- 22 Kasım 2010
- 11.465
- 20.676
- 598
- Konu Sahibi akillikiz1789
Ctesi olduğunu atlamisim evet.Cumartesi Günü hangi okulun 8 saat dersi oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ctesi olduğunu atlamisim evet.Cumartesi Günü hangi okulun 8 saat dersi oluyor?
Allah'ım bedava resmen , burda saati 300 liraben ilk defa ders veren öğrenciye 3 saat için 225 ödedim geçen hafta.bu adamın saati en az 100 dür 1100 tl kazanmış bir günde.
Yok yok dyk değil.. büyük olasılıkla hem online hem yüz yüze özelders veriyorlar Ben hala sadece c.tesi bile 11+7=18 saat özel dersi olan bir ailenin neden eli yüzü temiz bir kadınla haftada 3 yarım gün çalışması karşılığı anlaşmadığını düşünüyorumAhahh tabii uyku sersemi ayamamisim Olaya...gerci ctesi de dyk var![]()
Neyse o zaman daha da bir hodukkk diyorum kendisine. Benim eşim de yumurta kiramaz, dolaptaki yemeği isitip da yemez o da öyle bir cins ama yemeğini önüne hazır etmedim diye trip atacak kadar da beynini yemedi şükür...erkek calisip yorulabiliyor ama kadin calisirken, üstelik de aynı işi yatarken yorulmaya hakki yok. Ne güzel memleket..
Kuzu sen döndün mü Türkiyeye? Geçen yıl pandemide büyük kızımın deneme türü sınavlarda başarısının düştüğünü gördük(okul değişikliği ,şehir değişikliği de olumsuz etkiledi bizi) Armut com a ilan verdik ,Fen ve matematik derslerinden online ders aldık.Gerçekten netleri gözle görülür arttı.Watsap üzerinden soru,deneme ..Türkiye geneli olan online deneme sınav tarihlerini de gönderiyorlardı .Biz şu anda özel okula geçince hiç bütçe ayıramıyoruz ama memnun kalınca başka kişilere de tavsiyede bulunduk şu an saati (tam 1 saat yapıyorlar çalışmayı) 60 tl den ders veriyorlarAllah'ım bedava resmen , burda saati 300 lira![]()
Kuzu sen döndün mü Türkiyeye? Geçen yıl pandemide büyük kızımın deneme türü sınavlarda başarısının düştüğünü gördük(okul değişikliği ,şehir değişikliği de olumsuz etkiledi bizi) Armut com a ilan verdik ,Fen ve matematik derslerinden online ders aldık.Gerçekten netleri gözle görülür arttı.Watsap üzerinden soru,deneme ..Türkiye geneli olan online deneme sınav tarihlerini de gönderiyorlardı .Biz şu anda özel okula geçince hiç bütçe ayıramıyoruz ama memnun kalınca başka kişilere de tavsiyede bulunduk şu an saati (tam 1 saat yapıyorlar çalışmayı) 60 tl den ders veriyorlar
Pandemi magduruyuz tatlım , mecburen geri döndük
Benim oğlan kesinlikle online ders kabul etmiyor , anlamıyorum diyor o yüzden yüz yüze ders aldiriyoruz ve saati 300 TL
Okulda ne yapıyor sizin çocukBizim bi tek piyano gretmeni yuksek meblag aliyor, matematik, ingilizce, fen, sanat ve türkçe ögretmeni baya makul fiyatlar.
Mezara götürürler artık bu hastalikta bazılarının gözünü açmaya yetmedi demek ki cimri insandan tiksiniyorum ya benO kadar para kazanan insanlar genelde aşırı cimri oluyor.
Benim tanıdık var bulunduğum yerde bir numaralı matematikci.
Okuldan gelip akşam 6 dan 12 ye kadar ders veriyor.
Günlük kazancını siz düşünün.
Simit alırken düşünüyor.
Bu tipler herşeyi bedavaya getirme derdindeler.
Bir kere okul dönüşünde menemenciye gidilecekti ben menemen yemiyorum köfte alırım oradan dedim pahalıya mal olur hocam boşver eve gidince yersiniz dedi
Cins.
Okulda ne yapıyor sizin çocuksınav senesi mi?
Kadınlar ev iş cocuk arasında yıpranıyorlar. Çalışan kadına eşi yardım etmek zorunda.Kendisi de Cumartesi günü bile çalışan bir kadının özgürlük alanı yok mu? Arada bir ablasına giden biri yemek hazırlamadı diye azarlanır mı?
Yoğun tempo sinirlerini bozduysa acısını kadından çıkarmaya hakkı yok, verdiği özel derslerin saatini azaltmak varken kadına yüklenmek hoş değil.
Zira tek çocuğa bu kadar ders çok ya şaşırdım bir an2 cocuk var :)
Türkce, piyano, sanat kucugu icin. Dogdugundan beri annem bakti ve annem cok türkce bilmiyor. Suan da almanca egitim veren bir okulda oldugu icin türkceyi cok toparlayamiyor.
Digeri sinav icin fen, matematik ve okulun ingilizceye verdigi agirlik dusuk oldugu icin ingilizce.
Puanı tutturan öğretmen oluyor ülkemizde ne yazıkkı bı ara sınava tabı tutulduşar baharı sonuçlar hüsrandı apar topar kaldırıldı. Dünyanın en ıyı egıtım sistemi finlandıya da öğretmenler psıkolojı testlerinden gecıyor. Cocuklar cok başarılı çünkü öğrermenler psıkılog destek yada psikoloji de okuyorlar dıye biliyorum.sizin verdiginiz tavizlerle o kendi ozgurluk alanini oldukca genisletmis. merak ettigim esinizle iletisiminiz bu rahatsizliginizi dile getiremeyecek kadar kötü mü, yoksa o sizin soylediklerinizi duymayacak kadar vurdumduymaz mi?
ögretmen denilince benim aklima hep empati yapabilen bireyler geliyor, siz esinizle yapabiliyorsunuz, o yapamiyor sanki.
300 mü ?onlar tanınmış öğretmenlerdir ama.benim kız henüz 5. sınıf matematik konuları kolay ve ders veren öğrenci de çok memnun ben de haftaya gene gelecek ders verecek.eşim günlüğü 300 e geliyor haftasonlarını da sayarsak mühendis olarak.bazı ücretler makul olmalı o yüzden mesela temizliğe gelen kadınlarda coştu 350 tl istiyorlar ben de kızdım çağırmıyorum gibi gibi.Allah'ım bedava resmen , burda saati 300 lira![]()
Kaç lira alıyor bu öğretmenler kendi ülkelerinin hesabına göre bundan bahsetmemişsiniz eksik kalmış.Puanı tutturan öğretmen oluyor ülkemizde ne yazıkkı bı ara sınava tabı tutulduşar baharı sonuçlar hüsrandı apar topar kaldırıldı. Dünyanın en ıyı egıtım sistemi finlandıya da öğretmenler psıkolojı testlerinden gecıyor. Cocuklar cok başarılı çünkü öğrermenler psıkılog destek yada psikoloji de okuyorlar dıye biliyorum.
öğretmen maaşı da diğer maaşlar da yetmiyor artık.bunu tartışmaya bile lüzüm yokk.tek maaşlı öğretmen hele büyük şehirlerde asla geçinemez.Kaç lira alıyor bu öğretmenler kendi ülkelerinin hesabına göre bundan bahsetmemişsiniz eksik kalmış.
İşte öğretmenlerin psikolojik anlamda başka fanilerden üstün olması bekleniyorsa maaşı da ona göre olacak ki seçecek insan kalitesi artsın. Karın tokluğuna çalışan meslek grubundan bunca beklenti fazla. Evlilikte bile mükemmellik beklenmiş ya hiç güleceğim yoktuöğretmen maaşı da diğer maaşlar da yetmiyor artık.bunu tartışmaya bile lüzüm yokk.tek maaşlı öğretmen hele büyük şehirlerde asla geçinemez.
1700 euro dan başlıyor 3500 euro ya kadar yukselıyor. Vergileri en yüksek ülke bu arada.Kaç lira alıyor bu öğretmenler kendi ülkelerinin hesabına göre bundan bahsetmemişsiniz eksik kalmış.