- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
- Konu Sahibi cotonprencess
Ama arkadaslar arasinda degil sevgiliyle kocayla olan iliskilerde hep bencildim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl benim için ömre bedelSen sıkılmazsın bence korkma.
Ben kova da değilim ki niye böyleyim acaba.![]()
İlişki başlayana kadarki flört tatlı çünkü, gerisi sıkıcıHazır bu kadar özgürlük düşkünü kadın bir araya gelmiş size bir şey soracağım ya
Mesela ben şimdi birinden hoşlanıyorum ama biz bu adamla sevgili olsak ben eminim ilk günlerinde buhrana girmiş gibi hissederim çünkü ne kadar sevsem de içim sıkılıyor
sanki biri boynuma bir şey dolamış gibi ya bir daha özgür kalamazsam diye korkuyorum
size de oluyor mu?![]()
Ay burcum yaymış baktım şimdiyay burcu musun![]()
İlişki başlayana kadarki flört tatlı çünkü, gerisi sıkıcı![]()
ee sen zerre tınlamıyomuşsun ya adamı..Gittim turkiyeye ayy diyo herkes cok ayri kaldiniz zor oluyodur...hehe diyemiyorum ki yooo ben sallamiom siz de uzulmeyin benim icin..
Ay burcum yaymış baktım şimdiİkizlerim ben, benim burcum için de hep özgürlüğüne düşkün yazarlar ben de evet doğru deyip başımı sallarım bilmiş bilmiş.
![]()
Ben birinden ayrıldıktan sonra hem hayatımda birini istiyordum.hem de aman ya kim uğraşacsk kafam rahat diyordum.zor bir dönemdiHazır bu kadar özgürlük düşkünü kadın bir araya gelmiş size bir şey soracağım ya
Mesela ben şimdi birinden hoşlanıyorum ama biz bu adamla sevgili olsak ben eminim ilk günlerinde buhrana girmiş gibi hissederim çünkü ne kadar sevsem de içim sıkılıyor
sanki biri boynuma bir şey dolamış gibi ya bir daha özgür kalamazsam diye korkuyorum
size de oluyor mu?![]()
Ozellikle karsidaki cok ilgiliyse boguyodu beni bekarken hemen birakiodum..veya onla cikiorum yaa baska birinden etkilenmeye basladim diyelim zeka genel kulturu yuksek hemen birakiyodum cocugu..hic uzulur mu uzulmezmi demeden..hatta birine dedim ki senin eski kIz arkadasin iyi kIzdi sen ona dön ben sIkIldIm senden dedim..eger dedim onlarla olmazsa donerik birbirimize..sora duydum ki yonlendirdigim kIzla evlenmis geri..bi de akIl veriyom haa
Hahahahah ne güldüm alemsiniz vallaOzellikle karsidaki cok ilgiliyse boguyodu beni bekarken hemen birakiodum..veya onla cikiorum yaa baska birinden etkilenmeye basladim diyelim zeka genel kulturu yuksek hemen birakiyodum cocugu..hic uzulur mu uzulmezmi demeden..hatta birine dedim ki senin eski kIz arkadasin iyi kIzdi sen ona dön ben sIkIldIm senden dedim..eger dedim onlarla olmazsa donerik birbirimize..sora duydum ki yonlendirdigim kIzla evlenmis geri..bi de akIl veriyom haa
çevreyi kim takıyordu bekarkene...Kova hatunu bizim gibi tiplerin avrupada yasamasi lazimdi..cevre baskisi biz kovalari tuketiyo anam...