o zaman bir cümle karisikligi olmus sanirim...
peki esin ne isle mesgul,cocugun varmi,
evinde internet olduguna göre cokta kötü degil galiba...
esin sana karsi nasil iyimi kötümü bunlari anlatirsan en azindan fikirlerimizle yardimci olabiliriz..:26:
sağolun ben severek evlendim yaşım 25 eşimde çok seviyo beni bazı sorunlarımız oluyo her evde olduğu gibi ben misal eşimin bana güvenmesini vede beni sıkmamasını istiyorum istanbulda oturuyorum adımı söylesem bi mahsuru olrmu bilemiycem ama adım bahar cocuk yok 5 senelik evliyim ben calışmak istiyorum biraz borçlarımız var eşim pimapenci panjur cam çerceve işte ama işleri bi türlü düzen alamadı ben yardım etmeyi çok istiyorum birde bazı konularda beni çok sıkıyo kıfayet işte ben ginede seviyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyom sitrese girdiğim zaman hastalanıyom bel fıtığım var doktor amilay dedi ben olmak istemiyorum böyle işte
sağolun ben severek evlendim yaşım 25 eşimde çok seviyo beni bazı sorunlarımız oluyo her evde olduğu gibi ben misal eşimin bana güvenmesini vede beni sıkmamasını istiyorum istanbulda oturuyorum adımı söylesem bi mahsuru olrmu bilemiycem ama adım bahar cocuk yok 5 senelik evliyim ben calışmak istiyorum biraz borçlarımız var eşim pimapenci panjur cam çerceve işte ama işleri bi türlü düzen alamadı ben yardım etmeyi çok istiyorum birde bazı konularda beni çok sıkıyo kıfayet işte ben ginede seviyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyom sitrese girdiğim zaman hastalanıyom bel fıtığım var doktor amilay dedi ben olmak istemiyorum böyle işte
diğer açtığın konularada cevap olarak yazıyorum neden bi paradır tutturmuşsun. burdan kim sana yardım eder nesin kimsin bilen yok hayır kurumumu burası.bizim göbeğimiz çatlıyo çalışmaktan bebeğimizden ayrı.madem eşin çalışmana izin vermiyo ozaman evlere iş veren dükkanlar var onlarla anlaş yada nebileyim evlere temizliğe falan git oturduğun yerden kimse kimseye para vermez unut bunu herkes kendine göre yaşıyo. sunuculuk yapmak istemek yerine daha farklı işler denesen olur.eşşeğe binmeden ata binmeyi bekleme .bişeyler için çabala canım
ee bak esini seviyormussun,cok sükür isi gücüde varmis INSALLAH düzene girer isleri,
seni sanirim esinin kisitlamalarimi skyor yani neden memnun degilsin ki hayatindan,
gecmiste ailenin yaptiklari gecmiste kaldi artik onlari kafana takip daha fazla kendini üzme stresede sokma,
elindekilerle mutlu olmaya calis,gecmis olsun neden ameliyat olmak istemiyorsun,
seven erkek kiskanir demekki esin seni seviyorki kiskaniyor kisitliyor bazi seyleri...
teşekkür ederim bel fıtığı var ben olmak istemiyorum daha çok gencim ya birde korkuyorum
özür dilerim ben kimseden para istemiyorum sadece derdimi paylaştım sizlerle beni yanlış anladınız tekrar tekrar özür dilerim yazımı kaldırılıyomu siliyim bi daha böyle yazılar yazmam oldumu teşekkür ederim umarım silmem için yardımcı olursunuz yazıları nasıl silebilirim
özür dilerim ben kimseden para istemiyorum sadece derdimi paylaştım sizlerle beni yanlış anladınız tekrar tekrar özür dilerim yazımı kaldırılıyomu siliyim bi daha böyle yazılar yazmam oldumu teşekkür ederim umarım silmem için yardımcı olursunuz yazıları nasıl silebilirim
yaww de get allasen yaa
baştan sona bütün yorumları okudum gerçekçi gelmiyor ..
çelişkili konuşuyorsun vs vs .. ne yaparsan yap diyelim ki dogru derdin var anlatıyorsun paylasıyorsun burda nasıl para istiyorsun ya ..
ben kendimden utanır aynalara bakamam ,, tabi kim oldugun belli değil isteyeyim ben biri atlar verir para ..
burdan para isteyeceğine klavye başında dert yakınacagına çevreni biraz arastırsan iş kapıları vardır ,, eve bile iş alabilirsin ..
seçenek çok ama sizin gibilere bu yollar kolay ..
işte böyle kolaya kaçtıgınız için böyle yaptıgınız için burdan böyle yorumlar geliyor ..
çok klasik ..
eğer hepsi yalansa ki bence yalan tüü sana ...
kişilik lazım insana ..
lütfen doğru konuşun olurmu ben sadece yardım edermisiniz dedim ister inan ister inanma ben yalan konuşmayı sevmem para istemedim sadece konuşmak istedim evet benim senin gibi kafam calışmıyo dimi insanları yadırgıyosun deli değilim ben çok şükür sadece zor durumda olamazmıyım herşey paramıdır bi dertlerimi anlatacak biri yaksa bence sen utan olurmu bana kimse utanmayı söylemesin çok şükür namussuz değilim tamam mı
hiç bi şeyim yoktu benim durumumda olanlarda vardır olmayanlarda ben bu duruma düşmesin kimse isterim param yok lütfen zengin insanlardan el uzatmalarını isterim yardım etmelerini isterim umarım yardım edersiniz teşekkürler
bu yorum sana ait kendin için istemedin mi,, hadi diyelim kendi durumunda olan insanlar için istedin merak etme onlar adına istemek sana düşmez ..
burdakilerin aklı kesiyor yani,, yardım etmek isteyen bir sürü yardım kurumu var oraya eder değerlendirir..
seni herkes çok doğru anladı, sen şimdi sıyrılmaya çalışıyorsun ..
ıstanbul mu ızmır mı karar versen
profılınde ızmır yazıyor burda ıstanbulda yaşıyorum dıyosun
hıç gerçekcı değıl valla
ne için gençsin,ne olmak istemiyorsun:26:teşekkür ederim bel fıtığı var ben olmak istemiyorum daha çok gencim ya birde korkuyorum
lütfen doğru konuşun olurmu ben sadece yardım edermisiniz dedim ister inan ister inanma ben yalan konuşmayı sevmem para istemedim sadece konuşmak istedim evet benim senin gibi kafam calışmıyo dimi insanları yadırgıyosun deli değilim ben çok şükür sadece zor durumda olamazmıyım herşey paramıdır bi dertlerimi anlatacak biri yaksa bence sen utan olurmu bana kimse utanmayı söylemesin çok şükür namussuz değilim tamam mı
bakın herkes bi hata yapar ve hatasız kul olmaz ben hata yapmışım tamam mı bunu demek istiyosun ben bazen kendimi kaptırıyorum ama hiç bir kötü sebebim yoktu yanlış yazdım tekrar özür dilerim sizlerden ama asla küçümsemeyin beni ben kesinlikle yapmacık değilim konu acıttım sadece ama silinmediğini bilmiyodum bi daha böyle yazılar yazmıycağımdan emin olabilirsiniz sitenin kime ait olduğunu bilsem sildiririmdim ama bilmiyorum artık yorum yapmanıza gerekte yok teşekkürler yardımlarınızdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?