- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Yagmuraras
-
nisbet olmasın zaten ona olan ilgin
onun tarafından sahiplenilme arzunla kazan onu
aşkla kazan nisbetle triple değil...
Şimdi anladım. Konu sahibi değilim. Ama 8 gün aramayan adamın totosunu biraz daha kaldırmanın anlamı yok bence. Zaten hatalı olup da kıza prensesler gibi davranması gereken tarafı biraz daha şımartmak sadece değerini azaltır bence. Evet aşkta gurur yoktur ama malesef kaçan kovalanır diye de bir kural vardır. Eğer karşıklıklı değer görüyorsak,sevgi saygı ilişkide oturmuşsa o zaman gurur bir kenara bırakılır. Şu durumda yukardaki yorumlardan aldatılıp affetme ile ilgili durumları okuduktan sonra trip değil ama kendine saygıyı da yerler altına almaya gerek yok bence.
bu forumda herşeyi tek taraflı dinliyoruz...herşeyi..
bilmiyoruz hiç bişeyin aslını astarını
neyse bizi bağlamaz
Tabiki de ama yorumları belki de bilmediğimiz şeyler üzerine yapmak mı yoksa bildiklerimiz üzerine yapmak mı doğru bilemiyorum. Ayrıca aldatılmanın çift taraflı dinlenicek bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Olay bizi bağlamaz da verdiğimiz tavsiyeler bağlar bence.
Face sifremi degistirdim demistim simdi msj atti face sifreni mi degistirdin diye.
Niye kimse bişey demiyor
diyecek bir şey kalmamış,bitmesi ve sessiz kalmanız en hayırlısı gibi görünüyor...
Sevgılımle tartışmıştık önceki konumda anlatmıştım.Tartışmamız arasından 8 gun gectı ben ılk gunler yazmıştım mesaj cevap vermişti.Ama o mesaj atmıyoordu bnde atmamaya karar verdım atmadım da cunku atıyorum amaa o aatmıyor hiç.
Bugun de facesınde özgür hissediyor paylaşmış.Ben artık bişey düşünemiyorum ,hissedemiyorum.Ayrılıcam sanırım..bilmiyorum..Ona karşı soğukluk hıssedıyordum ama boyle yapmasını degıl gelip derdımızı konuşup halletmemızı isterdim.Bana akıl verin lutfen beenn bılmıyorum hiçbişee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?