“Özgür Kürdistan'a bu yıl kavuşacağız”

Ya sorma soulfly, ben hiç hastane, okul hizmeti alanını görmedim Ne bileyim bi sanatçı olur, devlet adamı olur sen gördün mü hiç? Gerçekten o kadar ezildiler ki acınacak haldeler.

İmralı Yaratığı'nın tetikçilerinden bir tane de burada varmış.

hoşşşşşşşşştt it sürüleri sizi...allah binbin belanınızı versin..bu vatanı ne yaparsanız yapın bölemezsiniz...gücünüz yetmez türklere..bir türk ölür bin türk doğar.... ..sırtında askerine mermi taşıyacak çok fatmalar kurşun sıkacak çok Mehmetler var bu ülkede vatanı için..bunu asla unutmayın..

Çok sürmez merak etmeyin, bölünürler kendi içlerinde de
Sonra "dövlet yardım et lo"
olacak o zaten ..aponun geçmişine bak kürt kızların ırzına geçme..adam öldürtmeye azmettirme..bu adamdan ne olur..Demirtaş diyorki düşünceleri yüzünden ceza evinde hayır..binlerce insanı öldürmeye azmettirdi..nasıl bunu örtbas edebiliyorlar..30 senedir kendimiz gördük..

Ahahaha cok komiksin vallahi.

Orada yaşayan halkın elektrik faturasını bile İzmirliler ve diğer illerden alınan vergilerle o beğenmediğiniz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ödüyorlar .. Buarada İzmir, İzmirliler ne alaka ? İzmirliler battı herhalde size .
Oradaki halkın da seçme ve seçilme hakkı, her türlü yasal hakkı vardı hala da var siz neden bahsediyorsunuz ..
Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında yaşayıp bu halkın vergileri ile bedavacılık yapıp, bu ülkeye maddi manevi zararlar verip
Hala yetinemeyen sizler ..
Beğenmeyen gitsin diyorum .

Siz öncekikle bölgede dağıtım yapan Dicle Elektrik özel sektör şirketi mi yoksa devlet tarafından mı işletiliyor onu öğrenin ondan sonra bedavacılık edebiyatı yapın.Ayrıca toplanan vergilerin %80'i dolaylı vergilerden toplanıyor, Hakkari'deki insan ekmek alırken KDV'sini ödüyor, doğrudan gelir vergisi ayrı birşey.Çok büyük çapta iş yapan Kürt işadamlarıda doğrudan milyonlarca lira vergi veriyorlar devlete, örneğin Nihat Özdemir.Bu mantıkla sizde Kürt işadamlarının ve halkının verdiği dolaylı vergilerden nemalanırken neden yüzünüz kızarmıyor ?

Kürt halkının sorunu ekonomik değil, dil sorunudur.Kürtçe hayatın her alanında yaşamın bir parçası olmadan eşit bir yaşam olmaz.Beğenmeyen gitsin ama nereden ? Eğer sizin düşüncenizdeki insanlar birgün Siirt'de, Hakkari'de, Van'da, Diyarbakır'da yaşarda, belediyeler MHP'ye geçerse, o zaman gerçekten hazmedemeyen, beğenmeyen gider belki bir yerlere.Ama şuan böyle bir sorun yok, halk demokratik seçimini yapmış, rahat rahat yaşıyor memleketinde.Hakkari'de söz sahibi olmak için Hakkari'de yaşayacaksınız bir zahmet.

Hanımlar,
konuyu lütfen sakince tartışın.

Ayrıca kaçak elektrik sorunu inkar edilemez, ülkemizdeki tüm elektrik dağıtım şirketleri özelleştirildi, yalnızca Dedaş değil, vereceğim linki okursanız Dicle Elektrik'i devralan Abdullah Tivnikli'nin röportajı.
http://www.ahaber.com.tr/ekonomi/2015/01/06/abdullah-tivnikli-pes-etti-benden-bu-kadar

http://m.haberler.com/kacak-elektrigin-faturasi-durust-vatandasa-kesildi-6770809-haberi/

Birde bu link var, Dedaş hakkında haberler yer alıyor: http://www.haberler.com/dicle-elektrik-dagitim/

ilk cümleden sonra sinirlendim okumadım. sınırları belli adı anayasası belli bi ülkede nasıl kürdistan diye saçma bi ayrım yapılıyor neden izin veriliyor? gazzeyle karıştırıyorlar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…