özgecanın katilini vurmuşlar,ne hissetmeli şimdi

bi saat falan önce ölmüş babası yoğun bakımdaymış

Darısı diğer şerefsiz pisliklerin başına. .Dünyada belki yaptığının karşılığı olan acıları yaşamadı ama Ahirette Allah ona öyle büyük acılar verecek ki tekrar dünyaya gelip iyi bir insan olmak için yalvaracak.ama cokkkkk geç.inşallah en beter şekilde sonsuza kadar kalır cehennemde!!

ya ben normalmiyim oldurulen insana bile dahasi acidim keske hic bu gunahlara girmeseydi..keske bi masum kizin hayatini mahvetmeseydi..

ölüm onun için ödül olmuş, ama sevinmedim desem yalan olur..

ölmesin, uzun upuzun yaşasın ve hayatı boyunca aldığı her nefeste acı çeksin isterdim, bu ve bunun gibilerin hepsi için aynı düşüncem, yavaş yavaş sürünerek, acı çekerek, kurtlanarak, pişmanlıktan kıvranarak ölsünler.
ama ne olursa olsun, 60 yıl çin işkencesi de görse, özgecan geri gelecek mi? hayır! o yüzden vicdanım zerre kadar rahatlamıyor, sadece acı çeksinler, yaptıkları yanlarına kalmasın istiyorum.

Dümdüz düşündüğüm zaman oh diyorum ama.derin düşününce o silahın orda ne işi vardı diyorum inşallah yeni bir mafya babası üretme çabası değildir diyorum

Umarım ölmemiştir sakat falan kalır da güzel güzel sürünür.
Ölümü bu kadar kolay olmamalı çünkü.

Onlardan daha cok var maalesef, hepsi sokaklarda...
Her zaman soylerim, tacizciler, tecavuzculer, sübyancilar idam edilsin. Bunlarin affi olmamali. İnsanlarin namusuna goz dikenlerin bu dunyada yeri olamaz.
Gebermis iyi olmus. Keske ozgecana ne yaptiysa aynisini yasayip olseydi, kolay ölmüş.

ooohh çok güzel olmuş böyle bir halt yeyip o ceza evinde rahat bırakmazlardı zaten beklendik bir sonuç yapanın ellerine sağlık

Yapanin ellerine saglik diyemiyorum. Iceride iskenceye (her turlu) devam edilmesi yerine oldurulmesi bana gore cok buyuk hata oldu.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar maalesef kendi devletimizden değil hapiste ki insanlardan adalet arar olduk...

Hiçbir şey hissedemedim desem...
Üzüntü zaten mümkün değil de...
Ne nefret, ne sevinç, ne rahatlama, ne huzur...
Hiçbir şey!
Hiçbir şey hissetmedim.
Dünyadan bir pislik eksildi sadece...
Darısı diğer pisliklerin başına...

Hiç bi şekilde yorum yapmaya ve ismini anarak onu unutulmaz yapnayın arkadaşlar inşallah unutulanlardan olsun
Allah'im kalbinde zerre kadar iman olanlar eninde sonunda cehennemden cikarirmış dilerimki onun gibi caniler masum ve zayıf insanlari canice katledenler ve israilliler dilerim cehennemde sonsuza kadar unutulurlarda israilin filistin halkina yaptığı eziyetler işkenceler sayisi belli olmayan filistin bebeklerini katledenler butün haksız yere zülüm yapip masum günahsîz insanlari katledenleri süriyedeki aç ve kadin çocuk bebeklere acimadan silah tutanlari bomba atanlari butun zalimleri içinde firavun dahi olmak üzere şu kutlu doğum haftasinda yani iki cihan güneşimizin dogduğu mübarek hafta aşkına inşallah sonsuza kadar cebennemden cikmasınlar...

Bence hapishanede ki mahkumlar ona yillarca iskence etmeliydi belki daha sonra canini almalilardi. cok kolay ölüm oldu o pislik icin..

Ben bu tür şeyleri duyduğumda,özellikle çocuklarla ilgili konularda sadece Allah'ım sen evlatlarımızı koru,iyilerle karşılaştır diyebiliyorum sadece...Başka birşey düşünemiyorum bile

Üzüldüm öldüğüne.
Göreceği daha kötü günleri, çekilecek acıları olsun dilerdim.
Çabuk kurtuldu iç sesinden, vicdanından, mahkumiyetinden, karanlığından.
Bu kadar çabuk, bu kadar kolay olmamalıydı.

Öldüğüne hem sevindim hem üzüldüm keşke biraz daha eziyet çekseydi bu kadar kolay ölmemeliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…