Özgür hissediyormuş.

nisbet olmasın zaten ona olan ilgin
onun tarafından sahiplenilme arzunla kazan onu
aşkla kazan nisbetle triple değil...

Şimdi anladım. Konu sahibi değilim. Ama 8 gün aramayan adamın totosunu biraz daha kaldırmanın anlamı yok bence. Zaten hatalı olup da kıza prensesler gibi davranması gereken tarafı biraz daha şımartmak sadece değerini azaltır bence. Evet aşkta gurur yoktur ama malesef kaçan kovalanır diye de bir kural vardır. Eğer karşıklıklı değer görüyorsak,sevgi saygı ilişkide oturmuşsa o zaman gurur bir kenara bırakılır. Şu durumda yukardaki yorumlardan aldatılıp affetme ile ilgili durumları okuduktan sonra trip değil ama kendine saygıyı da yerler altına almaya gerek yok bence.

bu forumda herşeyi tek taraflı dinliyoruz...herşeyi..
bilmiyoruz hiç bişeyin aslını astarını
neyse bizi bağlamaz

bu forumda herşeyi tek taraflı dinliyoruz...herşeyi..
bilmiyoruz hiç bişeyin aslını astarını
neyse bizi bağlamaz

Tabiki de ama yorumları belki de bilmediğimiz şeyler üzerine yapmak mı yoksa bildiklerimiz üzerine yapmak mı doğru bilemiyorum. Ayrıca aldatılmanın çift taraflı dinlenicek bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Olay bizi bağlamaz da verdiğimiz tavsiyeler bağlar bence.

Emeklerim var felan diyip durma millet 30 senelik evlilikten sonra boşanıyor bile.. olmuyosa zorlamanın alemı yok . Oda halınden memnun gibi. bırak gitsin geri dönerse senındır. ama senı kukla gibi oynatmasına izin verme..

evet aslında sen haklısın canım

Bu kizlarin takintili iliskileri sisiriyo beni dunyada erkek yokmus gibi sen deger veriyorsunda o vermiyor senin canin yokmu kalbin yokmu karsilikli guzel duygular yasayacagin biri olur bukadar yipratma kendini ozgurmus birak oyle kalsin

o sana msj atmayarak senden ayrılmış bir nevi özgür hissediyorumun anlamı ayrıldık demeye çıkıyoç.... o msj atmıyorsa sen hiç atma..... küçük düşürme kendini 8 gündür halini hatrını sormayan adamdan ne beklenir ki zaten...

Zamanın zamanında böyle bir sevgilim vardı mesaj atmazdı kendi kendine sadece bir kez bana mesaj atmıştı arayınca çok sıcaktı
3 gün telefonum arızalandı 4 mesaj atış ayrıldığımızdan haberim olmadı
Vur tekmeyi uçsun ayrıl gitsin

face sifreni degistirdin mii dedii bende sen özgürleşmissin ya dedim .oda diyosun olayi bilmeden yanlis anladin neyse bay yazmis bende by yazdim..Beni faceden silmis kudurmus .gerizekali zor tutuyorm bise dememek icin.Yalanciya bak ya ben yanlis anlamisim kim olursa olsn benim gibu anlardiiii .burayada yazdim herkes o sekilde anladiii ..SUAN BOSUM YA COK GARIP .DUygu muygu hissetmiyorum suanki psikolojiden mi ne anlamadim .

face sifreni degistirdin mii dedii bende sen özgürleşmissin ya dedim .oda diyosun olayi bilmeden yanlis anladin neyse bay yazmis bende by yazdim..Beni faceden silmis kudurmus .gerizekali zor tutuyorm bise dememek icin.Yalanciya bak ya ben yanlis anlamisim kim olursa olsn benim gibu anlardiiii .burayada yazdim herkes o sekilde anladiii ..SUAN BOSUM YA COK GARIP .DUygu muygu hissetmiyorum suanki psikolojiden mi ne anlamadim .

sen en iyisi onu tam manasıyla özgür hissettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…