çok teşekkür ederim yazılarımı okuyup yardımcı olmaya calıştığınız için çok iyisiniz acaba arkadaş kalabilirmiyiz bi mahsuru yoksa
kimse para vermez burda
hayal dünyasinda yasiyorsun sen, böyle giderse büyük hatalar yaparsin, sonunu iyi görmüyorum
peki zengin olsaydin ne yapardin, nasil yasardin, sence ozaman mutlu olurmuydun
para istemiyorum sadece dertlerimi paylaştım bu zamana kadar içimi dökememiştim döktüm ve rahatladım çok teşekkür ederim böyle site olduğu içinde çokda mennun oldum arkadaşım falan yok buraya yazdım çok rahatım şimdi ama yazdıklarımı hepsi doğrudur benim yaşantım böyle geçti hiçbiri yalan değildir herkesin bi hayat hikayesi vardır ben yoktur demem ginede sağolun arkadaşlar
peki zengin olsaydin ne yapardin, nasil yasardin, sence ozaman mutlu olurmuydun
fakat bu yazdigin cümle cok talihsiz olmusseksenler
benim durumumda olanlarda vardır olmayanlarda ben bu duruma düşmesin kimse isterim param yok lütfen zengin insanlardan el uzatmalarını isterim yardım etmelerini isterim umarım yardım edersiniz teşekkürler
teşekkür ederim artık takıntı yapmıyorum sağolun
yasadiklarin dogru olabilir ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN(AMIN)
fakat bu yazdigin cümle cok talihsiz olmusoturdugun yerden kimse sana para vermez burda tanimadigin insanlardan para istemen cok sacma ve mantik disi kim sana güvenip yardim eder ki seni tanimiyorlar kimsin necisin bilmiyorlar...
bir ise girip calisip kendi parani kendin kazanabilirsin,esin ne isle mesgul calismana izin vermiyor mu ?
cocugun var mi ?imkanin yokken esinle nasil tanistin ???
sunucu olmak nerden aklına geldi şimdi geçen günde manken olmak istiyorum diyordun... bence al eline boncuk moncuk ip falan yap bişeler sat para kazan hiçbişe yapamıyorsan.... hem sters atarsın hem para kazanırsın belkide çok iyi tasarımlar yaparsın işlerini ilerletirsin ünlü olursun.... istediğin gibi...
teşekkür ederim eşim calışmama izin vermiyor ben para istemiyorum yanlış anlışıldım tapiyki senin yazdıklarına hak veriyorum ama ben sadece yaşadıklarımı anlattım özür dilerim
şöhret olup parayı bulup geçmişte kendısıne acı verenlerden ıntıkam almak türk filmlerine mahsus...
biraz gercekcı ol....
canım öncelikle sunucu olman için Türkçe'yi düzgün kullanman gerekir.önce bir diksiyon kursuna git.paran yoksa ağzına kalem al konuş ve saba tümer 'i ara.kendisi show tv'de çıkar.benim yakınım olur.benim adımı söyle anında seni bir kanala sunucu yapar.
yanlış anlaşıldı sanırsam sunucu derken yani burda anlatmak için sunuculuk yaptım mankenlik yazmadım sadece zayıflayıp manken gibi olmak istedim tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?