Anormaldi tabi ya pink . Bir ezildiker ki sorma; okumalarina ,polis , hakim savci , doktor , asker olmalarina ,buyuksehirlerde is kurmalarina falan hic izin vermedik.
Yasadiklari sorunlar tum ulke insanin yasadigi sorunlarken her seferinde"devlet bize bahmiyir" diye diye kendileri de inandi lar zaar. Sanki Dogu Karadeniz insani Ic anadolu insani refah bolluk icindeyken bir bunlar sefalet cekmis.
Cok ezildiler yalniz coookkk. Yazik ya valla acıyorum
akp değil başka parti olsa o da bu tavizleri verecekti.eskiden bölgede yaşayan halkla ilgili kararları izmirliler alıyordu, şuan bölge insanı kendi kararlarını kendisi alıyor.şaşılacak bir durum yok aslında, anormal olan durum öncekiydi, şimdiki değil.
imralıdan ne köy olur ne kasaba..allah bu millete akıl fikir ihsan eylesin..İmralı Yaratığı'nın tetikçilerinden bir tane de burada varmış.
T.C. sığınma kampı oldu. kendi vatandasları bile keske mülteci olsak demeye basladıözgür kürdistandan kaçanlarda t.c ye sığınır..
olacak o zaten ..aponun geçmişine bak kürt kızların ırzına geçme..adam öldürtmeye azmettirme..bu adamdan ne olur..Demirtaş diyorki düşünceleri yüzünden ceza evinde hayır..binlerce insanı öldürmeye azmettirdi..nasıl bunu örtbas edebiliyorlar..30 senedir kendimiz gördük..Çok sürmez merak etmeyin, bölünürler kendi içlerinde de
Sonra "dövlet yardım et lo"
Ahahaha cok komiksin vallahi.akp değil başka parti olsa o da bu tavizleri verecekti.eskiden bölgede yaşayan halkla ilgili kararları izmirliler alıyordu, şuan bölge insanı kendi kararlarını kendisi alıyor.şaşılacak bir durum yok aslında, anormal olan durum öncekiydi, şimdiki değil.
akp değil başka parti olsa o da bu tavizleri verecekti.eskiden bölgede yaşayan halkla ilgili kararları izmirliler alıyordu, şuan bölge insanı kendi kararlarını kendisi alıyor.şaşılacak bir durum yok aslında, anormal olan durum öncekiydi, şimdiki değil.
Siz öncekikle bölgede dağıtım yapan Dicle Elektrik özel sektör şirketi mi yoksa devlet tarafından mı işletiliyor onu öğrenin ondan sonra bedavacılık edebiyatı yapın.Ayrıca toplanan vergilerin %80'i dolaylı vergilerden toplanıyor, Hakkari'deki insan ekmek alırken KDV'sini ödüyor, doğrudan gelir vergisi ayrı birşey.Çok büyük çapta iş yapan Kürt işadamlarıda doğrudan milyonlarca lira vergi veriyorlar devlete, örneğin Nihat Özdemir.Bu mantıkla sizde Kürt işadamlarının ve halkının verdiği dolaylı vergilerden nemalanırken neden yüzünüz kızarmıyor ?Orada yaşayan halkın elektrik faturasını bile İzmirliler ve diğer illerden alınan vergilerle o beğenmediğiniz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ödüyorlar .. Buarada İzmir, İzmirliler ne alaka ? İzmirliler battı herhalde size .
Oradaki halkın da seçme ve seçilme hakkı, her türlü yasal hakkı vardı hala da var siz neden bahsediyorsunuz ..
Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında yaşayıp bu halkın vergileri ile bedavacılık yapıp, bu ülkeye maddi manevi zararlar verip
Hala yetinemeyen sizler ..
Beğenmeyen gitsin diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?