- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Sevgılımle tartışmıştık önceki konumda anlatmıştım.Tartışmamız arasından 8 gun gectı ben ılk gunler yazmıştım mesaj cevap vermişti.Ama o mesaj atmıyoordu bnde atmamaya karar verdım atmadım da cunku atıyorum amaa o aatmıyor hiç.
Bugun de facesınde özgür hissediyor paylaşmış.Ben artık bişey düşünemiyorum ,hissedemiyorum.Ayrılıcam sanırım..bilmiyorum..Ona karşı soğukluk hıssedıyordum ama boyle yapmasını degıl gelip derdımızı konuşup halletmemızı isterdim.Bana akıl verin lutfen beenn bılmıyorum hiçbişee...
Offff cnm verdığim egeğe verdiğim değereee çok üzülüyorum..
senin göreceğini biliyor sonuçta, seni uyuz edip aramanı istiyordur belkide,
kaç yaşındasiniz.
birde ilişkiniz ne boyuttaydi?
tilkinin dönüp dolaş geleceği yer yine kürkçü dukkanidir canım,merak etme
Yorumun için teşekkür ederim.Aldatılma olayı şimdi olmadı öncedendi ama tabıkı dedıklerınızde haklısınız.Ne emegi degeri allahaskina...
Sen onun sana "vermedigi" emege, degere uzul...
Aldatilmissin affetmissin, ne dusundun acaba?
Insanlar hamile halleri ile, cocuklu halleri ile, 20 kusur yilin sonunda bile, esleri onlari aldatinca bir dakika durmam, onurum var benim diyip ayriliyorlar...
Sizin ki ne emegi?
Tabi ki kucumsemiyorum ama hakedene verin lutfen bu emeginizi, degerinizi vs. Sizi aldatan, iki bozuk atinca senle ugrasamam git yoluna diyip, 8 gundur kilini kipirdatmayan biri icin degil...
Aynen boyle olmus, bir iki o soguk tavrini duzeltmeye calismis, azicik devam edince de eeeehhh demis cekilmis kenara...
Siz zaten sogudum diyordunuz, sarilasim bile geliyor vs diyordunuz, simdi geri adim atinca kiymetli gelmistir normal, ama yapmayin bunu, o sizi iki gunde gozden cikariyorsa, siz onu ala ala cikarin...
Eger omru boyunca aldatilan, zerre saygi duyulmayan, istekleri zerre onemsenmeyen bir kadin olmak istemiyorsaniz bu iliskiyi cikarin aklinizdan...
Tek erkek o degil yahu, amma simartmissiniz...
ben 21 , o 22.
Evliliği planlıyorduk canım 3 sene sonrasına falan,okulumun bitmesini bekliyorduk. hayaller kuruyorduk.Ailesi biliyordu beni.babası hariç.Ama ailesiyle tanışmadım.Bana yüzük almıştı.Çok baskın bır tıp ve mesleği oldugunda bıraz egosu yükseldi sanırsam .Bide ben ona çok yüz verdim.
Yorumun için teşekkür ederim.Aldatılma olayı şimdi olmadı öncedendi ama tabıkı dedıklerınızde haklısınız.
Hayırlısıı olsun ..Zaten şuan duygusal karmaşıklık yaşadım için sonuç olark ayrılıcam sanırım..Hak etmiyor cunku.Etseydi bunları yaşatmazdı facesinde onu bile paylaşmaya cürret edemezdi .
ben böyle bekar kizlara çok kızıyorum.
bacım kim için ne için dertleniyorsunuz.
boşverin yaa canınızı sıkmaya deymez inanın.
sende yaz ki "HUZURA KAVUŞTUM"alsın agzinin payını sonradan görme
Aldatmanin hangi zaman diliminde oldugu onemli degil ki, aldatilmissin iste...
Bunu affederek en buyuk hatani yapmissin zaten...
Bu yuzden bile ondan ayrilmadiysan, bu sebeblerden ayrilabilecegine inanmiyorum acikcasi...
Anca o seni birakir, zaten adim atmazsan 8 gun, aklindan cikarmis bile, barismak icin cirpinirsan devam edersiniz...
Evet en büyük hata affetmekti.Ben aynı şeyi yapsam o affedermiydi ?Etmezdi.
Zaten onun peşinde zamanında aptalca koştum oysa o bana gelmişti ılk .Ben kendi değerimi yok saymışım büyük bir hata yapmışım .Onun peşinden koşmadığım vakit zaten bana sen değiştin falan diyordu.Kusura bakmasın ama koşmam zaten bu saatten sonra .O koşşun.Hayırlısı olsun.
Sevgılımle tartışmıştık önceki konumda anlatmıştım.Tartışmamız arasından 8 gun gectı ben ılk gunler yazmıştım mesaj cevap vermişti.Ama o mesaj atmıyoordu bnde atmamaya karar verdım atmadım da cunku atıyorum amaa o aatmıyor hiç.
Bugun de facesınde özgür hissediyor paylaşmış.Ben artık bişey düşünemiyorum ,hissedemiyorum.Ayrılıcam sanırım..bilmiyorum..Ona karşı soğukluk hıssedıyordum ama boyle yapmasını degıl gelip derdımızı konuşup halletmemızı isterdim.Bana akıl verin lutfen beenn bılmıyorum
siz ararsanız hep ona yalvarmak durumunda kalırsınız ,face de kapatmayın eğer dönmesini istiyorsanız bekleyin sevgi varsa zaten gelir yoksada gitmesi hayırlısı olur
Bugun de facesınde özgür hissediyor paylaşmış.Ben artık bişey düşünemiyorum ,hissedemiyorum.Ayrılıcam sanırım..bilmiyorum..Ona karşı soğukluk hıssedıyordum ama boyle yapmasını degıl gelip derdımızı konuşup halletmemızı isterdim.Bana akıl verin lutfen beenn bılmıyorum hiçbişee...
sende durumuna yaz..mahkum olmak isterdim..
Bu cümlenin nasıl bir misilleme olduğunu anlayamadımÖzgür hisseden adama ama ben mahkum olmak istiyorum demek çok da nispet olmuyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?