mi eksiliyor bak canim ben ve kuzenim birbirimizin elbiseleriyle büyüdük daha geçen komsularima oglumun giysilerini verdim insanlar ayakkabi bulamıyor hep yamali eski giyinenler var inanin yazik ediyorsunuz kendinize sukredin ki giyinebiliyorsunuz istediginizi alabiliyorsunuz oyleki bunu dert ediyorsunuz insanlarin derdi yarin ne yiyecegiz evladim bu gecede ac uyudu vs yapmayin ne olur
Kizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
aman derdiniz bu olsun Allah aşkınaKizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Egomu zaten yeterunce sisik canim.Siz istiyotsunuz ki itraf etsinler egonuz şişsin bütün dert bu aslında...ama çok beklersiniz
Ay iste ben de tsm tersi etki yarattı .eee ne var bunda demek ki beğeniyorlar ki özeniyorlar
biri benim yaptığım bişeyi yaptığında çok mutlu oluyorum demek ki beğenilmişim diye
siz biraz dert mi arıyorsunuz ne M mutsuzdemet
Ayben ssdece giyim kusam degil bazi harejetler de ozeniyorSaydiklarinizla bu cok farkli konular ama...Birkac seyinizin begebilmesi ayri hareketlerinize, sac renginjze, kas seklinize fotigraflariniza kadar birebir taklit edilmek rahatsizlik verici
Kiskancliktan catladiginida biliyorum.Ama pesimden sapik gibi gelen boyle bir ozentiyi istemiyorum.
sizce de cok normal degilmi yani sinir olmazmiydiniz?
:) kalp size kocamanKeşke benimde derdim bu olsa negzel fenomen olmuşsunuz aile içinde tadını çıkarın
Hahhas olmlu iltifat algılamış egoyumutsu post: 47863870 .!.:Egomu zaten yeterunce sisik canim.
haklı olmak için yazmadım konu sahibi ve siz istiyorsunuz şöyle yorumlar gelsinBunları yazarak haklımı oldunuz şimdi dert anlatsaydım burada o yazdıklarının alasını yazardım
konuyu zaten ego için açmış gibiHahhas olmlu iltifat algılamış egoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?