özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Mekik mi çekecen yavru sen?

ben sıkılıyorum yürüyüş yapıyorum, dansa gidiyorum şu ara. bide akupunktura gidiyorum. adet düzensizliğinden dolayı kilo vermem zomuş ama. 30a merdiven dayadım hala düzensiz hala düzensiz pesss

ben spor aletimi dükkana getirdim

artı squat yapıorum

Bende pilates hareketleri yapıyorum, bi de yürüyüşe başlarım bugün yarın
neee dükkana mı??

ben sıkılıyorum yürüyüş yapıyorum, dansa gidiyorum şu ara. bide akupunktura gidiyorum. adet düzensizliğinden dolayı kilo vermem zomuş ama. 30a merdiven dayadım hala düzensiz hala düzensiz pesss

bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

Merhabaa, günaydıın..

Ne yedin sabah bakalım??

Ben 2 adet denge light ekmek, 1 domates, 1 salatalık, az peynir yarım çay. ara öğünde meyve yiyeceğim 10 dk sonra. hiç aç değilim canımda bişi çekmiyo ama yemem lazımmış

yeşil kahvenin kapsülünü içiyorum ama kendisi dahamı etkili :26:

acayip wc ye çıkarıor esmerimmm ben çektirdim de aldım kapsülü denedim fakat beni kabız yaptı bu daha etkili yeni basladım daha yeşil kahveye

Bende pilates hareketleri yapıyorum, bi de yürüyüşe başlarım bugün yarın
neee dükkana mı??

bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

valla iş yerime getirdimmm 50 sırt hareketi 50 mekik çektim yarım saat önce

özledim tabisi de nerelerdesin sen

canım işler güçler işteee. yoğunum ondan giremedim epeydir ara vereyim dedim. ingilizce kursuna başladım 3 gün, 3 günde dansa gidiyorum işe gelince kafa dinlemek istiyorum ondan gelemedim. artık daha sık gelmeye çalışırım amaaa özledim siteyi

tarif etsene kız, tokta tutuyormu?

bak şimdi aktara git orda yeşil kahve tozu istiorum de

soraa 2 çay kaşıgı kahve 1 kAHVE fincanı su karıştır ocaga koy ama tam kaynamadan al ocaktan biraz tadı kötü ama suyla iç gitsin yemeklerden yarım saat önce günde 2 kez tabi türk kahvesini de ihmal etme

haa bide ben hergün limonlu su içmeye karar verdim

kahvaltı etmedim ben sadece kahve içtim. (

ama hep diyorlar kahvaltı en önemli öğün diye. güne bağırsakları mideyi çalıştırarark başlarsın. mutlaka kahvaltı etmelisin benceee. yoksa mide fln tembelliğe alışır sabah yediklerin yapışır kilo olarak

beni özlemedin miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…