Özgür hissediyormuş.

kaç yaşındasiniz.
birde ilişkiniz ne boyuttaydi?

tilkinin dönüp dolaş geleceği yer yine kürkçü dukkanidir canım,merak etme

Offff cnm verdığim egeğe verdiğim değereee çok üzülüyorum..

Ne emegi degeri allahaskina...
Sen onun sana "vermedigi" emege, degere uzul...
Aldatilmissin affetmissin, ne dusundun acaba?
Insanlar hamile halleri ile, cocuklu halleri ile, 20 kusur yilin sonunda bile, esleri onlari aldatinca bir dakika durmam, onurum var benim diyip ayriliyorlar...
Sizin ki ne emegi?
Tabi ki kucumsemiyorum ama hakedene verin lutfen bu emeginizi, degerinizi vs. Sizi aldatan, iki bozuk atinca senle ugrasamam git yoluna diyip, 8 gundur kilini kipirdatmayan biri icin degil...
Aynen boyle olmus, bir iki o soguk tavrini duzeltmeye calismis, azicik devam edince de eeeehhh demis cekilmis kenara...
Siz zaten sogudum diyordunuz, sarilasim bile geliyor vs diyordunuz, simdi geri adim atinca kiymetli gelmistir normal, ama yapmayin bunu, o sizi iki gunde gozden cikariyorsa, siz onu ala ala cikarin...
Eger omru boyunca aldatilan, zerre saygi duyulmayan, istekleri zerre onemsenmeyen bir kadin olmak istemiyorsaniz bu iliskiyi cikarin aklinizdan...
Tek erkek o degil yahu, amma simartmissiniz...

kaç yaşındasiniz.
birde ilişkiniz ne boyuttaydi?

tilkinin dönüp dolaş geleceği yer yine kürkçü dukkanidir canım,merak etme

ben 21 , o 22.
Evliliği planlıyorduk canım 3 sene sonrasına falan,okulumun bitmesini bekliyorduk. hayaller kuruyorduk.Ailesi biliyordu beni.babası hariç.Ama ailesiyle tanışmadım.Bana yüzük almıştı.Çok baskın bır tıp ve mesleği oldugunda bıraz egosu yükseldi sanırsam .Bide ben ona çok yüz verdim.

Yorumun için teşekkür ederim.Aldatılma olayı şimdi olmadı öncedendi ama tabıkı dedıklerınızde haklısınız.
Hayırlısıı olsun ..Zaten şuan duygusal karmaşıklık yaşadım için sonuç olark ayrılıcam sanırım..Hak etmiyor cunku.Etseydi bunları yaşatmazdı facesinde onu bile paylaşmaya cürret edemezdi .

ben böyle bekar kizlara çok kızıyorum.
bacım kim için ne için dertleniyorsunuz.

boşverin yaa canınızı sıkmaya deymez inanın.
sende yaz ki "HUZURA KAVUŞTUM"alsın agzinin payını sonradan görme

Aldatmanin hangi zaman diliminde oldugu onemli degil ki, aldatilmissin iste...
Bunu affederek en buyuk hatani yapmissin zaten...
Bu yuzden bile ondan ayrilmadiysan, bu sebeblerden ayrilabilecegine inanmiyorum acikcasi...
Anca o seni birakir, zaten adim atmazsan 8 gun, aklindan cikarmis bile, barismak icin cirpinirsan devam edersiniz...

ben böyle bekar kizlara çok kızıyorum.
bacım kim için ne için dertleniyorsunuz.

boşverin yaa canınızı sıkmaya deymez inanın.
sende yaz ki "HUZURA KAVUŞTUM"alsın agzinin payını sonradan görme

:) aslında suan kı psıkolojı ıle böyle düşünüyorum sanırım zaman geçtikten sonra sağlam kafayla düşünücez :)

Evet en büyük hata affetmekti.Ben aynı şeyi yapsam o affedermiydi ?Etmezdi.
Zaten onun peşinde zamanında aptalca koştum oysa o bana gelmişti ılk .Ben kendi değerimi yok saymışım büyük bir hata yapmışım .Onun peşinden koşmadığım vakit zaten bana sen değiştin falan diyordu.Kusura bakmasın ama koşmam zaten bu saatten sonra .O koşşun.Hayırlısı olsun.

Iste bende tam bunu diyorum, kendi degerini hice saymissin...
Hep kendinden odun vermissin, belli bir zaman sonra bu hem seni mutsuz etmis hem de onun gozunde senin degerini bitirmis...
Haketmiyor belli ki, hak ettigini ver sende...
Aynen hayirlisi olsun...

Sen de face book a oruvar yaz ve gülen surat ekle.....biraz kendini düşünüyorsan aramazsın

cok emek verdim, o da kedi gibi geldi affettim diyorsunuz da bunlar hepsi olmus bitmis seyler.
bugunku durum ne?
adam sizin icin 8gundur kılını kıpırdatmak aciz... hem de ilişkisine daha cok sahip cıkıp onu affeden sevgilisine ne yapsam da yaransam diye dusunmesi gerekirken.

yeni birini buldugu an gözünüzün yaşına bakmaz, tekrarlar.
hic de hatalarından ders almıs gibi durmuyor...

su an kafam karısık uzatmaları oynuyoruz diyorsunuz ama terkedileceginiz gunu bekliyorsunuz aslında.
hazır sogmusken ayrılın bitsin.

bir de yok evlilikti şuydu buydu diyorsunuz, babası bile bilmiyor, sizi ailenizden gelip istedi mi? ne yuzugu?!
evet o yaşlarda pastane sözü yapanlar oluyor.
aldırıs etmeyin lutfen bunlara.
diyelim gercekten yüzügünüz şu bu var, aldatılan kadınlar 30 yıllık evliliklerini bile bırakıyorlar, siz hala neyi zorluyorsunuz bu ilişkide...?
bu adamla nasıl bir gelecek bekliyor sizi farkında mısınız?!

özgür hissediyor mu bilemem, sizin damarınıza basmak icin yazmıs da olabilir,
fakat hic farketmez... size verdigi deger ortada...
uzmekten zevk alıyor.
mert olan adam, galiba yurutemiyoruz der konusurdu, oralardan mesaj vermeler falan... cocukca isler bunlar.
aldanmayın boyle söylere. sırf bu davranısından dahi vereceginiz not belli.
seviyorum ölüyorum derse de böyle karaktersizleri tekrar almayın hayatınıza.
genceciksiniz. bu tiplerin pesinden kostugunuz her dk. hayatınızdan calıyorsunuz, degmez!

O halde sizin de özgür hissetmeniz gereken zaman gelmiş bile. Şimdi her şeyi bir kenara bırakın tartışmalarınızı kavgalarınızı güzel günlerinizi hiçbir şeyi düşünmeyin öyle bir ilişki hiç olmamış gibi hayatınıza devam edin. Özgür bir şekilde. Adamın özgürden kastı yeni insanlarla görüşmeye başlamış bile. Aç artık gözünü. Facebooktan silin engelleyin yaptıklarını görmeyin. Hattınızı kırın atın. Çıkın balkona bir ohhhh çekin kurtuldum yalnızım yeni insanlar tanımaya hazırım diyin.

Aslında erkeklerde de suç yok he
Bu kadar taviz verince onlarda suyunu çıkarıyorlar doğal olarak
Aldatmış ve affetmişsin en büyük hatayı da burda yapmışsın
Şuan sana değer veriyo gibi gözükmüyor hakkında hayırlısı

sende durumuna yaz..mahkum olmak isterdim..

Bu cümlenin nasıl bir misilleme olduğunu anlayamadım Özgür hisseden adama ama ben mahkum olmak istiyorum demek çok da nispet olmuyor sanki...

nisbet olmasın zaten ona olan ilgin
onun tarafından sahiplenilme arzunla kazan onu
aşkla kazan nisbetle triple değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…