özgecanın katilini vurmuşlar,ne hissetmeli şimdi

Abeona

gel gayrı :((
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
60
133
43
o olaydan beri bi kez içim rahat toplu taşıma kullanamadım,hava karardımı markete bile gidesim gelmiyor akşam balkona bile çıkmıyorum.. yalnızlığıma korkularım eklendi.o sapık artık yok ne hissetmeli

iyi oldu denemiyor
kızcağızı ne hale getirmişlerdi pislikler
ne bileyim
keşke daha acı çekebilselerdi...hissetselerdi gıdım gıdım yaşattıkları her bir kötülüğün acısını

iyi oldu denemiyor
kızcağızı ne hale getirmişlerdi pislikler
ne bileyim
keşke daha acı çekebilselerdi...hissetselerdi gıdım gıdım yaşattıkları her bir kötülüğün acısını
Bu dünyada çektikleri acıyla cehennemde çekecekleri acıyı kıyaslayamayız bile. Asıl acı çekme vakti şimdi.

Sadece rahatladım . Adalet yerini buldu. Özgecanın mekanı da cennet olur inş.

Ateş onu çağırıyor allahın kudreti büyük çeksin cekecekte zaten ama hiç bişey o güzel kızın yaşadıklarını unutturumaz ki söylenecek bişey kalmıyor malesef

Haberi okudum.Adamla babasını vurmuşlar ama ölmemişler.Hastaneye sevk etmişler yaşıyor yani.Görünce ben inşallah ölmez diye düşündüm.Her seferinde her dayaktan her işkenceden sağ salim çıkıp o cezaevine geri gitsin ve aynı şeyleri hep baştan hep baştan yaşasın dursun diye diledim Allah biliyor ya.Kötü insanların hemen ölmesini istemiyorum.Çocuğa eziyet eden üvey anne de ölmesin.Onları o cezaevinde harcasınlar... İnsanoğlu işte intikam diye dönüyor gözüm.
(bugün mynet'te okudum öyle yazıyordu yani)

yok numan kurtulmuş az önce canlı yayında söyledi ölmüş.. ama ölmese iyiymiş.. her gün ölüp ölüp dirilmesi lazımdı kurtuldu pislik..

Geberdi kurtuldu.ağır bi ceza çekmeliydi..dört duvar arasında ölüp gitmeliydi...

özgecan ı ne gerigetirir ki... ölse nolur ölmese ne olur.... giden gitmiş..... şahsen ben ohh olsun iyi yapmışlar bile demedim nötr... zannımca biri halk kahramanı olmak istemiş püff.... ucuz numaralar.....

Ülkenin en yuksek guvenliklî ve denetimli alanı olan, ziyaretçilerin içeri girerken donlarına kadar arandığı cezaevine bile silah sokulup adam vuruluyor. Bence güvenliğimiz icin endiselenelim.

hastaneye kaldırılmıştı ölmüş mü. ölmesini istemezdim. canlı halde canının özgecana yaşattıkları gibi yanmasını dilerdim. öldürerek iyilik yapmışlar adiye

yok numan kurtulmuş az önce canlı yayında söyledi ölmüş.. ama ölmese iyiymiş.. her gün ölüp ölüp dirilmesi lazımdı kurtuldu pislik..

Rabbim demekki bütün cezalarını öteki tarafa bıraktı.Dünyada çekilen çile ahiret çilesini azaltırmış derler.Dünyada çok çekmeden gitti kanımca, Rabbim ennnnnn iyisini bilir. Yinede insan kötü insanın acısını çilesini görmek istiyoro ayrı.Şerefsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…