- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
evet arkadaşlar özgüven eksikliği nasıl aşılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nebileyim mesela bi ortamda toplantıda konuya giremiyorum tam bişey dicek oluyorum acaba yanlış bişeymi söylerim diye geri çekiliyorum. bazen arkadaşlarda durumu farkediyo beni de konuya dahil etmek için banada sorular soruyolar o anda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo. bazen biriyle tartışma yaşıyorum ben haklı oluyorum ama kendimi savunamıyorum susup kalıyorum. sonrada kendime kızıyorum.
özgüven eksikliği kendini sevmeme beğenmemeya nebileyim mesela bi ortamda toplantıda konuya giremiyorum tam bişey dicek oluyorum acaba yanlış bişeymi söylerim diye geri çekiliyorum. bazen arkadaşlarda durumu farkediyo beni de konuya dahil etmek için banada sorular soruyolar o anda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo. bazen biriyle tartışma yaşıyorum ben haklı oluyorum ama kendimi savunamıyorum susup kalıyorum. sonrada kendime kızıyorum.
Bende cogunlukla oyleyim bu aralar asmaya calisiyorum suan en buyuk sikintim cok uyumak ve tembelligim.ozguvenim eskisinden daha iyi.kendine zaman ayirmak bunda cok onemli,artik kendi istedigim yemefi yapiyorum kendi istedigimi aliyorum,kendime deger veriyorum.daha iyiyim sanada tavsiye ederim
evet arkadaşlar özgüven eksikliği nasıl aşılır.