özgecanın katilini vurmuşlar,ne hissetmeli şimdi

Burada duygulardan daha önemli bir sorun var. Neden devletin yapması gerekeni, başka suçlular yapıyor ki? Neden bir suçun cezası için yine suçlulara mahkum oluyoruz? İdam tekrar getirilse bile bu yine adil bir şekilde uygulanmayacaktır eminim. Ve yazık ki Özgecan yalnızca ismi duyulmuş bir vaka. Şu an biz bunları yazıp okurken kaç kadın, kaç çocuk kim bilir bu muameleye maruz kalıyor. Ülkede adalet yok, kalkınma yok, refah yok, huzur yok ve savaş kapıda. Allah sonumuzu hayretsin.

Geberdigine sevindim. Ama gebermeden önce Ozgecana yasattiklarinin binlerce kat fazlasini yasamasini isterdim.

Fakat Allahin gazabini düşündükçe iyiki de öldü diyorum. Simdi cehenneme odun taşıyordur. Zira bu dünyada cekecegi eziyetlerin hepsinin toplamı cehennem eziyetinin 1 dakikasina bile bedel degildir diye düşünüyorum.

Darisi diger pisliklerin basina!

ÖzgeCAN'ımız geri gelmeyecek ama en kötüsü de bu!!! Gencecik bir kiz gelinlik yerine kefen giydi! Adi bir sapığın yüzünden hem de!!!

arkadaşlar "keşke bu dünyada ettiklerini çekip öyle ölseydi" diyorsunuz ya
bu dünyada yaşadığı müddetçe her saniye dayanılmaz işkenceler çekmiş olsaydı bile öbür dünyada göreceklerinin yanında hiç kalırdı.
kendi adıma inancım doğrultusunda onun artık dünyada çekmesi mümkün olmayan acılar içinde kıvrandığına inanıyorum.
darısı diğer tecavüzcü işkenceci pisliklerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…