Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Topic in hayırlı oldun fındıkım.. Brn görmediydim yenice şeyettim

Evet abla hem merak eden üyeler vardı neler yaptığımı, hem de buluşma öncesi fikir almak istedim buradaki hatunlardan. :)

Muhtemelen karıştırıyorsunuz. :) Allah korusun ikinci kez nişanlanıp yeniden ayrılmaktan.

Arkadaşlık gibi bir kavram tabi ki var bana göre ama işte insan çocukluk aşkına tekrar aşık olunca onunla arkadaş olmak istemiyor. :) Dünya kadar arkadaşım var benim, onun arkadaşlığı değil ki benim istediğim...

Tabi şu dönem iki arkadaş gibi görüşme teklifi benden geldi, orası da ayrı ama ona öyle davranıyorum. Hissettiklerim çok farklı.

Ayyy üzüldüm ben arkadaşın için ya.

Aynen öyle yapacağım canım, zaman vermeye, akışına bırakmaya karar verdim. Üstüne düşmeyeceğim.

Tabi şu dönem iki arkadaş gibi görüşme teklifi benden geldi, orası da ayrı ama ona öyle davranıyorum. Hissettiklerim çok farklı.

Hissettiklerini ona hissettirmediğini düşünmüyorsun değil mi? Yoksa neden seninle böyle bir konuşma yapma gereği duysun ki? (Konunu uzaktan takip ediyorum kaçırdığım şeyler olmuş olabilir)

Ayyy üzüldüm ben arkadaşın için ya.

Aynen öyle yapacağım canım, zaman vermeye, akışına bırakmaya karar verdim. Üstüne düşmeyeceğim.

Sagol canim arkadasimin da ilk askiydi, cok severdi onu..Yillar sonra kiz bunu ogrenince cok yaralandi,uzuldu..
Ama vicdani rahatti cunku arkadasim elinden geleni yapti,bekledi ama karsi taraf elini uzatmadi.. Artik is isten gecmisti..
seninde bunu yasamani istemem.
o nedenle bekle sakin acele etme.. Zaman ver ona.. Ustune sakin dusme dedigin gibi seninde..

Bence o halinden memnun beğeniliyor ve böyle devam etmek istiyor

Hissettiklerini ona hissettirmediğini düşünmüyorsun değil mi? Yoksa neden seninle böyle bir konuşma yapma gereği duysun ki? (Konunu uzaktan takip ediyorum kaçırdığım şeyler olmuş olabilir)

Ama herhangi iki arkadaş gibi değiliz ve hiç olmadık ki biz.
Ortaokuldan sonra facebook çıkınca bulduk birbirimizi ve inanılmaz ilgiliydi, çok üzerime düştü beni ilk bulduğunda. Ben o dönem yüzyüze görüşmek istemedim, sürekli erteledim ve araya mesafe girdi. Ama kendisi hiçbir zaman çıkmadı hayatımdan. Arada sırada da olsa hep aradı sordu, bana sitem etti hatta aramadığım için.

Daha evvelki aramalarından birinde "hayatında umarım kimse olmaz, alıcam ben seni." demişti şakayla karışık.

Şu an görüşmemizin başlangıcı olan aramasında da yine öyleydi. Aylar sonra ilk defa konuşuyor olduğumuz halde ben bir şey anlatırken lafın gelişi aşka geldim dedim diye hımmm aşka geldin demek demişti hiç unutmuyorum. :)

Yani kısacası sürekli bu tarz imalarda bulunan bir insanla zaten sıradan iki arkadaş gibi olamayız ki. Kendisi de öyle değil çünkü.

Ama bir yandan da ilgimi belli edeyim, tamamen çekip gitmeyeyim diyorum ama ne kadar mantıklı acaba...

Bence o halinden memnun beğeniliyor ve böyle devam etmek istiyor

Böyle de devam etmem kusura bakmasın. Sabrımın da bir sınırı vardır. Kullanıldığımı hissedersem bıçak gibi keserim. Onu pohpohlamakla da uğraşamam ki ben beğeniliyor vs diye.

Böyle de devam etmem kusura bakmasın. Sabrımın da bir sınırı vardır. Kullanıldığımı hissedersem bıçak gibi keserim. Onu pohpohlamakla da uğraşamam ki ben beğeniliyor vs diye.

Çok tatlı bir kıza benziyorsun mizaç olarak maşallah hatırlıyorum zaten önceden biraz
Tüm samimiyetimle söylüyorum ben senin yerinde olsam gayet yumuşak bir şekilde görüşmeyi keserim...

Bana çok garip geldi önceden bu kadar hevesli olup şimdi böyle kendisini geri çekmesi. Acaba seni tanıdıktan sonra sevgili olamayacağınızı mı düşündü? Şöyle diyeyim, biri vardır çok yüzeysel tanırsın etkilenirsin aşık olursun, hayal edersin, yani özetle büyütürsün de büyütürsün ki onun seni gözünde büyütebilmesi için bir hayli fırsatı olmuş gibi görünüyor (arada çok zaman varmış). Sonra bir şekilde yakınlık kurma fırsatı yakaladığında bu kişinin aslında hayal ettiğin kişi olmadığını görürsün ve aslında bu kişiyi gözünde çok büyüttüğünü anlarsın. Bu dediğimi yanlış anlama lütfen, seni kötülemiyorum. Sadece bunca sene seni hayal etmiş ve belki de çok fazla şeyler beklemiş ama öyle değilmişsin, sen de bir insanmışsın nihayetinde. Olabilir mi?
Bir de merak ettim ilk aşkınmış neden Facebook'ta yeniden görüşmeye başladığınızda onun buluşma teklifini reddettin ki

canım moral bozmak istemem ama bir boğa burcunun sevdiği kişiyi unutması çooook zordur...
ve aşık olduğu kişiyi ilgiye boğar...
benim eşim de boğa ve ilk tanıştığımızda "4 yıl önceki ilişkisi"nden bahsetmişti...düşünsene 4 yıl geçmiş hala etkisinden kurtulamamış...bi de o kız ölmüş, düşün artık...bana da, sonradan öğrendim ki, o kıza benzediğim için aşık olmuş....
yani şuan evliyiz ama o kız yaşıyo olsaydı, onla evli olcaktı...
anlatmaya çalıştığım şey boğa burçları için sevgi ölümünedir, sildi mi tam siler ama silmediyse başka birini kalbine sokması zor...
eğer sana aşık olmuş olsaydı klasik bir boğa burcu gibi her an zırt pırt arar sorar, senle birlikte olmak isterdi...
bi de onu kaybetmek istemiyosan soğuk davran yani biraz kaç, kovalamayı çok sever boğalar....
baktın kovalamıyo, malesef bişey çıkmaz ondan....

Birbirine acik konusmak iyi hosta bu adamda biraz tuafmis...Madem ciddi iliskiden cikti tekrar iliski istemiyor ozaman sizide arayip sormiycak yani arada bi arkadasca arar konusur, özel olarak bulusma yada size aslinda daha fazlasini hissettirmesi yanlis, bana göre iliski istemiyor evet suan serbest kaldi yaaa bakiniyor, tadini cikartiyor ama sizide sicak tutuyor... Ne yazik ki asik olmussunuz, oda size yogun bisey hissetseydi inanin böyle yaklasmazdi, begeniyor hoslaniyor sizden ama suan icin belkide daha iyisini bulurum hesabi arti yanlizligin tadini cikarmak icin böyle bisey dile getirmis.... Zor ama sizin yerinizde olsam aramam sormam, o arayinca gayet normal konusurum ve hatta konusmanin en tatli yerinde ay benim isim vardi kapatmam lazim falan derdim, bulusma teklifi benden hayatta cikmazdi, o isteyincede bahaneler bulup ertelerdim, hatta herseferinde bulusmazdim... Bu hem size iyi gelecektir, cünkü onu gördükce o size iyi davrandikca, telefonda tatli konustukca dahada fazla baglanacaksiniz, hemde ona iyi bi ders olacak sizi cantada keklik gibi sayamiycak...

Çok tatlı bir kıza benziyorsun mizaç olarak maşallah hatırlıyorum zaten önceden biraz
Tüm samimiyetimle söylüyorum ben senin yerinde olsam gayet yumuşak bir şekilde görüşmeyi keserim...

Çok teşekkür ederim iltifatın için. Düşüneceğim söylediklerini de. İnanılmaz kafam karıştı.

Benim de aklıma geliyor bazen. Ufak bir tartışmamız olmuştu, acaba ondan dolayı soğudu mu diyorum ama bir yandan da şu kaçan kovalanır klişesi geliyor aklıma. Bu son görüşmemizde de ilk başta çok hevesliydi, buluşmak için de epey ısrar etti. Sonra ben etkilenmeye başladım ve karşılık verdim ilgisine. O zamandan sonra daha az ilgilenir oldu. Sanırım bununla alakalı.

Söylediklerin çok mantıklı evet ama beklediği gibi bir insan olduğumu anlayacak kadar tanımıyor. Hem uzun zamandır birbirimizin hayatındayız, hem birbirimizle ilgili çok şey bilmiyoruz.

Buluşma teklifini reddetmiş olma sebebim de; o zaman bir ilişkim yeni bitmişti. Hala atlatamamıştım. Reddetmemiştim aslında ama kendimi biraz naza çektim. :) O da bir müddet peşimden koştu, sonra tamamen çekti ilgiyi alakayı.

Peki çok bahseder miydi sence unutamamış olsa. Ben geçmişi kurcalamaktan hoşlanmam ve o yüzden eski ilişkisiyle alakalı konuşmadım hiç. Sadece ne zaman bittiğini ve neden bittiğini sordum. Gayet rahat bir şekilde cevap verdi. Kıskanmadım bile yani o kadar ilgisizce bahsetti ki. O yüzden unutamadığını düşünmedim açıkçası ama hislerini belli etmiyor da olabilir tabi. Umarım öyle değildir.

Daha önceleri de hep böyle yaptı bu çocuk ya en başta deli gibi ilgileniyor, peşimden koşuyor hatta yeri geliyor yalvarmaktan dahi imtina etmiyor. Ama kendimi naza çektiğimde bir yerden sora peşimden koşmayı bırakıyor. Bu defa karşılık verdim, şimdi de bunaltacakmışım her gün ilgi alaka bekleyecekmişim gibi bir hisse kapıldı. Anlamıyorum ki çok karışık bir adam.

Ayyy tüm forum bir şeyler hissetse böyle davranmazdı diye düşünüyor sanırım. İmkansız mı acaba bir şeyler hissetmesi sonradan. Moralim inanılmaz bozuldu ama maalesef acı gerçekler bunlar.

Derinlemesine tanıması gerekmeyebilir aslında. Bir örnek vereyim, atıyorum 2 buluşmanızda da aynı bluzu giydiysen bu bile soğumasına neden olmuş olabilir. Kafasında mükemmel bir fındık yaratmıştır ama fındığın aslında bir insan olduğunu görmüştür zamanla. Senin tahmin edemediğin bir sürü şey olmuş olabilir.

Ya da bir kelimeyi yanlış kullanmışsındır bu bile uzaklaşmasına neden olmuş olabilir. İşte o yüzden dedim az önce seni kötülemiyorum diye. Bunların hiçbirisi aslında birine kötü demeye yetecek şeyler değil ama biri bu sebeplerden karşısındakinden soğuyabilir. Kendi kafasındaki fındık imajına uymadığını gördüyse eğer... Öyle yani benim aklıma başka bir şey gelmedi

Yine de sen hareketlerini takip etmeye devam et istersen sonuçta biz çocuğu tanımıyoruz yaptığımız yorumlar seni üzmesin, kendini dinle

Ayyy tüm forum bir şeyler hissetse böyle davranmazdı diye düşünüyor sanırım. İmkansız mı acaba bir şeyler hissetmesi sonradan. Moralim inanılmaz bozuldu ama maalesef acı gerçekler bunlar.

Birsey hissetmiyor demiyorum, yani begeniyor hoslaniyor ama sizi cantada keklik görüyor bu yüzdende oyalaya biliyor... Ama eger sizin hissettiklerinizi hissetseydi yani asik olsaydi baska davranirdi... Sonradan biseyler hissetmesi imkansiz degil tabii ama siz heran yanindayim hissini verdiginiz sürece üzülen siz olursunuz...

Şimdi daha iyi anladım söylemek istediğini. Ama eğer öyleyse maalesef fikrini değiştiremem çünkü neyimin rahatsız ettiğini bile bilemiyorum. Zamanla tanıdıkça görecektir umarım. Çok teşekkür ederim yorum için de.

Anladım teşekkür ederim yorum ve tavsiyeler için. Umarım hezimetle sonuçlanmaz bu da ya...

seni çok iyi anlıyorum canım..
ben de eşimi çözmüş sayılmam tam olarak henüz..
ama bu rahat cevapları da şüphe verici bence..
yani benim eşim de eski sevgilisine dair şeyleri öyle bi çırpıda anlatmıştı, şuan umrunda değil imajı veriyo gibi..
gerçi bana olan sevgisinden eminim, sonuçta şunu da bil: bi boğa asla gerçekten sevmediği biriyle evlilik düşünmez..
yani "amaan zamanla alışırım" mantığı yoktur boğalar için, baştan aşık olması lazım...
eğer dediğin gibi çok peşinden koştuysa seviyodur, ama bi kötü yanları çabuk sıkılıyolar yani biraz maymun iştahlılar bu nazla oynama mevzuunda..
benim eşim de başlarda ilgiye boğdu iice, sonra evlenmeye yakın daha soğuk davranmaya başlamıştı..
sana tavsiyem:ne çok üstüne düş ne çok uzak ol..normal hayatının rutini içinde seyrek bir biçimde görüş ve görüştüğünde ne içine düş ne de donuk ol, sakince kuyruk salla, kuul bi şekilde ...
hadi kolay gelsin..

Bana da bahane uyduruyormus gibi geldi. Sizinle hoş vakit gecirmek, acikcasi cepte tutmak istiyor ama ciddi iliski de olmayacak diyor. Acik acik soylemis. Gonlunuzu kaptirmamanizi temenni ederim.

Anladım gibi ama bir yandan da çok karıştı kafam. Cidden çok zor insanlar canım bunlar ya. Geçen gün kuzenime bahsediyordum. Hemen boğa burcu mu benim nişanlım gibi aynı dedi. Yani tipik, özelliklerini inanılmaz taşıyor.

Ömrümü yedi şimdiden bu çocuk ay.

Bana da bahane uyduruyormus gibi geldi. Sizinle hoş vakit gecirmek, acikcasi cepte tutmak istiyor ama ciddi iliski de olmayacak diyor. Acik acik soylemis. Gonlunuzu kaptirmamanizi temenni ederim.

Teşekkür ederim ama görünüşe göre epey kaptırdım zaten. Umarım fazla belli etmiyorumdur ona da.

Kızlar burada olanlara bir şey soracağım bu arada konuyla alakasız biraz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…