İyi akşamlar kızlar..Ne dertler varken bunu mu dert ettin demeyin bana sakın:)Sizden güç almam lazımm:))Şimdii konuya geleyim babamın çalıştığı yerin oğlu evleniyor düğün yarın şık bir otelde..Bende bugün gittim uzun kadife bir elbise aldım,uzun kollu,sonra dizden aşağıya kadar yırtmacı var,sırt dekoltesi var ve sırtından çapraz çapraz ipler var ve taşlar sırtında böyle parlak.. biraz pahalı gibi oldu ve şimdi bu kadar iddalı mı sizce..Bende hayatım boyunca hiç öyle iddalı giyinmedim yaşım 24 bu arada.Önden bakıldığında düz bir elbise.Arkası dekolte işte..Şimdii benim sorunum şu elbise pahalı oldu biraz bnde kartla aldım altıya böldürdüm.Babam kızarsa ne düğünden zevk alabilicem ne de hevesim kalıcak..Sonra işte bir de özgüven problemim var dik yürüyememe gibi,sanki düğün sahipleri beni ayy ezik gözüyle bakar..Ne kadar uğraşmış gözüyle mi bakarlar..Çünkü düğün sahiplerinden bazı kadınlar ve kızlar sani bana bakıp içlerinden gülecekmiş gibi geliyor:s böyle bir psikolojiye sahibim:S:S şimdi bu elbise çok mu abartı..ya düğün sahipleri benden daha az şık olurlarsa arkamdan konuşurlarsa..Kızlar böyle hiç özgüvenim yok benim yaa..Halbuki bu elbiseyi arkadaşlarımla aldık onların aklına uydum öyle aldım..Hata mı ettim kadife düz bi elbise abartı mı sizce...Yanımda olun kızlaarrr,özgüven 0
(