Özgür hissediyormuş.

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Sevgılımle tartışmıştık önceki konumda anlatmıştım.Tartışmamız arasından 8 gun gectı ben ılk gunler yazmıştım mesaj cevap vermişti.Ama o mesaj atmıyoordu bnde atmamaya karar verdım atmadım da cunku atıyorum amaa o aatmıyor hiç.
Bugun de facesınde özgür hissediyor paylaşmış.Ben artık bişey düşünemiyorum ,hissedemiyorum.Ayrılıcam sanırım..bilmiyorum..Ona karşı soğukluk hıssedıyordum ama boyle yapmasını degıl gelip derdımızı konuşup halletmemızı isterdim.Bana akıl verin lutfen beenn bılmıyorum hiçbişee...

Sevgilinle konuş ne yapmaya çalıştığını öğren.
Hakkında hayırlısı

Ona cevap vermek istemiyorum bi kaç gün sonra face şifremi değiştirmeyi düşünüyorum.
Özgür hissediyorum ne demek bana şöyle geliyor.Bu ilişki bitirdim gibisinden..Ona yazarsam ayrılmak ıstıyorum vs benı korkutmaya çalışacağını düşünüyorum.Bilmiyorum çok emek harcadım önceden aldatmıştı onu affeddim çok emek harcadım ama işte kafam çok karışık

Aldatmasını mı affettin? Canım yanlış anlama ama bu hatayı affettiğin için sen onun gözünde sevgiliden çok her an cebinde bir kadın olmuşsun. Ne yaparsam yapayım affeder, ne olursa olsun döner gelir diye düşündüğüne adım gibi eminim. 8 gün konuşmamak ne demek ya, bi insan sevdiği kadından 8 gün değil 8 saat habersiz kalsa çıldırır. bence ayrılmayı düşünüyorum deme zaten bitmiş bir ilişkinin adını koyacaksın, adam seni gözden çıkarmış.

Offff cnm verdığim egeğe verdiğim değereee çok üzülüyorum..

Aldatılmak çok zor ya.
Affedilmesi de zor hatta imkansız.
Ama aldatıp düzelenler de var yok değil.
Malesef sevgilin düzelmeyen kesmde

Sevmek istemiyorum kimseyi gerçekten hep ağlayan üzülen ben oluyorum erkeklerden nefret ediyorum bu ne biçim insan ..Onun en büyük hatasında affediğimhalde..Neden aptalım ben böyle ..Duygusalım cok ve hep böyle kendimi üzüyorum.

Konuşmaya ihtiyacım var ((((((((
Ben napcam bunu nasl kabullencm cok garıbım ya of neden onu ıcımde cok buyuttumm

Aldatılmak çok zor ya.
Affedilmesi de zor hatta imkansız.
Ama aldatıp düzelenler de var yok değil.
Malesef sevgilin düzelmeyen kesmde

Ben zaten unutmadım ama sevdiğim için bilmiyorum o zmnlar cok farklıydım onsuz olamam düşünüyordum ayrılmıstım o zmnlar pişman oldu ağlıcaktı vazgeçemedi.kedi gibi olmuştu.Şuan aslında bilmiyorum sonu nolcak ama o döncekmiş gibi geliyor ama sadece bu his.Ona yazsammı bilmıyorumm

Ona artık tek bir mesaj dahi atmayın bence.

Bir de zamanında aldatmasını bile affetmişsiniz.

Siz mesaj attıkça havalanıyor,kendini bir şey sanıyor belli.

Ayrıca facebook a özgür hissediyor yazmak da ne demek ? Sizin okuyacağınızı ve yanlış anlayacağınızı bal gibi bile bile yazmış.

Bana kalırsa ona artık hiç mesaj atmayın,o size atarsa da cevap vermeyin.

Ben olsam çoktan bitirmiştim bu ilişkiyi...

Teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle.Şuan yazsam mı yazmasam mı hiç bilmiyorum..Facebook da duygular varya ordan özgür hissediyoru paylaşmışş .gülen surat işaretlernde.

Teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle.Şuan yazsam mı yazmasam mı hiç bilmiyorum..Facebook da duygular varya ordan özgür hissediyoru paylaşmışş .gülen surat işaretlernde.

Anladım canım.

Dediğim gibi benim yapacağım tek şey facebook tan da hayatımdan da çıkarmak olurdu öyle sevgiliyi.

Mesajlarına tek bir cevap bile alamazdı benden.

Bu konularda çok katıyım sanırım

Anladım canım.

Dediğim gibi benim yapacağım tek şey facebook tan da hayatımdan da çıkarmak olurdu öyle sevgiliyi.

Mesajlarına tek bir cevap bile alamazdı benden.

Bu konularda çok katıyım sanırım

Aslında katı değilsin canım hak edene yapacaksın.Ben şuan çok garibim hiç bir duygu hissetmiyormuşum gibi.Boş hissediyorum.
Affedici biriyim bi anda çok sinirlenip kısa sürede yapılan hataları affediyorum yada unutmuşluğa veriyorum .Sevgim daha öne geçiyor.Kin tutamıyorum.İlk sevgilim ..Duygusal manada çok düşünüyorum ilk elimi tutan sevdiğini hissettiren ne bilim böyle olunca bilmiyorum ..

İlk sevgilin diye bu yaptıklarına razı mı olacaksın yani ?

Umarım bu son aldatılışın olur canım...

Tabiki olmucam canım ama ben ilk şu duyygusal yapıdan kurtulmam lazım cok cekıyorum yoksa.
Yapmam gereken ona gereken cevabı vermek
.

Cevap vermeden iyice bir düşün derim canım.

Önünde iki seçenek var :

1-onunla devam etmek

2- artık ona dur demek ve ondan ayrılmak

Çok iyi düşünmelisin sonradan pişman olmaman için...
:26:

senin göreceğini biliyor sonuçta, seni uyuz edip aramanı istiyordur belkide,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…