• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgürlük alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahh tabii uyku sersemi ayamamisim Olaya...gerci ctesi de dyk var:D
Neyse o zaman daha da bir hodukkk diyorum kendisine. Benim eşim de yumurta kiramaz, dolaptaki yemeği isitip da yemez o da öyle bir cins ama yemeğini önüne hazır etmedim diye trip atacak kadar da beynini yemedi şükür...erkek calisip yorulabiliyor ama kadin calisirken, üstelik de aynı işi yatarken yorulmaya hakki yok. Ne güzel memleket..
Yok yok dyk değil.. büyük olasılıkla hem online hem yüz yüze özelders veriyorlar Ben hala sadece c.tesi bile 11+7=18 saat özel dersi olan bir ailenin neden eli yüzü temiz bir kadınla haftada 3 yarım gün çalışması karşılığı anlaşmadığını düşünüyorum🙄

boyle kadınların ve böyle adamların son bulmasına daha kaç yıl var acaba. neyse ki z kuşağı bencil ve akıllı. kimse kimsenin kahrını çekmez. olan bizim kuşaklara oldu. bir ömür böyle geldi geçti. kadınlara yetiştirilirken kodlanmış kölelik. normal geliyor bu yüzden. işte arada bir rahatsızlık oluyor. onu da kadın yine kendi bastırıyor. siz inşallah bastırmaz ve değişim için mücadele ederseniz.

Allah'ım bedava resmen , burda saati 300 lira 🥺🥺
Kuzu sen döndün mü Türkiyeye? Geçen yıl pandemide büyük kızımın deneme türü sınavlarda başarısının düştüğünü gördük(okul değişikliği ,şehir değişikliği de olumsuz etkiledi bizi) Armut com a ilan verdik ,Fen ve matematik derslerinden online ders aldık.Gerçekten netleri gözle görülür arttı.Watsap üzerinden soru,deneme ..Türkiye geneli olan online deneme sınav tarihlerini de gönderiyorlardı .Biz şu anda özel okula geçince hiç bütçe ayıramıyoruz ama memnun kalınca başka kişilere de tavsiyede bulunduk şu an saati (tam 1 saat yapıyorlar çalışmayı) 60 tl den ders veriyorlar

Kuzu sen döndün mü Türkiyeye? Geçen yıl pandemide büyük kızımın deneme türü sınavlarda başarısının düştüğünü gördük(okul değişikliği ,şehir değişikliği de olumsuz etkiledi bizi) Armut com a ilan verdik ,Fen ve matematik derslerinden online ders aldık.Gerçekten netleri gözle görülür arttı.Watsap üzerinden soru,deneme ..Türkiye geneli olan online deneme sınav tarihlerini de gönderiyorlardı .Biz şu anda özel okula geçince hiç bütçe ayıramıyoruz ama memnun kalınca başka kişilere de tavsiyede bulunduk şu an saati (tam 1 saat yapıyorlar çalışmayı) 60 tl den ders veriyorlar

Pandemi magduruyuz tatlım , mecburen geri döndük 😭😭😭
Benim oğlan kesinlikle online ders kabul etmiyor , anlamıyorum diyor o yüzden yüz yüze ders aldiriyoruz ve saati 300 TL

Pandemi magduruyuz tatlım , mecburen geri döndük 😭😭😭
Benim oğlan kesinlikle online ders kabul etmiyor , anlamıyorum diyor o yüzden yüz yüze ders aldiriyoruz ve saati 300 TL

Ay bu cok yüksekmis 🥲
Allah yardimciniz olsun.

Bizim bi tek piyano gretmeni yuksek meblag aliyor, matematik, ingilizce, fen, sanat ve türkçe ögretmeni baya makul fiyatlar.

Saati 300 olsa batardik🥲🥲

O kadar para kazanan insanlar genelde aşırı cimri oluyor.
Benim tanıdık var bulunduğum yerde bir numaralı matematikci.
Okuldan gelip akşam 6 dan 12 ye kadar ders veriyor.
Günlük kazancını siz düşünün.
Simit alırken düşünüyor.
Bu tipler herşeyi bedavaya getirme derdindeler.
Bir kere okul dönüşünde menemenciye gidilecekti ben menemen yemiyorum köfte alırım oradan dedim pahalıya mal olur hocam boşver eve gidince yersiniz dedi🙃
Cins.
Mezara götürürler artık bu hastalikta bazılarının gözünü açmaya yetmedi demek ki cimri insandan tiksiniyorum ya ben 🤢

Okulda ne yapıyor sizin çocuk 😳 sınav senesi mi?

2 cocuk var :)

Türkce, piyano, sanat kucugu icin. Dogdugundan beri annem bakti ve annem cok türkce bilmiyor. Suan da almanca egitim veren bir okulda oldugu icin türkceyi cok toparlayamiyor.

Digeri sinav icin fen, matematik ve okulun ingilizceye verdigi agirlik dusuk oldugu icin ingilizce.

Kendisi de Cumartesi günü bile çalışan bir kadının özgürlük alanı yok mu? Arada bir ablasına giden biri yemek hazırlamadı diye azarlanır mı?
Yoğun tempo sinirlerini bozduysa acısını kadından çıkarmaya hakkı yok, verdiği özel derslerin saatini azaltmak varken kadına yüklenmek hoş değil.
Kadınlar ev iş cocuk arasında yıpranıyorlar. Çalışan kadına eşi yardım etmek zorunda.

2 cocuk var :)

Türkce, piyano, sanat kucugu icin. Dogdugundan beri annem bakti ve annem cok türkce bilmiyor. Suan da almanca egitim veren bir okulda oldugu icin türkceyi cok toparlayamiyor.

Digeri sinav icin fen, matematik ve okulun ingilizceye verdigi agirlik dusuk oldugu icin ingilizce.
Zira tek çocuğa bu kadar ders çok ya şaşırdım bir an 😂 çocukların da işi zor

sizin verdiginiz tavizlerle o kendi ozgurluk alanini oldukca genisletmis. merak ettigim esinizle iletisiminiz bu rahatsizliginizi dile getiremeyecek kadar kötü mü, yoksa o sizin soylediklerinizi duymayacak kadar vurdumduymaz mi?

ögretmen denilince benim aklima hep empati yapabilen bireyler geliyor, siz esinizle yapabiliyorsunuz, o yapamiyor sanki.
Puanı tutturan öğretmen oluyor ülkemizde ne yazıkkı bı ara sınava tabı tutulduşar baharı sonuçlar hüsrandı apar topar kaldırıldı. Dünyanın en ıyı egıtım sistemi finlandıya da öğretmenler psıkolojı testlerinden gecıyor. Cocuklar cok başarılı çünkü öğrermenler psıkılog destek yada psikoloji de okuyorlar dıye biliyorum.

Allah'ım bedava resmen , burda saati 300 lira 🥺🥺
300 mü ?onlar tanınmış öğretmenlerdir ama.benim kız henüz 5. sınıf matematik konuları kolay ve ders veren öğrenci de çok memnun ben de haftaya gene gelecek ders verecek.eşim günlüğü 300 e geliyor haftasonlarını da sayarsak mühendis olarak.bazı ücretler makul olmalı o yüzden mesela temizliğe gelen kadınlarda coştu 350 tl istiyorlar ben de kızdım çağırmıyorum gibi gibi.

Puanı tutturan öğretmen oluyor ülkemizde ne yazıkkı bı ara sınava tabı tutulduşar baharı sonuçlar hüsrandı apar topar kaldırıldı. Dünyanın en ıyı egıtım sistemi finlandıya da öğretmenler psıkolojı testlerinden gecıyor. Cocuklar cok başarılı çünkü öğrermenler psıkılog destek yada psikoloji de okuyorlar dıye biliyorum.
Kaç lira alıyor bu öğretmenler kendi ülkelerinin hesabına göre bundan bahsetmemişsiniz eksik kalmış.

Kaç lira alıyor bu öğretmenler kendi ülkelerinin hesabına göre bundan bahsetmemişsiniz eksik kalmış.
öğretmen maaşı da diğer maaşlar da yetmiyor artık.bunu tartışmaya bile lüzüm yokk.tek maaşlı öğretmen hele büyük şehirlerde asla geçinemez.

öğretmen maaşı da diğer maaşlar da yetmiyor artık.bunu tartışmaya bile lüzüm yokk.tek maaşlı öğretmen hele büyük şehirlerde asla geçinemez.
İşte öğretmenlerin psikolojik anlamda başka fanilerden üstün olması bekleniyorsa maaşı da ona göre olacak ki seçecek insan kalitesi artsın. Karın tokluğuna çalışan meslek grubundan bunca beklenti fazla. Evlilikte bile mükemmellik beklenmiş ya hiç güleceğim yoktu😂 sanki bana tanrı zeus bu adam😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X