özgüven sıfır düğüne gidemicem sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak şimdii:))çok dikkatlisin ben oraya bilerek yarın dedim düğün sahibesi buralardadır filan diye:D anlar bi de bn olduğumu elbiseyide tarif ettim bi güzel:D düğün cumartesi tatlım.

Ay çok tatlısın :9:
Saçlarını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? Ve ben de heyecanla bekliyorum fotoğraflarını :54:

Ay çok tatlısın :9:
Saçlarını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? Ve ben de heyecanla bekliyorum fotoğraflarını :54:

cnm şöle doğal bi topuz istiyorum dağınık gibi tam böle yapılı gibi değilde işte anladın sen onu:))bi de kırmızı ruj:D:D facen varsa ekle cnm bni ordan bakarsın oraya koyayım eski beni aldatan erke arkadaşım da çatlasınnn:D:Dtabi girerse profilime:D

bence giy düşünme bile ne olacak ya bikerede bi başkası degilde kendin için bişey yap ne olacak ki begendiysen giy anlattıgına göre çok güzel bir elbise ve sanada çok yakışır .

elbisenin fotosunu koysaydin keske, ona gore yorum yapardik...ama neden guvenin yok ki? yani alakasiz birinin dugunune daha dogrusu uzak birinin dugunune abiyeyle gitmek abes kacar..ama sadece sIk bir elbise gider :34:

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X