bir insan lider olarak seçtiği kişinin vasıflarına bakmazmı..kendiside kürt kürt kızların ırzına geçmiş biri..ellerine silah verip şunu bunu öldür diye hem vücutlarını hep beyinlerini vicdanlarını herşeylerini sömürmüş biri..Göçmen olunca "onurlu bir yurttas olarak yasama" haklari olmuyor mu ?
Senin apo pisligini lider olarak gormen bile dusuncelerinin zehirli oldugunu gosteriyor. Azalarak bitin
bir insan lider olarak seçtiği kişinin vasıflarına bakmazmı..kendiside kürt kürt kızların ırzına geçmiş biri..ellerine silah verip şunu bunu öldür diye hem vücutlarını hep beyinlerini vicdanlarını herşeylerini sömürmüş biri..şeytan..
şive diyorsun annemle babam ,kayınvalidem kayınpederim Karadenizli şiveli konuşuyorlar,ne olmuş yani,şive ile dalga geçecek hatta başka herşeyle dalga geçecek insanlar hep olacak..kayınpederim tam lazdı..lazca öürenimle ilgili konuşma hiç duymadım onlardan..
Bebek katili ile ilgili kisimlari neden es geciyorsun.? Suana kadar bu konuda kivirmaktan baska bir cevabini goremedim. Neden acik olamiyorsun? Ve evet senin Kürtçe egitim istemen kadar komik. Bunun boyle olmasi gerektigini iddia etmiyorum. Her ulkenin dili bellidir. Turkiye Cumhuriyetinin resmi dili Türkçedir.Almanya örneğiniz o kadar komik ki, Almanya'daki Türkler orada göçmendir.O topraklarla ilgili hiçbir tarihsel bağları yoktur.Burada insanlar kendi memleketlerinde yaşıyorlar, Singapur'dan göçmen gelmediler.
Bebek katili ile ilgili kisimlari neden es geciyorsun.? Suana kadar bu konuda kivirmaktan baska bir cevabini goremedim. Neden acik olamiyorsun?
Mümkün mü sence?. Biz isgalci TC olarak gercekleri bilecek degiliz ya. O en dogrusunu biliyordurAz öncede yazdım ..
Hiç birşey bildiği yok ezberletilmiş şeyleri yazıp duruyor, kendine haklı sebep de bulamıyor saçmalıyor ..
Keşke biraz düşünmesine sebep olsa şurada yazılanlar .
canım kürtlerde bizim kardeşlerimiz..pkknın arkasındaki Yunanistan türkleri sevmiyorda kürtlere bayılıyormu sence?Birbirimizi kırmaktan vazgeçelim artık lütfen...Yorumlara baktım da cidden gözleri dönüyor bazı arkadaşların bu ne nefret ?
Farklı bir düşünceye saygı duymayıp,aşağılamaya kimsenin hakkı yok.
Mesela neye saygi duyacagiz FmaElric?Birbirimizi kırmaktan vazgeçelim artık lütfen...Yorumlara baktım da cidden gözleri dönüyor bazı arkadaşların bu ne nefret ?
Farklı bir düşünceye saygı duymayıp,aşağılamaya kimsenin hakkı yok.
canım kürtlerde bizim kardeşlerimiz..pkknın arkasındaki Yunanistan türkleri sevmiyorda kürtlere bayılıyormu sence?
Mesela neye saygi duyacagiz FmaElric?
Apoya lider demesine mi ? Bu ülkenin bölünmesi ozer bir Kurdistan kurulma dusuncesine mi?
fikirleri bölücülükle ilgili canım benim..o ırzına geçilen kızlar canlı bombalar kendi ırkı değilimi..neden yazmıyor onlarla ilgiliSever sevmez Yunanistan ile benim bir işim yok ki...
Yorumlara bakıyorum da anlıyorum hassas bir konu ama gözü dönmüş gibi yazılıyor bazen.Biraz dikkat edelim o da o arkadaşın fikri aşağılamaya ne gerek var ?
Ben benim canimin parcasini benden koparmis olan adama saygi gosteren onu destekleyen lider diyen insana birak saygi gostermeyi insan gozuyle bakamiyorum. Ofkem cok buyuk teroristlere saygi duyulmasini anlamam mumkun değil. Misal Isid destekcilerine de saygi duymuyorum onlar icinde en asagilayici sifatlari kullaniyorum. Icinde terorizm olan bir fikir dusunceye saygi duyulmaz duyulmamaliApoya lider denmesini istemiyor olabilirsiniz ki ben de istemiyorum.Ama lider diyen adama da benim yapacak bir şeyim yok.Aynı görüşü paylaşmıyor olabiliriz.Tarihteki tek katil de Apo değil.
Hitler'e de lider diyen insanlar var.Ben onlara da saygı duyuyorum.Kendi düşünceleri.Bana verilen hak sadece tartışmak,aşağılamak değil.
Özgür bir şekilde herkes istediğini söyleyemeyecekse cidden ha hepimiz Türk olmuşuz,ha Kürt.Bir anlamı yok.
Ben benim canimin parcasini benden koparmis olan adama saygi gosteren onu destekleyen lider diyen insana birak saygi gostermeyi insan gozuyle bakamiyorum. Ofkem cok buyuk teroristlere saygi duyulmasini anlamam mumkun değil. Misal Isid destekcilerine de saygi duymuyorum onlar icinde en asagilayici sifatlari kullaniyorum. Icinde terorizm olan bir fikir dusunceye saygi duyulmaz duyulmamali
fikirleri bölücülükle ilgili canım benim..o ırzına geçilen kızlar canlı bombalar kendi ırkı değilimi..neden yazmıyor onlarla ilgili
küçümsememi neden küçümseyen tam türkmü..bizlerin kökeni bellimi canım bizlerde bu topraklarda yaşadığımız için Türküz..kobane olaylarında kürt arkadaşların üzüntülerini hissettim onlar için sayfalarca yazdım..Haklısınız okudum arkadaşın yorumlarını da,fikirlerine de katılmıyorum arkadaşın.
Yine de bazı yorumlarda hoş olmayan ifadeler buldum,küçümser gibi.Şahsen benim hoşuma gitmedi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?