• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven sorunu

Aa bu arada buraya yazarların özgüveni tavan felan da sanma. Herkesin var benim yok algısı oluşturdu ben okusam. Bazen iyi Hissedersin bazen kötü. Özgüven hiç kimsede her zaman tavan değildir bence.

kilo sorunum var bu yuzden kendımı cok çirkin göruyorum etrafımdakıler guzel oldugumu soyluyo ama bana oyle gelmiyo . bıde utangacım sunu dersem sunu boyle yapsam ne olur dıye cok dusunuyorum . birinin benı aşalamasından korkuyorum
Nolcakmis allah aşkına soylermisin sen eminim çok sevimli birisin herkes önce kendisine baksın.ki hiçkimse kusursuz değil.öyle görünmeye çalışanlar olabilir ne kadar gizleselerde olmuyo. Herhangi bi davranışa kişiye vb alısma süresi bir hafta ldir şikayet edenlerde alışmak zorundalar tatlim
Optum☺

banada kilo alsan güzel olursun derlerdi çok çirkin bulurdum o yüzden kendimi

Nolcakmis allah aşkına soylermisin sen eminim çok sevimli birisin herkes önce kendisine baksın.ki hiçkimse kusursuz değil.öyle görünmeye çalışanlar olabilir ne kadar gizleselerde olmuyo. Herhangi bi davranışa kişiye vb alısma süresi bir hafta ldir şikayet edenlerde alışmak zorundalar tatlim
Optum☺

Tskler ben de öptüm

Ha gayret biraz cesaret =özgüven .Kendine iyi bak arkadaşım

Back
X