lezzetliii sayılırçok lezzetli gibi geldi bi an..
bende gideyim spor yapayımm.
Lati lokumum günaydınn..
Dün bana kahveni iç ekle demiştinya..
Dün gönderdim ekledim sayfana ama görmedin sanırımm :26:
ama hep diyorlar kahvaltı en önemli öğün diye. güne bağırsakları mideyi çalıştırarark başlarsın. mutlaka kahvaltı etmelisin benceee. yoksa mide fln tembelliğe alışır sabah yediklerin yapışır kilo olarak
bak şimdi aktara git orda yeşil kahve tozu istiorum de
soraa 2 çay kaşıgı kahve 1 kAHVE fincanı su karıştır ocaga koy ama tam kaynamadan al ocaktan biraz tadı kötü ama suyla iç gitsin yemeklerden yarım saat önce günde 2 kez tabi türk kahvesini de ihmal etme
haa bide ben hergün limonlu su içmeye karar verdim
lezzetliii sayılır
sana özelden döncem lilimmmm
napıosunnn
onu anladık da etkileri neler yaaaa
birde tok tutuyormu diye sordum
Tamam merakla bekliyorumm ozaman :26:
İyiyimm kuzum çalışıyoruz işte aynen dewam..
Karnım acıktı, sabah 2 galete ve peynir yedim çay ile birlikte
tmm ama suan bakamam cnm işteyşm tmm mı
çok şart hemde. 77 kilo olmuşummmakupunktura başladım şimdi geçen hafta çok yedim ama 1 kilo vermişim yinede 76 oldum. bu hafta cumartesi gideceğim. ama sonuç ne olursa olsun üstümde büyük hafiflik var. ayrıca hastayım o nedenle verememiş gibi görünebilirim ama her akşam yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. umarım 10 kilocuk verebilirim :)
tmm ama suan bakamam cnm işteyşm tmm mı
Özgüven icin zayiflamak sart diyenlerdenseniz buyrum beraber yuruyelim bu yolda :26:
Gun gun hhatta ne yediysek burada birbirimize rapor verelim ki ertesi gun ayni yanlişı yapmayalim
Hepimiz neyin zararli oldugunu gayet iyi biliyoruz sorun uygulamada ama inaniyorum ki beraber bu savasi kazanip göbeklere , basenlere , popoya , simitlere veda edicez
Bana katilmak isteyenler kgsunu ve boyunu soylesin listeye ekleyelim ...
Lutfen bugun baslayip yarin birakacak arkadaslar gelmedin gercekten ciddi motivasyon bozuklugu oluyor cunku
galeta kilo yapmazmı?
fıstıgım selam topiğin hayırlı olsun
bir kürdan olarak bende topiğine katılabilirmiyim :)))
katıl tabi cnm seni özledim yaaaaabana da yardım et de o zaman zayıflayayım
katıl tabi cnm seni özledim yaaaaabana da yardım et de o zaman zayıflayayım
özlemezmiyim canısıı özledim tabii. herkesi çok özledim aslında ama her sayfaya yazmıyorum sana yazdım ilkbeni özlemedin miiii
ablaammmm boşver yaa harcamiycaksak napıcazgüne internetten 190 tl lik saat alarak başladım bağırsaklarım kıvrım kıvrım kıvranıyor şimdi((((
helal olsun azmine hastayım ben senin. şu kpss yi hallette erkenden çıkar sporuna gidersin sonraben de kilo aldım ciddi bir rejim şart ama ona kafa yoracak dönemde değilim sadece az yemeli ve hareket etmeliyim.
aklım sürekli kpss sınavında bazen ne yaptıgımı bile bilmiyorum eşim bile bu durumuma şaşıyor bu yaşta bu gayret felan filan ama yaş 38 kafa kalmamış
fıstıgım selam topiğin hayırlı olsun
bir kürdan olarak bende topiğine katılabilirmiyim :)))
özlemezmiyim canısıı özledim tabii. herkesi çok özledim aslında ama her sayfaya yazmıyorum sana yazdım ilk
ablaammmm boşver yaa harcamiycaksak napıcazhangi siteymiş o bakarsın bende alırım
helal olsun azmine hastayım ben senin. şu kpss yi hallette erkenden çıkar sporuna gidersin sonra
cıks sen gelme aramızda sana yer yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?