ay cnmm öle mi diosun bak şimdi üzüldüm![]()
elime merdaneyi alıp seni kovalayarak düğüne yollucam en sonunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnmm öle mi diosun bak şimdi üzüldüm![]()
elime merdaneyi alıp seni kovalayarak düğüne yollucam en sonunda![]()
ya canım sen onlara değer verdiğin için o kadar şık o düğüne katılacaksın.bırak onlar ne giyerlerse giysinler.
kendine güven ve git o düğüne..eminim elbisen çok yakışacaktır..![]()
ne demiş duymadın mı cesur bi elbise kuzenin düğününde giysen daha ii olur demişş:S:S haklııı ya off bak şimdi:S
bebbeğimm saol:S yakışmasına yakıştı da ben milleti takıom kafaya cnm..her konuda olduğu gibi:S
elbiseyi çok merak ettim tatlım
foto koyabilirmisin :44:
daha net yorum yapılır![]()
cnm elbise şimdi tadilatta:) çok uzundu kesilio cuma günü alıcam elbiseyi:)
anladım canım..
belli bi markanın ürünüyse int resmini bulabilirsin :44:
cnm elbise şimdi tadilatta:) çok uzundu kesilio cuma günü alıcam elbiseyi:)
yok cnm butik tarzı bi yerden aldım inan markasına bile bakmadım ilk girdik onu giydim cup diye oturunca arkadaşalrım sakın başka bişey bakmayalım bu çok güzel oldu dediler bnm de içime sindi aldık 15 dk nın içinde:) sonradan dank etti yar mı yakınlık derecesi diye..
anladım canım..
bende tedirgin olma bu konuda
genciz güzeliz ne giysek yakışır
kimsede seni yadırgamaz özenmen güzel görünmen bence hoşlarına bile gider
ama yinede resimlerini bekliyoruz![]()
bence siz o elbisenin kendinize yakıştığını düşünüyorsanız kimin ne düşüneceğine bence çok takılmayın.
30 yaşındayım 1 çocuğum var.belki çok bi yaş değil ama insan 20 li yaşları bitirince kendini yaşlanmaya başlamış olarak görüyor.geriye dönüp bakıyorumda meğer o yaşlarımdayken ne gereksiz şeylere takılmışım ne heveslerimden bi hiç uğruna vazgeçmişim diye iç çekiyorum.yaşınız hayatın en güzel dönemlerinden biri.onu bunu boşverin kendinizi nasıl huzurlu ve mutlu hissedecekseniz onu yapmaya çalışın.heves edip okadar para vermişsiniz bence hevesinizi kursağınızda bırakmayın.madem düğünde güzel,şık bi yerde olacakmış hiç de abartı olmayacaktır öyle bir yere anlattığınız elbise.siz salına salına tüm güzelliğinizle gidin gezinin dimdik kendinize güvenerekvarsın millet iç çeksin arkanızdan :13:
mutlaka yakışmıştır o açıdan düşünme de kadife abiye kış düğününde giyilir aslında belki o açıdan abes olabilir.bir de uzun kolluymuş.o aslında kış abiyesi bence.sen keşke onu değiştirip bu mevsime uygun bir abiye alsan daha iyi olur.
Eminim yakışacaktır ve şık bir otele uygun bir elbisedir aldığın elbise de, düğün yarın demişsin canım ilk mesajında.
Cuma gelcekse terziden yandın![]()
bak şimdii:))çok dikkatlisin ben oraya bilerek yarın dedim düğün sahibesi buralardadır filan diyeanlar bi de bn olduğumu elbiseyide tarif ettim bi güzel
düğün cumartesi tatlım.