Ozentiler

Neyse kardesim sana hayirli geceler bi iki tavsiyem olacak pembe yada bordo degil mor mavi ve siyah ruj dene eyeliner degil daha farkli tarz dene
Patlak ve gozalan renkler tercih et bunlari herkes tercih edemez ve taklid edilmezsin

Bunları yazarak haklımı oldunuz şimdi dert anlatsaydım burada o yazdıklarının alasını yazardım

Saydiklarinizla bu cok farkli konular ama...Birkac seyinizin begebilmesi ayri hareketlerinize, sac renginjze, kas seklinize fotigraflariniza kadar birebir taklit edilmek rahatsizlik verici
Kiskancliktan catladiginida biliyorum.Ama pesimden sapik gibi gelen boyle bir ozentiyi istemiyorum.
sizce de cok normal degilmi yani sinir olmazmiydiniz?

Resmen sulalenin ikoncanisin. Keyfini cikar

aman derdiniz bu olsun Allah aşkına
taklit edilsem bile umrumda olmaz hiç ki bir arkadaş konuşma şeklime kadar taklit ediyor nolcakki kendi düşünsün..

Ayben ssdece giyim kusam degil bazi harejetler de ozeniyor

Ne dünyada ilk eye lineri siz çekiyor ne de ilk bordo ruju sürüyorsunuz. Bir şeylerin patenti sizdeymiş gibi davranmayın lütfen, isteyen istediğini alır giyer, sürer.

Bunları yazarak haklımı oldunuz şimdi dert anlatsaydım burada o yazdıklarının alasını yazardım
haklı olmak için yazmadım konu sahibi ve siz istiyorsunuz şöyle yorumlar gelsin

- seni kıskanıyorlar
- senin gibi olmak istiyorlar
- çok güzelsin o yüzden seni taklid ediyorlar
- ne münasabet çabuık git tersle o ruju ve eyelineri sadece sen yapabilirsin
....

ama ne yazık ki böyle yorum yapmayacagım
ben size etrafımda aynı şekil eyeliner çeken en az 5 kişi sayarım az önce markete gittim 6 7 genç kızın 3 ü aynı renk giyinmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…