• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozgurlugu ozlemek

Ama arkadaslar arasinda degil sevgiliyle kocayla olan iliskilerde hep bencildim..

Hazır bu kadar özgürlük düşkünü kadın bir araya gelmiş size bir şey soracağım ya
Mesela ben şimdi birinden hoşlanıyorum ama biz bu adamla sevgili olsak ben eminim ilk günlerinde buhrana girmiş gibi hissederim çünkü ne kadar sevsem de içim sıkılıyor
sanki biri boynuma bir şey dolamış gibi ya bir daha özgür kalamazsam diye korkuyorum

size de oluyor mu? :KK45:
İlişki başlayana kadarki flört tatlı çünkü, gerisi sıkıcı :KK53:

Gittim turkiyeye ayy diyo herkes cok ayri kaldiniz zor oluyodur...hehe diyemiyorum ki yooo ben sallamiom siz de uzulmeyin benim icin..
ee sen zerre tınlamıyomuşsun ya adamı..
hayır bende ne kadar seversem seveyim en geç 1ayda toparlarım olası bir ayrılıkta...bu konuda hep güvenmişimdir kendime hep de öyle olmuştur ...da sen ilişkideyken bitirmişsin içinde ...kendine bir iyilik yap derim...

Ozellikle karsidaki cok ilgiliyse boguyodu beni bekarken hemen birakiodum..veya onla cikiorum yaa baska birinden etkilenmeye basladim diyelim zeka genel kulturu yuksek hemen birakiyodum cocugu..hic uzulur mu uzulmezmi demeden..hatta birine dedim ki senin eski kIz arkadasin iyi kIzdi sen ona dön ben sIkIldIm senden dedim..eger dedim onlarla olmazsa donerik birbirimize..sora duydum ki yonlendirdigim kIzla evlenmis geri..bi de akIl veriyom haa

Hazır bu kadar özgürlük düşkünü kadın bir araya gelmiş size bir şey soracağım ya
Mesela ben şimdi birinden hoşlanıyorum ama biz bu adamla sevgili olsak ben eminim ilk günlerinde buhrana girmiş gibi hissederim çünkü ne kadar sevsem de içim sıkılıyor
sanki biri boynuma bir şey dolamış gibi ya bir daha özgür kalamazsam diye korkuyorum

size de oluyor mu? :KK45:
Ben birinden ayrıldıktan sonra hem hayatımda birini istiyordum.hem de aman ya kim uğraşacsk kafam rahat diyordum.zor bir dönemdi:KK49:

benim kayıp abla/kardeş bulundu yeminle...:KK53:
Ozellikle karsidaki cok ilgiliyse boguyodu beni bekarken hemen birakiodum..veya onla cikiorum yaa baska birinden etkilenmeye basladim diyelim zeka genel kulturu yuksek hemen birakiyodum cocugu..hic uzulur mu uzulmezmi demeden..hatta birine dedim ki senin eski kIz arkadasin iyi kIzdi sen ona dön ben sIkIldIm senden dedim..eger dedim onlarla olmazsa donerik birbirimize..sora duydum ki yonlendirdigim kIzla evlenmis geri..bi de akIl veriyom haa

Hahahahah ne güldüm alemsiniz valla :KK70: Süpersiniz özgüven müthişşş:KK36:

Kova hatunu bizim gibi tiplerin avrupada yasamasi lazimdi..cevre baskisi biz kovalari tuketiyo anam...

özgürlük anlayışım değiştiği günden itibaren hiiiç özlemedim sadece gülümseme ve mutlulukla hatırladım

Bilmem ki kova hatunu yaa bi kere cok asik olmustum deliler gibi unide bes sene surdu sora okul bitti ise girdim ki anam etrafimda kosan bi suru adam var sogudum cocuktan biraktim...ya bu kIsIr dongu boyle devam ederse...kendimden korkmaya basladim.evet turkiyeyi isimi dostlarimi da cok ozluyorum o da ayri muamma...

Back
X